0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben ilçede oturuyorim yollar iyi değil yokuş yukuş hep. Evden çıkmam eşim arabayla gezdirir bizi genelde. Bszen Merkeze annem gile geliyorum arada o kadar. Birkaç gündür annem gildeyim dün gezerken bugün hastaneye giderken bebek kollarımı yordu. Bizim arabamiz var ama ben bebek arabası gerekli mi yoksa kanguru mu alayım bilemedim. Bana bir fikir verir misiniz tecrübeli anneler.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kendi arabam olmasına rağmen bebek arabası kullanıyorm canm
-Reklam-
0 oy
(494 puan) tarafından
Valla eger bi tercih yapacaksan bebek arabasi canm kanguruda b8 sure sonra belin cok agriyo bebek uyuyunca falan boy u agriyo bebek arabasi her acidan guzel ama ikisinu de alabileceksen albenm ikiside vardi ben yakin komsuya falan giderken kanguruya koyardim parka yada uzun mesafeli yurumem gwreken yerlerede bebek arabasina koyardim
0 oy
(4,098 puan) tarafından
ikisini de kullandim ben , ikisi de kullanisli , bebek 11 aylik olana kadar kanguru sonra arabayi kullandim
(2,648 puan) tarafından
11 aylık peki kaç kiloydu bebeğiniz kaç kiloya kadar tasiyabildiniz
(4,098 puan) tarafından
benim kizim hep zayif bi cocuktu ,hala zayif :( tam kiloyu hatirlamiyorum yalan olmasin , simdi 3 yasinda 13 kilo bile yoktur
(2,648 puan) tarafından
Hmm anladım canım o yüzden 11. Aya kadar tasiyabildiniz demek
0 oy
tarafından
Ben genelde hwr yere arabayla giderim ama bebek arabası da hep bagajda durur bence çok gerekli 
0 oy
tarafından
Bebek arabası bence büyüyünce kanguruyu kullanmayıp yine araba alcaksin en iyisi şimdiden al soğuk olur üstünü ortersin kat kat sıcacık durur sicak olur yatirisin tek kiyafetle serin serin gezer senin içinde bebek içinde daha iyi olur
0 oy
tarafından
Bebek arabası kesinlikle çünkü kanguru 6 aydan sonra kullanamazsın hem sen taşıyamazsın hem de çocuk sıkılır havalar ısınınca pişer içinde
tarafından
Bebek arabası kaç yaşına kadar kullanılır
tarafından
3-4 yaşına kadar kullanırsın
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Araba tabiki canım bebek agirlasacak kanguruya sığmayacak ne bileyim oturmak uyumak isteyecek madem arabanizda var hafif baston tipi bir araba alabilirsin 
0 oy
(8,530 puan) tarafından
Kesinlikle bebek arabası. 
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Kesinlikle bebek arabasi kanguru da yoruyor bi yerden sonra
0 oy
(164,072 puan) tarafından
bebek arabasi sart yaa 
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Arabam var ama bebek arabasida var kanguruda var hepsini kullandığım yer oluyor mesela çok uzun mesafede kanguru bel ağritir 

Eşimle sahile iniyoruz mesela arabayla sonra kızımı bebek arabasına koyuyorz geziyoruz yada ben kizmla kendim biyerlere gidiyorm 
0 oy
(547 puan) tarafından

Valla canım ben kızıma hiç kanguru kullanmadım. İlk günden bebek arabasini kullandım. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ona da kanguru kullanmayı düşünmüyorum. Ama tabi herkesin kendi düşüncesi :)

Not: aldığım bebek arabasını da ekliyim

image

tarafından
Mmenun musun hafif mi nasıl bişe bu
(547 puan) tarafından
Ya çok hafif değil ama katlandığı zaman bagaja rahat sığıyor canım memnunuz biz. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ona da kullanacağım inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,051 cevap

350,072 kullanıcı

...