0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar biz kendi aileme ve kaynanamlara tayin durumundan dolayınepey uzak oturuyoruz kpss çalışıyorum bir yandan da açıköğretim okuyorum sınava gircem diye annemi çağırdım 5 6 gün kalcak sadece sonra beraber gelsinler fiye kaynanamı da çağırdım önce çok hevesliydi tabi ben de heveslendim yemek pasta tatlı planları yapıyorum ne biliyim ben de kaynanama hizmet etmek istedim Allah var ama dün aradım gelemicem dedi köyün işi gücü görümcemde açıktan sınava gircek vs o kadar bozuldum ki istese gelir yani ay değil yıl değil daha da davet etmem ne evime geldi ne ev hediyesi aldı samimiyete gelince aşırı samimi memlekete gidince hep orda kalayım ister kendi bir kere gelmez biletini falan herşeyini alcaktım ama görümcemin göndermediğini düşünüyorum hem sınavdan sonra kendi gelmek istiyo hem de  annesi gelirse iş yapar diye korkuyo 5 gün idare edemediler daha da çağırmam gelecek olurlarsa müsait değilim dicem iyi gelin olma planım bu kadar sürdü

3 Cevaplar

+1 oy
(3,886 puan) tarafından
Çağırmayabilirsin ama gelecek olduklarında müsait değilim demen yanlış bence. 
(603 puan) tarafından
50 kere davet ettim gelmedi zaten gelmezler
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Ya annen gelecek sana çok yük olmak istemedi ya da kendi evde olmayınca evdekileri düşünüyor benim de aynı iki aile de çok uzak biz 2 ayda 1 gideriz çağırır gitme sen kal der hani aramız çok iyidir gelmek de istiyor ama kayınbabamın orda işleri var okula giden kız var hani 2 3 saatlik yer değil onlar da yaşlı yaşlı olunca kendi düzeninden başkasına alışamıyorsun öyle düşün 
(603 puan) tarafından
Yani aslında durum tam olarak bu ama görümcem 21 yaşında 4 5 gün idare edebilirdi annemle iyi anlaşırlar yük olcaz diye düşünmedi bence
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kız boşver annenlerle gelecekte napacan. Sen git ağırladı seni işte başına iş mi açıyorsun. 
(603 puan) tarafından
Yav ne biliyim hoşuma gidiyor kaynanama pasta tatlı yapiyim sohbet edelim torununu sevsin eğlenceli olurdu yarun bi gün doğuya gidince zaten gelemez

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 765 göst.
14 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,078 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 511 göst.
30 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,198 göst.