0 oy
770 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,508 puan) tarafından
Patliycam sikintimi dinleyecek kimse yok kizlar esim abimin uzerinden kiredi cekmisti 30 milyar kadar 26. Taksidini odedi esim benim esim esnaf bazen 3 gun 5 gun bazen de 10 gun falan gec yatiriyor bazende gununde bazende 2 aylik birden yatiriyor abimde 3 tane aylik alan birisi gereksiz harcamalari oldugu icin yetmiyor haliyle bu ay gecikti taksit abimde parasi biterse hasta olur basi doner cani sıkılır cocuklarina dusman kesilir parasiz kalinca niye cunku kizlari kendinden para istiyo diye neyse abim anneme yansitiyo annemde bu gun gelinimize  demiski soyleyim ona (esime) ya kiredinin hepsini ayarlasin bulsun bulustursun yatirsin yada yuvasini dagitirim demis esime soylemedim bunu cok zoruma gidiyor bu kadar mi ucuz benim evliligim ya da benmi ucuzum annemin gozunde bu lafi duydum anneme karsi olan hislerim degisti guya ben tek kiziyim ama annem icin oglu bi yana dunya bi yana napmaliyim nasil bir yol izlemeyim 

11 Cevaplar

+1 oy
(2,557 puan) tarafından
Cok Ayıp etmis aralarina girmemeleri gerekir abinle esin halledebilir bu konuyu. Yuvalarini dagitirim ne madem oglu kiymetli cikarsn kendi versin oglunun huzuru kaçmasın o zamn. Yanlis yonlendirmek gibi olmasn da ben annemle arama mesafe koyardim abimlede bizzat konuşurdum. Gerçekten odeme sikistiriyomu rahatsizmi bu durumdan diye
(1,508 puan) tarafından
Ama iste ben tek kizim yalnizim bi annem var (dı) insan kotu oluyo bu yuvasini yikarim lafi beni cok yaraladi
(2,557 puan) tarafından
Doğru insan yanında birini arıyo rabbim sana hayırlı kız ve gelinler nasip etsin onlarla bir ol sende
(1,508 puan) tarafından
Elhamdullillah iki kizim ikide oglum var en buyum 13 en kucugum 7 aylik sukur Rabbime
(2,557 puan) tarafından
Senin aile kalabalik tam istedigim gibi :)) maşallah eşinle huzurlu ol yeter annemler yüzünden esinle tartisma böyle durumlarda anlasiliyokiiii insanin en onemlisi kendi ailesi
(1,508 puan) tarafından
Cok sukur esimden raziyim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bir ananın bu lafı edeceğine hiç inanasım gelmedi nedense kim dedi sana annen böyle diyor diye 
(1,508 puan) tarafından
Canim bize beddua eden bu lafi demezmi sence bana bu teklifle gelecek annem eminim
tarafından
Ne bileyim canım zor durum dost ve akraba ile ye iç lakin alışveriş etme diye boşa dememişler
+1 oy
(7,930 puan) tarafından
Hiç bir zaman birinci dereceyle para olaylarına girilmemeli bence abinin de annenin de yaptığı yanlış. Bir daha böyle bireye kalkışmayın onlardan gelecek olan Allahtan gelsin
(1,508 puan) tarafından
Aynen cok pismanim nerden bulastim diyorum valla
+1 oy
tarafından
Yuhhhh bir anne bir evladına nasıl bunu yapabilir pesss doğrusu 
+1 oy
(571 puan) tarafından
Valla ilk okudum bi durdum kaynanan sandım bidaha okudum yuva dağıtmak ne demek bunu böyle yapıp hiç ödemeyeler var annen çok ayıp etmiş. Ister istemez soğur insan bu lafina yani 
(1,508 puan) tarafından
Ya bende sok oldum boyle konusmasina
(571 puan) tarafından
Tez zamanda biyerde sizde kurtulursunuz inşallah canım ne diyim zor vallaha
+1 oy
(707 puan) tarafından
allah anneni ıslah etsin.izleyecegin yol arana mesafe koymak.kafan rahat olsun.Allah eşine ödeme kolaylığı versin.
(1,508 puan) tarafından
Amin amin amin dua ediyorum valla bir yerden para gelsede kapatsak diye
0 oy
(7,479 puan) tarafından

Ahh bu oğlancı analar:ermm:. Gelininizin abartip söyleme ihtimali olabilir mi acaba canım. ?

(1,508 puan) tarafından
Asla annem der canim banada evladindan ceksin kocan emeklerim kendini kor etsin dedi
tarafından
Bu nasil bi bedduadir.Damadin evladi senin neyin oluyor???Kusura bakmayinda anneniz kötü biri.Bu cümle hic kimseye solenmez ki kendi yavrusuna solemis.
(55 puan) tarafından
Ya senin evladın onun torunu nasıl o masum yavruya öyle bir beddua edebilir!!
(1,508 puan) tarafından
Soyledim aynisini ben sana mi ediyorum diyo kocana diyorum diyo kocamin cocugu benim cocugum olmuyormu dedim bende
(7,479 puan) tarafından
Allah anneni islah etsin sok oldum resmen. Dili nasil varmis.:(
0 oy
tarafından
Kocanın imkanı varsa hepsini ödesin daha da muhattap olmam ben olsam annen çok ayıp etmiş 
(1,508 puan) tarafından
Canim imkani olsa asla soyletmez cunku bu kacinci taksiti gunu gectigi taksitlerde oldu ama odedi ve o odemegi donemlerde de kavgamiz olmustu
tarafından
Annen destek olmak yerine köstek olmuş canım
(1,508 puan) tarafından
Oglunu sizlatiyomus kocam ah aliyomus isi rast gitmezmis  ailesine para buluyomus cocuklarinin bir seyini eksik etmiyomus biz herseye para buluyomusuz inanki kizimin iki alt iki ust kiyafetten idare ediyo 7 aylik bebegime kislik kiyafeti yoktu bu gun sadece iki takim alabildim kizimin kitabini alamadim dusun iki gundur para bulupta bulasik makinama deterjan alamadim ama annem hakli bizim herseyimiz dort dortluk tabi annemin deyimiyle
tarafından
Yazık valla ne diyim annen de böyle yapıyorsa diyecek söz yok Allah vicdan merhamet versin
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Yuvasını dagitirim ne demek ne kadar ayip. Sonucta yatırıyor mu bu adam yatiriyor er yada geç.  Cok buyuk ayip ve terbiyesizlik su an yapilan
0 oy
tarafından
Sonuç ta adam.oduyor annenin dedikleri hiç hoş değil.canim ben olsaydım sen vermedin mi zorla.mi aldik abi biz ödemiyor muyuz sana şimdi bu şekilde yapmaya hakkin yok kusura bakma der geçerdim 
0 oy
tarafından
Yuvasini dagitirim ne demek ya bide bunu soyleyen bi anne 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 500 göst.
23 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ahzelesev (1,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 454 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 142 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

413,995 soru

12,460,316 cevap

46,688 kullanıcı

Kategoriler

...