0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,718 puan) tarafından
Kızlar selam bundan 6 7 ay once doktora gitmiştim zehırlı guatr demısti ama sonra tsh degerlerım duzeldı boynumdan ultrasonla baktıklarında 1 cm kıstım vardı nodül yani sonra gecen gun dıyete baslarken bı daha baktırdım 2 cm e yaklasmıs dediler.Boyle durum yasayan olmustur aramızda ne yaptılar ne ettıler endokrinoloji ye sıra bulamadım henuz ama neler olur acaba bılgı versenız 

2 Cevaplar

0 oy
(412 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hızlı buyuyorsa mutlaka takip ettirin sürekli gerekirse biyopsi isterlerse yaptırın benimde var ama ne triod değerlerini etkiliyordu nede zararı vardı her sene biyopsi yaptırıyordm 5 cm bı triodda diğerinde küçük küçük 6 tane filan vardı geçen sene Şubat'taki ölçümü bu sene hamile kaldım değerleride etkiledi 2 cm de büyüdü Kasım'da biyopsi yaptıralım dedi de cesaret edemedim bu kadar hızlı büyümesi iyi değil demişti Dr 
(9,718 puan) tarafından
Evet banada dedıler buyumesı iyi degıl diye du bakalım canım randevu alabıldıgım an baktırıcsm
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Bnm annem tiroitleirni aldırdı Cnm nodullerdeb dolayı. 1 sene ses kaybı yaşadı:( birde onun için ameliyat oldu. İnşallah ameliyatli durum olmaz ilaçla tedavisi olur gecms olsn cnm
(9,718 puan) tarafından
İnsallah kardeşim insallah tesekkur ederım cevabın için hayırlı kandıller
(6,857 puan) tarafından
Hayırlı kandiller Cnm takibini hep yaptır bak inşallah büyümez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevs (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (69 puan) tarafından soruldu

409,954 soru

12,325,960 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...