0 oy
655 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (781 puan) tarafından
Kızlar kaç cm açıklıkla hastanede yatış veriyorlar ve cataak kaç cm olunca alınıyordsunuz ve çatalda kaç dk sürüyor doğum dikiş varsa vs

14 Cevaplar

+1 oy
(1,775 puan) tarafından
4 veya 5 cm ile yatış verirler kuzum
-Reklam-
0 oy
(135,801 puan) tarafından
dun 3 cm gece dogurdum
(15,940 puan) tarafından
Kız Sevda yatıp uyusanaaa  buralarda Fink atiyonn ☺️☺️
tarafından
Kahraman annesin. Kendi ayağıyla doktora gitmişsin. helal kızz
tarafından
Askimmm ❤️ dinlen lohusasin sennnnnnn ❤️
(781 puan) tarafından
Ya canm benmmm  :) sevindim adına
(4,292 puan) tarafından
Sevdanin maşallahı var doğurdu hala burda yorum yazacam diye uğraşıyor:)
(1,831 puan) tarafından
Kız hani 10cmle gitmiştin de hemen 3 ikinmada çıkmıştı çocuk yanlış mı okudum ben
tarafından
Kiz sevda 10 cm aciklikla gittim demistin postun da 3 kere ikindim cikardim dedin ya :D maşallah lohusa lohusa iyi fink atiyon güzelim buralarda yatta dinlen cocuklarinla ilgilen. Cok özlersin o uyku modunu zamani gelince
tarafından
ben 10 cm de catala uzanamiyordum agridan :D bana dokunmayin birakin diodum valla : D ayy hatrladim o gunu bile stres oldum :/
eve bile ciktim geldim cok rahatim.agrim sancim hic bisi yok tasalanma benim icin
tarafından
ohh iyisin kızzz bebişinide aldınmı yanına
askim dun kontrolw gittim 3 cm di gece dogurdum diyom
aysunuum dosta dusmana inat turp gibiyim ☺☺☺#zeynepa kendim gittim kendimde eve geldim @gamzeozbek58 dun kontrolde gündüz 3 cm dedi dr geve dogurdum eksik cumle yazdim icin yanlis alasilma oluyo
tarafından
Seni cekemeyenler çok bende farkındayım ;) b ❣️❣️ hep iyi ol askimmm ❤️❤️❤️
askimsin ☺☺☺☺☺
(1,831 puan) tarafından
Gözün aydın canım :)
Rabbim hayırlı evlat etsin. Eksik yazdığın için ben anlayamadım k.bakma şekerim
tarafından
Hey Allahım ya niye üstüne alındin :) ?
(15,940 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️Sananeeelaaaaa senin eski nic neydi dilimin  ucundaaa
tarafından
Demem çakallar var thjthtjtj
(15,940 puan) tarafından
Kız bı oğlun varr buldum buldum H ile basliyorduuuuu☺️☺️☺️☺️
tarafından
Bingo :)
(15,940 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Hastanesi'ne bağlı beni ilk doğumda 6 cmle yakın diye eve yolladı.iki.saat sonra gel dedi bazısı yollamaz 9 10 cmle çatala aliyolar doğum en kolayı çatal işi uzun surmuyo
(781 puan) tarafından
Yani ikindigimzda vs o an acı ağrı olmuyo mi ordaki vakit ne kadar sürüyor
(4,589 puan) tarafından
Valla canım son üç sancı biraz acı geliyor da o üç sancı da doğuyor zaten doğdumu rahatlıyorsun gerisi önemli değil 20 dakikada bitti benim cataldaki isim dikmesi bilmem nesi
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Kizz bunlarla aklını allak bullak etme o yola bı gir nasıl oluyo bitiyo anlamıyosun sürekli dua et ben ikinci doğumda evde sanciliyken sürekli summe sebila yestera bunu okurdum kolay doğum için çokta kolay güzel bı doğumum oldu
(781 puan) tarafından
Ya öyle mi
0 oy
(7,454 puan) tarafından
5 cm le hastane gittim dogum baslmis dedi yatis verdi yurudum surekli sonra 7 cm dedi suni takti hastaneye gitmemle 3 saat icinde dogum yapmis oldum 
0 oy
(14,620 puan) tarafından
bnde gece 12 den sabah a kadar sancı çektim duyum gelince gittik 8.20 de 8 cm acilmam vardı

Ayşe de sancı su yoktu pembe bı su sızdı gittim 6 cm acilman dedi yatırdı
0 oy
tarafından
Bende açılma olmadan yattım 41 hafta olmuştum rahim küçük olmayanı deneyip rekor kıracaklsrdı heralde ilacı dayadılar en sonunda sezeryan oldum 
0 oy
tarafından
3 cmle yatış vermislerdi bana ben kabul etmedim gezdim öyle bi hafta 4 cmle yatış verildi hasta odasına cikana kadar 5 olmuştu çatala da 10 alınıyor diye biliyorum benim yaptığım hastanede odanda doguruyordun yattığını yatakların yanindan kollar çıkıyor yatak catal oluyordu. Doğum da ıkınmana bağlı cnm bi kadın bı ikinmada bagirmada sesi kesildi ben ikinmayi ilk olduğu için pek yapamadım bi 5 dk sürdü çıkması dikiş vs de kesi olmasına göre değişir cnm ama ztn Bebek doğunca hic birşey umrunda olmuyor bi rahatlama geliyor insana
0 oy
(1,583 puan) tarafından
9 10 cm olunca çatala alıyorlar ıkınmana ve bebeğin gelmesine bağlı sürüyor benim yarım saat sürmüştü doğum dikiş falan 
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Suyum geldi gittim hastaneye 24 saat suni aldım. 6 cm olmuştu acilmam o şekilde doğurdum millet çok şaşırdı ilk doğumda 6cmle çocuk çıkarttın helal diye :)

0 oy
(4,962 puan) tarafından
3 cm olmstu ben yatış vermislerdi
0 oy
tarafından
O sana bağlı ben hastaneye kontrole gittim 2 cm açıklık vardı istersen yat dedi ama  ben yatmak istemedim imza atıp çıktım iki gün gezdim sonra 6 cm açıklık oldu öyle gittim
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Post cksin bilmeyenler bilgilerden yararlansin:D

tarafından
Hahahaahhh

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 435 göst.
30 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 595 göst.
21 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu