0 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar bı daha ki haftaya cumartesi ye eşimin kuzunleri ve bı tane halasını çaya alacağım ama kaynanam küçük görümcem büyük görümcem bı de bunun oğlu gelecek oğlu sekiz yaşında sürekli oğlumun oyuncaklarını kırıyor birşey içiyor yere döküyor çok çikolata yiyor eşimde o gün için eşimin çalışma odası var oğlanın oyuncaklarını oraya koyup kapıyı kilitleyelim öyle içecek falan da almayalim  kahve içinde küçük cikolatalardan alalim diyor eşim

(şuna da açıklık getireyim çocuktur yer içer döker diyenler olacak bilerek dökmek ayrı çikolata yiyor elini kanepeye sürüyor o da afedersiniz b*k gibi duruyor sonra dönüp birisini buraya b*kunu çalmış deyip rezil ediyor beni ) bu yüzden diyor eşim sizce böyle yapmalimiyim yoksa bı günden birşey olmaz mı deyim küçük de bı bebeğim var uyumuyo durmuyo kararsız kaldım sizden başka da kimsem yok bana fikir verin 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
esinin dedigini yap ve cocuga kizilmaz ama her cocuk icin d3gil bu kiz mumkunse
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
8yaşında koçaman çocuk bunları yaparken annesi napıyor canım.8yaşındaki çocuk küçük değil aklı erer , hayır dediğinde anlar .Eşinin dediği mantıklı bence .Yada kaynananla konuş büyük görümceni çağırma .
0 oy
tarafından
Eşinin dediği gibi yap bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 610 göst.
25 Ekim 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,207 göst.