0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından

Kızlar düğünüm çok alel acele oldu 1 ay içinde muşta evliydim malum askeri personel eşim var sürekli tayinciyiz. Muşta ki evin ölçüsüne göre perde dikimi oldu g.antepde kayınpder perdelerimi orada diktirdi aynı gün içinde siyah büyük bir poşetin içine koyup otobüsle gönderdi perdelerim kırışık 2 yılından beri kırışık yıkıyorum ıslak asıyorum yok bunu nasıl düzleştirebilirim nasıl düzelir? Evime misafir gelince utanıyorum gerçekten. Yıkadıkça daha çok kırışıyor ütülemeye kalksam ütüleyemem çok zor olur hamilelik döneminde. Şuan yıkamayı düşünüyorum kırışık perdelerim makinada nasıl düzleşir? Yada ne yapmam gerek. Kuru temizlemeye gönderme fikri geldi aklıma ama fiyatı nasıl olur bilmiyorum 1000tl tutar kesin:ermm:farklı fikir çözümlere ihtiyacım var 

12 Cevaplar

0 oy
(5,451 puan) tarafından
Valla ben utulemeden asla duzelmedi varsa bir yontem bende bekletim surada
-Reklam-
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Ütüden başka çözüm yok gbi gözüküyor
0 oy
tarafından
Valla ıslak aşmak dicektim ama yapmışsın ayarı düşük yap sıkmayı az yap belki olur cnm
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Kız musun neresinde evliydin
(304 puan) tarafından
Hasköy ilçesindeydim canım
(1,033 puan) tarafından
Haa anladım canimm  ♥️
0 oy
tarafından
Ütülemekten başka çağren yok kuzu
(304 puan) tarafından
Perdeler çok uzun büyük nasıl yapacam ya anam ağlar yemin ederim :D
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ben ütülemeden asmam tülü güneşliği fonları ütülerim hep yoksa açılmaz 
(2,859 puan) tarafından
Cnm nasıl ütülüyon
(4,234 puan) tarafından
Valla ben her şeyi ütülediğimden deve gibi ütü masası aldım gören dalga geçiyor hatta onu en yükseğe alıyorum yerede değmesin diye çarşaf açıyorum  üst kısımdan başlayıp altta doğru ütülüyorum sonra diğer kısmı üstten alta doğru ütülüyorum
0 oy
(551 puan) tarafından
Highgenic utuleme sihirbazi var canim sprey sıkıp elinle duzeltmen yeterli ondan al istersen 
(304 puan) tarafından
Ay işe yarıyorsa hemen gidip alıyorum hemen
(551 puan) tarafından
Ise yariyor canim birde guzel kokuyor ki :)) hic perdeye denemedin ama gonlek tsort denedim kampa gittigimiz zaman uti olmadigi icin onu goturmustum yanima epey isime yaradı
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Canim perdeciue götür yada bir mefruşat Çiya  utulesinler
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Sıkma programını en aza indirebilirsin ama ben 600 devirde de yıkasam mutlaka utuluyorum yoksa gitmiyor kırışıklık desensiz olduğu için bariz belli oluyor
0 oy
(288 puan) tarafından
30 derecede en kısa programda 14 dk falan 800 ya da 600 devirde dene birde .. bende uzak yerden getirdim perdelerimi hiçbir şekilde ütü istemiyor fonlarım falan direk takıyorum. İlk yıkadığımda korkmuştum nasıl ütüleyeceğim diye. Allahtan gerekmedi hiç
0 oy
(436 puan) tarafından
Sıkma devrini en düşüğe getirip yıkayın. Islak bir şekilde asın. 

Eğer kırışıklık geçmezse ütüleyin. Nemli bir şekilde ütüleyince daha kolay açılıyor. Bir de ikiye katlayıp utuleyebilirsiniz daha çabuk biter. 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Sen  önce  git  sor  söyle ona  göre  fiyat  al  yani  yeni  perde  yaptırsan daha  masraflı olur  eğer  bütün evin  perdesiyse 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,852 soru

24,377,739 cevap

348,454 kullanıcı

...