0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşime mama az kaldığını söylemeyi unutmuşum. Normalde hep takip ederim dalgınlık sanırım. Neyse eşimde getirden sipariş verdi. 800 gram sandık meğerse 400 gram sipariş vermiş eşim. Ayrıca ikiside aynı değil sma 3 numara ama biri comfort birinde optipro yazıyor. Ben hep optipro olanı verdim. Comfort nedir ? Versem zararı olur mu ? Ne yapsam bilemedim aynı olmadığı için size sormak istedim .

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
hayır canım zararı olmaz 

comfort gaz yapmaz genelde kolik bebeler için sorun yok ver 
tarafından
Öyle mi bilmiyordum. Optipro gaz yapıyor normalde 1-2 numaraları gaz yapmadı ama 3 numarası gaz oluyor. Erken mi geçtim acaba 3 numaraya ? 1 yaşını geçeli 1,5-2 hafta olacak nerdeyse ? Erken mi canım?
(1,992 puan) tarafından
yo canım normal
yediklerin dende olur gaz tek mamadan değil gazın önüne geçen bişi yok zaten ne de denesek
ama bağırsak düzenleyici kullandın mı biogaia öneririm
tarafından
Yok canım hemşire hiç birşey demiyor. Bağırsak duzenleyici ne canım ? Gaz ve kabız gibi sorunlara iyi mi geliyor?
(1,992 puan) tarafından
aa tabiki biz doğumdan itibaren kullanıyoruz şuan 3 aylık gaz sorunu olmadı
(1,992 puan) tarafından
bebeklerin bizim gibi gelişmiş değil bağırsaklar o yğzden fazla gaz oluyor bağırsak düzenleyici de bu işş görüyor yardımcı oluyor
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Değil comfort gazlı bebekler için ama sorun olmaz bence
tarafından
Yorumlara baktım fiskirarak kusuyor bebeğim mama sanki çok tatlı gibi diyor. Bilemedim kii sorun olmaz dimi?
(282 puan) tarafından
İkisi arasında fark illaki vardır kullanın bebeği rahatsız edici bişi olmazsa
0 oy
tarafından
Değil comfoet gazlı bebekler için optriponun kabız yapma özelliği var 
tarafından
Comfort daha mi iyi yani ?
tarafından
Bize ikisi de iyi gelmedi canım her bebek bir değil en azından rahatlar diğerini kullandım kabız oldu günlerce büyük tuvaletini yapamadı sonra diğerini aldım bu defa sabaha kadar büyük tuvaletini yaptı belki seninkine iyi gelir
tarafından
İnşallah canım. 1-2 numaralarda bir sıkıntı olmamıştı. Ama bunda gaz problemi var gibi 3 gündür. Erken mi başladım acaba 3 numaraya . 1 yaşını geçti 2 hafta oldu geçeli
0 oy
(13,305 puan) tarafından
Yaşını geçti mi kız senin kızçe şaşırdım valla ahh zaman ne hainsin! Comfort diğer arkadaşların dediği gibi gaz yapmaz daha iyi 
tarafından
Bilmiyordum canım ozaman comfort kullanayim. Evet kuzumm hemde çok hain zaman ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Berramm (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
18 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 350 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 4,395 göst.
30 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,367 soru

12,413,998 cevap

44,949 kullanıcı

Kategoriler

...