0 oy
1,386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bunu kulanan var mı ya  arkadaki  kovalar temizlik belirtis hahaha

image

image 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bn kullaniyorum canm ne oldu ki
-Reklam-
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Canim bu haplar hep saglik bakanlii tarafindan onaylanan ilaclar yok oyle şeyler icinde
0 oy
(16,375 puan) tarafından

Kız kardeşimede bir ilaç vermişler domuzdan elde edilmiştir diyor Bir hocaya sormuşlar içmesini önermem demiş.image

tarafından
Kızlar her ilacın içinde nerdeyse var yapmayın Allah aşkına sağlık için kullanılan şeyin günah olması mi var hangi zihniyet bu bırakın söyle.hocalari
(1,185 puan) tarafından
Her ilaçda yok canım ve domuz ürünleri haram
tarafından
Çoğunda kullanılıyor canım genel de yediğin seruma bile sakinlestirici tarzı koyuluyor çoğu iğne olurken kullanılan etil alkol.pamukta ki bunlar da haram ama tıbben sağlık için kullanılıyor
(16,375 puan) tarafından
Domuz diye görünce sorma gereği gördük canım tekrardan başka doktora gözükecek.
Kreeon diye bir ilaç canım safra kesesiyle ilgili
(1,185 puan) tarafından
Napalım artık sağlık için katlanıcaz
0 oy
(18 puan) tarafından
Bana da yazıldı bundan eczahane default verdi aynı sebeple siz de öyle yapın içeriği aynı domuz yok dedi
0 oy
tarafından
decavit veriyor saglik ocagi bedava ben ondan kullanmistim
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Bu ilaç biraz muallakta kimi yerden kaldırılmış eczacım  öyle söyledi içerisinde domuz jelatini varmış o yüzden bana decavit verdi iki ilaçta aynı değerde onu kullanabilirsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 387 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,932 soru

24,393,586 cevap

349,483 kullanıcı

...