0 oy
233 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (473 puan) tarafından
Slm kızlar. Ben 28 haftalık hamileyim. Ne zaman temizlik yapsam. Artık ağırlaşıyorum hareketlerim kısıtlanıyor. Bide ne Zaman bebek elbiselerini yikasam hazırlasam. Siz bunlari kaç haftalık ken yaptınız. Zorunlu sezaryen olucam ona göre

15 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
30.haftada basla yavas yavas gunde 1 oda yap kendini yormadan temizlik bitincede kiyafetleri yika ütüle cantani hazirla
(1,576 puan) tarafından
38'de sezaryene alınsa postun sahibi 8 haftada o detaylı temizlik kalmayacak ama. :/
(7,933 puan) tarafından
En azindan kabasi alinir temizligin cnm diger gunlerde üstten supuru siler tamamdir
(1,576 puan) tarafından
Hmm kabası hep alınıyor da, ben de detay sonda yapılmalı taraftarıyım. Kendimiz yapamayız tabi zor olur da yardım alarak.
tarafından
Bacı o zaman çok detaylı temizlik istiyorsa postumuzun sahibi eve temizlikciler geliyo iki kişi çağırır bir günde bütün evi dip köşe hallederler ben son ayimda afedersin de tuvalete gidip gelirken bile yoruluyordum
(1,576 puan) tarafından
Post sahibi adına konuşmayayım tabi ama detaylı temizlik için 30. hafta bana erken geldi ondan yukardaki arkadaşa cevap yazmıştım. Ben zaten yardım alıyorum çalıştığımdan, detaylıyı da kendim yapmayacağım. Allah kolaylık versin hepimize.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben.de sezeryan oldum . 30 hfata da her işimi halletmiştim dediğin gibi ağırlaşnca daha zor oluyor canım
0 oy
(1,297 puan) tarafından
32 de başladım
0 oy
(8,532 puan) tarafından
32 de hazırladım canım. 
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Ben 32 33 den sonra baslamistim pisman oldum agirlasinca zor oluyormus bide son haftalar full hastane bekledim tansiyonum vardi sende 30 da basla istersen 32 33 de biter rahatlarsın 
0 oy
tarafından
Canım başla hazırlamaya ne olur ne olmaz hazır olsun. Ben 32 de başladım yavaş yavaş 34 te bitmişti herşey.  Gebe okulunda 28. Hafta itibariyle hazır olmasını öneriyoruz dedi ebe. Çünkü erken doğum diye birşey var anne mağdur olmamalı.
0 oy
(776 puan) tarafından
Bende 28 haftadayım. Ufaktan dolap içlerini falan düzenlemeye başladim. 1 saat iş yapsam bikaç saat dinleniyorum. Bikaç haftaya bitirebilirsem sonra bebişin kiyafetlerini hazirlamaya geçecem nasip olursa.
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Ben 32 de 2 günde yıkayıp utuleyip dolaba yerleştirdim kendi eksiklerim var onları da tamamlayıp çantamı o zaman hazır etcem temizlik için de biraz havaların ilimasini bekliyorum evimde bisi yok çünkü hali kanepe cam perde işi var onlar da biter hemen
0 oy
(1,686 puan) tarafından
27 de yikamisyim
0 oy
(4,802 puan) tarafından
36 da yıkamıştim doğuma 1 gün kala da çantamı hazırlamıştim planlı sezeryan olmuştum 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Şubat'ta doğum yapacaktım Aralık'ta yıkadım ablam sağolsun hepsini ütüledi yerleştirdi 35 haftamda erken doğum riskim vardı o hafta çantayı hazırlamıştım 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ocak ayında eşimle ben temizledim kimse gelmedi eşimin 4 gün izni vardı cam kapı heryer temizledi 
0 oy
(897 puan) tarafından
30 haftalıktı yavaş yavaş başladım 35 haftada herşey tamamdı.. Başkada derim 30 da ne zaman gelecegin belli olmuyor bebişlerin.. 
0 oy
(494 puan) tarafından
Ben 29 haftada herseyini hazırlamıştım yıkayıp utuledim çantamı hazırladım ama zaman bu defa çok yavaş gecmeye başlamıştı sanki hergun kıyafetlere bakıp hevesleniyordum 37 haftalık doğum yaptım bende  temizligude 2 3 hafta önce yapmıştım çünkü halim yoktu artik
0 oy
tarafından
30 32 haftadan sonra günlük 1 oda oda temizleyebilirsin bebiş kıyafetlere gelince de her ihtimale karşı sen 35 haftaya çantanı hazır tut derim çünkü ani biseyde çanta hazırlığı yapamıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 322 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 402 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyamm (612 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 971 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 394 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,820 soru

24,406,216 cevap