0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
9 aylik hamileyim ama yapmadigim is yok soba kovasi kaldiriyorum yorgan sandalye halı kaldiriyorum ama asiri zorlayacak şekilde kaldırmıyorum masa itiyorum 

Pazar gidiyorum 3 poşet bi elime 3 poşet diğer elime alıp merdiven çıkıyorum asansör yok die ve karnimda çok yok 4 aylık falan gibi anca gözüküyor hatta insanlar bu ayda karnıma bakarak Aaa hamile msn diyolar 

Dogum a 25 günüm varmış uygulamada söylüyor acaba bi zararı olur mu bebeğime InsAllah olmaz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız kafayı mı yedin ya bişey olsa olma ihtimali çok yüksek valla pazardan gelirken pirt diye doğurursun bak demedi deme
(278 puan) tarafından
InsAllah hastanede 5 dk da dogum yaparım ya ilk gebeligim korkuyorum
tarafından
Rabbim hayırlısı neyse onu versin sen yine de çok zorlama kendini
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kendinizi çok yormayın bir şey olmaz  Allah'ın izniyle
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Canım genede riskleri olabilir sen bunriske girme. Herkesin bünyesi bir olmaya bilir. Bebek doğdugunda maratona koşcan bacımmmmm. Yat uyu dinlen...
0 oy
(2,239 puan) tarafından

Fazla ağırlık kaldırma tabi bende son ayimda evimi taşıdım temizliğimi yaptım perde bile taktım ama ben fit bir hamileydim:) 40+5 günlük normal doğum yaptım 

(278 puan) tarafından
Bnde ya 57 yada 55 kiloyum
(2,239 puan) tarafından
Ayyy oda ne ben 75dim :)))))
Bebek sağlıklı mı bari
(2,239 puan) tarafından
Dikkat et canım kesinlikle bir iş yapma zaten bunyen zayıf Allah etmesin birşey olursa okafar ay emek vermişsin
(278 puan) tarafından
47 kiloyla hamile kalmistim
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben 33 haftalık ikizlere hamileyim. Gücümün yettiğince bütün işimi yapıyorum. Yorgan da kaldırıyorum, sandalye kaldırıyorum, koltuk itip çekiyorum. Poşette taşıyorum. Tabii normal zamana göre çok daha çabuk yoruluyorum. Daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. 
(278 puan) tarafından
Dimi ben önceden dünyanın işini yapıyorum yorulmuyodum şimdi anam agliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
25 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,276 göst.
30 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,506 puan) tarafından soruldu

411,411 soru

12,384,539 cevap

43,433 kullanıcı

Kategoriler

...