0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Güzel anneler bende artik anne olmak istiyorum gecmisim biraz kötü yani 2 evlat kaybetrim simdi yine ayni seyler olcak diye korkuyorum biliyorum olaacagi varsa onune gecemeyiz ama 

Zamanim geldi artık 38+6 haftaligim oyle agrim sancim yok bugun hafif bi sanci oldu varla yok arasi tabi ama oyle dogum sancisi gibi degil sancim gelmesi icin napmam lazim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hade hayırlısı olsun inşallah canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın 
(281 puan) tarafından
İnşallah canım sağol güzel dileklerin icin ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
yarin bugun dogar stres yapma sabaha post acarsin dogurdum die :)
(281 puan) tarafından
Ay hadi İnşallah yarin da kontrolum var bakalim ne diycek doktor
0 oy
tarafından
Günlük yaşamına devam canım. O vakti biz ne kadar cabalasak da ne ileri ne de geri alabiliyoruz. Kendini çok yorma eğer normal doğum olacaksa ve doktor sakınca gormediyse yavaş yavaş yürüyüş yaparsın hem doğumun kolay olur tabi normal ise hem de kendin rahatlarsın. Al eline kahveni yaşadığın şehirde deniz varsa in sahile yoksa güzel bir parka git yürü kahveni ya da seni rahatlatan bir ineceğini iç ne biliyim bazen bir elma yemek bile mutlu eder insanı rahat rahat yürü Allahin izniyle bebis doğunca bu günlerini özleyeceksin. Bebis sesi olmadan yaşadığın son günler kıymetini bil:)
(281 puan) tarafından
Evet haklisiniz  yuruyus yapamiyorum cunku havalar baya sogudu malum bu haftaya kadar yuruyordum rahatlatiyor ama simdi baya soguk usutup daha kotu olmaktan korkuyorum  guzel dileklerin icin sagol ❤️
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Yürüme imkanın varsa bol bol yürü oğlumda bekle bekle doğmuyor kayınvalidem gelmişti mahallede yürüttü bol bol iki güne doğurdum darısı sana inşaAllah çok kolay olmuştu doğumum inşaAllah Rabbim bir avazda kurtarsın senide
(281 puan) tarafından
Evet bu hafataya kadar devamli yurudum ama bu hafta malum havalardan cikamiyoruz cok sagolun guzel dilekleriniz icin ❤️
(2,364 puan) tarafından
Rica ederim ♥️
0 oy
tarafından
Böyle deyip aradan çok gecmeden doğum postu okuyoruz o zamanini bilir canim sen hamileliğin tadını çıkar sağlıkla gelsin inşallah bebiş
(281 puan) tarafından
Ay inşallah banada nasip olur ❤️
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+14 oy
16 cevap 376 göst.
0 oy
2 cevap 149 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,860 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,217 soru

12,377,779 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler

...