0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (833 puan) tarafından
33 günlük bebeğim var dün akşam 8 den başladı ağlaması dudakları morarana kadar ağlıyo ağlama bittikten sonra öksürüyo ne kadar ağladıysa şu an sesi kısılmış ayaklarını kendine doğru çekiyo belirtileri gaz sancısı belirtisi ama gaz için bu kadar ağlaması normal mi bir de dün emzirirken aşırı derecede Bi sıçrama oldu ağlaması ondan sonra başladı 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal canım rezene ver biraz rahatlasin yada kimyon çayı
(833 puan) tarafından
V erdim canım gaz damlası verdim rezene verdim banyo yaptırdım ama maalesef :(
tarafından
Usutmus olabilir misin bir battaniyeye sar öyle uyut kaç kaçık rezne verdin
(833 puan) tarafından
Kğçpk olduğu için 2 çay kaşığı kadar verdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora giturmedin mi bı damla al başla bence Bebek acı çekiyor belliki 
(833 puan) tarafından
Gaz dsmlamız var canım
tarafından
İşe yaramıyor mu peki gece 8 de diyosun 13 saat ağlamış çocuk sesi kisilana kadar doymuyor mu acaba
(833 puan) tarafından
Yok canım mama yaptım kabul etmedi sürekli olarak değil ama aralıklı ağladı memeyi ağzına verdiğim zaman susuyo mesela ilk gün işe yaradı damla ama sonra yaramadı maalesef
(1,363 puan) tarafından
Ozlem,
Kolik bir bebekse hipokrata göturse çaresi yok.  
Damlalar faydasiz.
Ilk oglumdan tecrubeliyim...
0 oy
tarafından
Evet normal gaz damlasi kullaniyo musun bize nurse harveys iyi gelmişti 
(833 puan) tarafından
Evet aynısı var canım ama 1 gün etki etti 3 gündür etmiyo
0 oy
tarafından

Allah aşkına 33 günlük bebeğe rezene kimyon vs vermeyin ya 

1 yaşına kadar bağırsakları gelişim gösteriyor ve siz rezene kimyon gibi bitkileri veriyorsunuz.  

Dünya Sağlık örgütü bırakın bebeği emziren anneler için bile rezeneyi riskli buldu açın okuyun 

Nurse ise yaramadiysa başka damla kullanin 

Ben oğluma iyi gelen damlayı bulana kadar 5 çeşit değiştirdim 
Her damla her bebeğe iyi gelmiyor 
Deneyerek bulmanız lazım. 
tarafından
Damlalar cokmu sağlıklı ?
(7,456 puan) tarafından
Damlalar piyasada satışa çıkmadan önce bir çok onaudan geçiyor ayrıca içimdeki bitkiler belirli oranlarda oluyor  ama burda kendi başınıza verdiğiniz rezene bebeğe kötü gelebilir oranı fazla gelebilir ve ilk altı ay anne sütü yoksa mama verilebilir sadece su bile verilmez bunu ben değil doktorlar uzman görüşleri söylüyor bağırsakları gelişim aşamasında olduğu için
tarafından
Valla hanımlar oğlum  5 aylik
Rezene verdim kimyon verdim anason verdim şekerli su verdim
 muskat bir kere verdim.
Herkesin çocuk büyütme tarzı başkadır banada ilaç saçma geliyor .
tarafından
Çocuk büyütme bi tarz mi Allah askina bi de marifet gibi onu verdim bunu verdim yazmışsın. Kendi yanlisina bari baskalarini sürükleme ilac sacma geliyo ama senin verdiklerin sacma degil oyle mi? Saka gibisiniz gercekten
(7,456 puan) tarafından
Boşverin anlatamazsınız bilmem kaç tane onaudan geçen ilaçlar saçma geliyormuş baksanıza kendi yaptıkları bir de normal gibi anlatıyorlar
0 oy
(565 puan) tarafından
Evt cnm eğer kolik bir bebekse norml bol bol masaj yap internetten bebek gaz masaji yazinca çıkar çok işe yarıyor bebegin ayaklarını ve karnını sıcak tut bol bol zeytinyağı sur karnına ve damlası kullan özellikle senin sakin kalman gerek aynı şeyleri bende yaşadım zor bir durum gecem gündüzüm belli deildi hep ne zmn geçecek derdim ana 3 4 aylık olunca bitti çok şükür kimi bebekde bazen devam edebiliyor 8 9 aya kdr inşallah seninde erken biter kuzum 
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Gazdan ağlıyordr cnm :(
0 oy
tarafından
Ayy çok zor günlerdi kolik ise normal canım gaz sancısından çok ağlıyor bende senin gibiydim gazdan bu kadar ağlanır mı diye bende ağlardım artık sabret geçicektir
0 oy
tarafından
Kiraz çekirdeği al kullan cnm gazı vardır bir de ilk atak haftasina girmiş olabilir
tarafından
Seni buldum bak yine nsjsjs ❤️☺️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(833 puan) tarafından
Bugün aylık muayenesi vardı gittik durumdan bahsettim ultrason istedi doktor ultrasonds bir sürü gaz çıktı karnında boş yer hiç yoktu gazdan dolayı o yüzden durmuyomuş dua edin teyzeleri güzel oğluma o ağladıkça benim canım çıkıyor :(
tarafından
Canım benim stres yapma olacak bir kaç ay güçlü ol Ayşe önerin gaz masajı var YouTube da onu da yap rahatlatır inşallah ayaklarını sıcak tut sen kendi ayaklarını da sıcak tut. Ben gaz damlası olarak zinco kullandım ama deneyerek bulabilirsin hangisi iyi gelirse
0 oy
(19,999 puan) tarafından
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz? 
(833 puan) tarafından
Nurse harveys almıştım canım ilk bugün doktora gittik karnında boş yer yoktu gazdan dolayı ultrason ile gördük bugün doktorumuz lactocol almamızı önerdi
(19,999 puan) tarafından
Eğer faydasını görmezden sav simplex ve biogaia ikisini birlikte kullan. Biz çok faydasını gördük.
(833 puan) tarafından
Sav simplex i çok duydum içeriği nedir acaba nurse harveys da sadece zeytinyağı var ama lactocol un içinde rezene dereotu kimyon vs var doktor çok kesin bir dille rahatlatır dedi
(19,999 puan) tarafından
İçeriğini bilmiyorum. Netten prospektusune bak istersen
0 oy
tarafından
Bir doktora görünün. Çok sancısı var demekki. Kolik de olabilir. Gaz damlası işe yaramıyorsa başka bir markayı deneyebilirsin. Duş aldırıp masaj yapabilirsin. Ama önce doktora gidin mutlaka.
(833 puan) tarafından
Bugün gittim karnı hep gaz ile doluydu maalesef karnında boş yer yoktu ultrason muayenesi ile gördük o yüzden canı çok yanıyormuş :(başka Bi damla önerdi doktor bakalım inşallah fayda eder

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 980 göst.
+1 oy
6 cevap 188 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu

410,555 soru

12,351,000 cevap

40,524 kullanıcı