0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (2,530 puan) tarafından
Arkadaşlar bişey soracağım benim şimdi büyüyen bir beşiğin vsrdi biz onu ksryolaya çevirdik markası pier cerdin keşke cevirmeseydik okadar kötü oldu ki altındaki sunta dusnduusveriyo 2 3 milim Aralık var agir biri oturduğunda sunta düşüyor sunta seyyar kaldırıp koyabikiyoruz yatağın kenarliklari var altında dadı yatağı o kenarliklari açık kalıyor smdi ben kızımı odasında yatırmak istiyorum ama bu durumdan dolayı yatiramiyorum ne yapmam lazm kendi yanımızda yatiyolar iki kızım da çok fena yoruyolar .. bu yatağa naoablrm böyle beşiği olan varmı nasıl çözüm bulabilirim 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bı tamirci çağırıp oraları monta ettirebilirsiniz aslında olmuyor mu
(2,530 puan) tarafından
Eşim vidaladi ama olmadı tutmadı yine tutturucak biyer yok o kenarliklari sıkılaştırsa suntaya ne çözüm buluncknbenm bildiğim sunta sabit olmalı milim boşluk olmamali yeninyatak almak istyrm bu sefer buna okadar para verdm diyrm
tarafından
Evet o doğru yani ucuz bişey değil de ona uygun belki sunta ayarlanabilr  bilemiyorum
tarafından
belki suntayı sıkıtşırmak için ek tahta koyarlar bence bi sorun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Besigon modeli var mi Benimde buyuyrn besik pier cardin de
(2,530 puan) tarafından
Bozdunuz mu beşiği yoruma atılırsa atıyorum buraya atamazsam aşağı bakın
(3,640 puan) tarafından
Benimde piercardin merak ettim canım
0 oy
(758 puan) tarafından

image

image

ben o beşiği ikiye ayırıp bu şekilde iki kızımı yatırıyorum o sunta dediğini de normal biz 3 parça mdf kestirip koyduk o şekilde sağlam oldu 
(3,640 puan) tarafından
Benimkinin eni 80 boyu 180 inşşallh saglıklı doğarda yatar memnun kaldınız mı beşik halindeyken düşme tehlikesi oldu mu
(758 puan) tarafından
Valla ben çok memnun kaldım düşme tehlikesi olmadı hiç. Şimdi iki kızıma yatak oldu biraz daha büyüsünler normal yatak alacağım =) inşallah senin bebişin de sağlıkla gelir mışıl mışıl uyur
(3,640 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
tarafından
Anne yani da mı oluyor canm ? Parmaklıklı kısmı raylı sanırım kendimiz mı yaptırdınız sonradan. gunees ?
(758 puan) tarafından
Vardı canım biz yaptırmadık ister kaldır ister indir
0 oy
(2,530 puan) tarafından

image

boyleboyle...

(3,640 puan) tarafından
Canım aldığın yerin montajcısını cagır benim daha bebegim doğmadı odası dün kuruldu büyüt eviniz zamn bizi cagırın siz ellemeyin dediler
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Kizceler bakin
0 oy
tarafından
Bi tamirciye gösterin bizimde büyüyen beşiğimiz var daha ayirmadik ama 
0 oy
tarafından
Hiç bir fikrim yök bir mobilyacı ile görüşün neler yapılabilir diye
0 oy
tarafından
Bi mobilyacı ustası çağır canm bnce 
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Piercardin in hangisini aldınız canım 
0 oy
(281 puan) tarafından
Suntanin altina uzun cita kestirip sabitleyebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 485 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Umudum23 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
21 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Betiz (6,437 puan) tarafından soruldu

411,235 soru

12,378,868 cevap

43,022 kullanıcı

Kategoriler

...