0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar kızım 16 aylık, saçlı doğmuştu bir ara döküldü sonra uzadı biraz ama çok ince,yavaş uzuyor ve çok terliyor. Önden ve enseden ben biraz makasla kestim ama çirkin oldu, sıfıra vuralım diyoruz hem yenidoğan saçı gitsin diyoruz,hemde yaza kadar biraz uzar, kızım çok hareketli tıraş Makinesi nin kesinden korkuyor birde nasıl korkmadan saçını kesebiliriz?

6 Cevaplar

0 oy
(13,623 puan) tarafından
Kuaföre götür onlar güzelce makas ile keser sıfıra vurmayın 
-Reklam-
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Tıraş makinesinin korumalık var ağzına takıma. Onla önlem alınır ama kesmeyin derim uzar zamanla siklasir.
(5 puan) tarafından
Çok terliyor kafası ama bir de eliyle koparıyor heo saçını cansız çok saçı
(6,853 puan) tarafından
19 aylık. Baya uzun saçı ama terleme yazın yaşadık Cnm bilemedm sen bilirsin. Ben 5 aylikken kestm çok saçlı doğdu dökülme oldu hep çekti ağzına götürdü ellerini mecbur kestim yoksa kesmezdk
0 oy
tarafından
Mustella şampuan kulanin saç gürlemesine iyi gelir kesmeyin bence
(5 puan) tarafından
Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz canım, ama pek gurlesmedi
tarafından
Hm iyi gelmemiş
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Genetik yapi sac sifira vurmamla gurlesmez sac  sert olur sadece  kendi haline birakin yapısı neyse öyle olur kuaföre götür egri olan yerleri düzeltir
(5 puan) tarafından
Saçı cansız birde kopuyor çekince , belki kendine gelir sacı toparlanır diye düşünüştüm
(6,123 puan) tarafından
Kazittigin zaman ayni anda uzar sac netten oku araştırma yap canim toplattir sacini bence siz bilirsiniz yine de
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Benim de oğlumun çok terliyor iki kez kestim. Birinde kendim kestim. Diğerinde makina ile bir numara kestim. Kestikçe gürleşiyor. Bir yaşı var iki gün sonra onu çıkartalım babası ile berbere yollucam. Terlemesindense kesmek iyi bu arada makinanın koruma başlığı oluyor bir numarada saç içine girdikçe kesiyor. 
(5 puan) tarafından
Çok terliyor maalesef Dr genetik dedi babasına çekmis sanırım, saçı yapışıyor kafasına sürekli ,
 0 numaraya vuracaktık ama 1 numara daha mı iyi sizce
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Tras makinasini eline verin ucundakini çıkarıp inceledim güzelce korkusu gder

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 450 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 1,733 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

413,838 soru

12,456,728 cevap

46,508 kullanıcı

Kategoriler

...