0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Bebeği 6 parmaklı doğan var mı ya da etrafında olan ameliyat hakkında bilgi alabilir miyim lütfen 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 parmak değil ama bir tanıdığım söylemişti. Bebeğin ayak parmağı yapışık doğmuş. İki parmağı. Doktor 2 yaşından önce ameliyat edemeyiz demiş 
tarafından
Aynen canım gelişimine göre 1 en az 2 yaşına kadar bekliyorlar
(14 puan) tarafından
Evet çok teşekkür ederim
tarafından
Rabbim güzel günlerini göstersin inşallah kuzum ❤️
(1,702 puan) tarafından
Ayyy ablamin gorumcesinin parmakları hep jilet izleriyle dolu doğuştan işaret ve baş parmağı yapisikmis bu cahil vicdansız ailesi de almış jiletle kendisi kesmiş, kesen lisi de elleri titremis keserken birde bence bebek o acıdan elini oynatmıştır hep ***** yumuk kesikler vqr ayyy yine aklıma geldi çok kötü oldum yaa,kız nasıl ölmemiş onu qnlamiyorum ..pislikler insan bir insana yapar mı bunu yaa şu an 18 yaşında kız
(14 puan) tarafından
Tobe yarabbim nasil bir vicdansizliktir bu yaa iyi ölmemiş dediğiniz gibi insan evladına hiç kıyamaz ki allah ıslah etsin
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Canım hiç korkma polidaktili deniyor tıp dilinde yarım saatlik bir operasyonla sorunsuz fazla parmak alınıyor ve hayatında hiçbir sorun yaratmıyor doktorların önerdiği zaman en erken ne zaman olursa o zaman yaptır çünkü çocuklar bu durumdan psikolojik olarak etkileniyor. 
(14 puan) tarafından
Ay başka biseyi vardır diye doğduğundan beri içim içimi yedi bu zamana kadar aldıracam inşallah zamanını bekliyorum ayakkabı giymekte sıkıntı olur
(13,316 puan) tarafından
Yok kuzum korkma basit bir anomali rahat spor ayakkabı alırsın ameliyata kadar
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Eşimin  ayak  parmağı  6 parmakmiş bebekken  iple  bogup  yok etmişler  yeri  ufacık  et  parçası  olarak  duruyor 
(14 puan) tarafından
O tam gelişmemiş parmaktir keşke bizim de öyle olsaydı genetikmis sanirim ama ailemizde de yok bilemedim
(2,055 puan) tarafından
Canım 6 parmak  bir  kusur  değil ki  ameliyatı  yok mu Rabbim  başka  dert  vermesin  bilmiyorum  küçükmüş  aileside  büyümesin  diye  galiba  iple  boğmuşlar  arkadaşımın  kızı  2 parmağı birbirine  yapışık  doğdu  kaç  aylıkken  ameliyatla  ayırdılar  bilmiyorum ama  6 parmağında belki  ameliyatı vardır
(14 puan) tarafından
Var var ameliyatı canim cozumsuz değil çok şükür ama anne olarak üzülüyorum tabi rabbim başka dert vermesin gece gece cevap verdiniz allah razı olsun sen ve bütün cevap verenlerden
(2,055 puan) tarafından
Ana yüreği  işte  hiç  üzülme  sağlıcakla  doğurursun inşallah
0 oy
(931 puan) tarafından
Dayımın oğlunun 6 parmağı vardı kemiklesmeden aldılar kemiklesince zor olur demiş doktor 
(14 puan) tarafından
Küçükken yapıyorlar dimi Ben de doktorların önerdiği zamanda yaptircam inşallah
0 oy
(219 puan) tarafından
Bi tanıdık vardı 6. Ayda ameliyat ettiler 
(14 puan) tarafından
Bazıları öyle yaptırıyormuş duydum doktorum önermedi
0 oy
tarafından
Benim ayak parmaklarım bitişik :) 
(14 puan) tarafından
Yaaa hiç belli olmaz ki o ayakkabı da sıkmaz
tarafından
2 tane sağda 2 tane solda hepsi değil
0 oy
(19,456 puan) tarafından
Akrabamızin iki elinde de 6 parmağı vardı ameliyatla aldılar. Şimdi normal bildiğin kadarıyla. Uzaktan akraba. Ama duzeldigini biliyorum
(14 puan) tarafından
Evet inşallah
0 oy
tarafından
Çok eskiden komşumuzun çocukların da vardı sonra ameliyat ile aldılar 
(14 puan) tarafından
Süper yaa
0 oy
(87 puan) tarafından
Bi tanıdığımin başına gelmişti canım 1 buçuk yaşında ameliyatla duzeltilmisti
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inş biz de atlaticaz
(87 puan) tarafından
İnşallah canım kalbini ferah tut ben çocuklarımda öğrendim ki sakınmayacaksın hastalıktan neyi sakındıysam başımıza en ağır şekilde geldi
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Evet canim arladasimin 6 parmaklı el  ayak parmakları 

1 yaşından sonra ameliyat oldu dusunki serçe paramagini kestiler bagimsizdi diğer parmaklardan canim  gelismiodu bu ayda ayak parmaklarından ameliyat olcak 
(1,032 puan) tarafından
2 yaşında canim korkulacak bir şey değil bitanem hiç korkma
(14 puan) tarafından
Nasıl zor mu ameliyatı
(14 puan) tarafından
Allah razı olsun
(1,032 puan) tarafından
Yok bitanem değil hiç bir zorluğu yok gülüm
(1,032 puan) tarafından
Rabbim şafi ismi hürmetine sifa versin inşallah canım ❤️❤️
0 oy
tarafından
Parmak kesiliyor diye biliyorum ama şükredin ki eksik parmak doğmamış . Rabbim kolaylık versin 
(14 puan) tarafından
Evet çok şükür
0 oy
(897 puan) tarafından
Bizim bi akrabanın oglunun 6.. 7..toplam 13 parmagı vardı küçüktü amaliyat yaptırdılar zaten küçükken yapılıyormuş çocuk 3 yaşında 10 parmagı oldu 
(14 puan) tarafından
Hmm anladım çok şükür
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Burda bı annenin bebeğine 6parmaktan ameliyat olmuştu kim hatiamiyorm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 17 göst.
0 oy
38 cevap 1,337 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 673 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Linosh (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 993 göst.
2 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Rüzgar'ın Annesi❣ (717 puan) tarafından soruldu

408,234 soru

12,262,696 cevap

37,371 kullanıcı

Kategoriler

...