0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Hanımlar montessori yatak kullanan var mı.. Biz bugun sitelerde marangoza ahşap ölcülerini verdik adam salıya kadar kesicekmis momte birlestirme biz yapıcaz.. Normalde 190-90 pluyor ben odada okadar büyük yataga ne gerek var diye ölcüyü 80-130 verdim.. Hani odada cocuga da yer kalsın kıyafet dolabına tekli koltuk koyucam ona ilerde olursa oyuncaklarına vs.. Sonra ablam büyük yaptırsaydın kücük ne alaka falan dedi pişman oldum sanki yani yemidogandan 4 5 yaşa kullanan bir cocuga 90-190 yatak abartı degilmi sizce kızlar kötü mü düşünmüstüm.. Bu arada Malzemeyi alıp kendimizin yapması daha uyguna geldigi icin böyle bir yol cizdik.. Sizce arayıp ölcüleri büyülteyim mi.. Birde yatak odasına koymak icinde ablamdan kademeli park yatak aldım.. Geceleri bizimle sabahları kendi odasında yatar diye düşündüm ilk aylar.. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ben 6 aylık olana kadar ahşap beşikte odamda yatırcam bebeğimi. Sonra genç odası alcam içinde herşey olan yatagın kenarınada yatak koruyucu takcam. 
(1,093 puan) tarafından
İnsallah.. Peki sizce 80-130 kücük mü olur  siz ne yapardınız cocugunuza 6 aydan sonrası icin  90-190 mı 80-130 mu?
tarafından
Büyük al daha uzun süre gider
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ölçüleri büyütün canım daha uzun kullanırsınız
0 oy
tarafından
Keşke büyük yaptirsaydn park yatagin varms zaten ilk zamanlar yaninizda yatar onda. Sonrasi icin büyük olmasi daha iyi
0 oy
(468 puan) tarafından
bende çok istiyorum almayı ne kadar fiyat verdiler canım. bencede büyült derim
(1,093 puan) tarafından
Malzemesine 300 lira istediler  eger onlara yaptırsaydık 900 bizde malzemeleri kesip ver dedik.. Biz monte edicez.. 300 e gelmis olucak
(468 puan) tarafından
normal mobilyaci yapıyor evet ucuzmuş bende gitti gidiyordan ranzalı olani beğendim
(1,093 puan) tarafından
Evet cok güzel modeller var.. Kanzın modelide col güzel ama ben uyguna gelmesini istedigim icin böyle bir yol cizdim..
(468 puan) tarafından
bende öyle yapacağım artık tanıdık mobilyaci var tşk ederim
0 oy
tarafından
Buyuk al canim . Benim kiz 5 aylik olacak 60 a 120 kucuk geliyor kiza sanki . Cok hareketli .hem kullanir cok uzun sure buyuk yaparsan .  
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Buyuk olursa daha iyi olur canım daha uzun süre kullanır zaten park yatak varmis onu her şekilde 3 4 yaşına kadar kullanıcak bari diğer yatağı büyük olsun daha sonrasında da kullanır 
0 oy
tarafından
Bence büyük olsun yani 10 yaşına kadar f

Hatta daha fazla da kullanır niye 4 5 yaş olarak düşüyorsun ki 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
90×140 karyolasi net 5 yaşına kadar kullanır eee o kadar da yeter zaten ama bizim beşik karyola da olma özelliği var 
(1,093 puan) tarafından
80 130 verdim mesaj attım 90 140 olma ihtimali var mı siparişi degişebilir miyiz diye ama cevap gelmedi.. İnsallah defişir ya 80 130 gervekten kücük olucak.. 90 190 olucaktı en basta koca yatak ne gerwk var diye düşündüm fazla kücülttüm sanırım..
(5,935 puan) tarafından
80 130 da çok küçük değil canım.
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Ahsap besigimiz var 80-120 oğlum 8 aylık uyurken bile çok hareketli o yüzden ben yaşında genç odası düşünüyorum yanlarina korumalık yaptiricam yada montessori yatak simdiden sığamıyor içine gibi geliyor bana 
(1,093 puan) tarafından
Tüh ya cok kücük verdik ölcüleri :(
(1,351 puan) tarafından
Büyütme şansın varsa ölçüleri büyüt canım
(1,093 puan) tarafından
Yazdım bakalım cevap gelmedi ama morelim bozuldu.. Amcası verdi siparisi arada aracı var yani marangozla direk konusamadım.. İns degişir ler amcasıda biraz sinirli..baskasından rica edince birde kararsız kalınca  Öyle morelim bozuldu benimde.. İnsallah büyütülür
(1,351 puan) tarafından
Insallah canim olmazsada kullanırsın belki seninki rahat yatar belli olmaz
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Canım merhaba montessori yatağınız geldi mi ? Geldiyse fotoğrafını atabilir misin?
(1,093 puan) tarafından
Biz vazgectik almaktan yaptırmak ic yatagı nevresimi bpyası vs col tutuyordu onun yerinr ablam park yatak vermisti bende kücük bir beşik aldım.. Uyguna gelsin diye montessori icimde kaldı ama ilerde ins

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 298 göst.
+2 oy
7 cevap 286 göst.
0 oy
5 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,492,319 soru

24,384,066 cevap

348,923 kullanıcı

...