0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (3,169 puan) tarafından
Kızlar doğalgaz yardımı kısmında tamamlandı yazıyor. Şimdi nerden alicaz napmamz gerekiyor ? Doğalgaz faturam da her aydan biraz daha az gelmiş acaba yardım tutarı faturadan düşünüp mu basıldı ?

6 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Kaç gun de belli oldu ben ayın 3unde başvuruda hala süreç dev edio 
(3,169 puan) tarafından
9 Şubat'ta başvurdm sanırım.
-Reklam-
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ptt den doğalgaz faturasını yatırıyorsun orda ptt size ne kadar üstünü ödeyeceğinizi söylüyor. Bi miktara kadar devlet veriyor üstünü aşarsanız ne kadar aştıysanız ödüyorsunuz
tarafından
Bu yardım bızdede yenı kabul oldu da kaymakamlıl e devletten paranın yattıgını gorursunuz gıdıp ptt den yatırırsınız dedı ama tam olarak nerden bakıyoruz yatıp yatmadıgına canım bılıyo musun ona gore gıdeyım ptt ye
(90 puan) tarafından
Bosuna gitme canım tamamlandı yazıyor ama PTT onlra henüz öyle bir bilgi gelmediğini söylüyor
(3,169 puan) tarafından
Teşekkür ederim kızlar. Pazartesi anca gidebilirim zaten o zamana kadar netleşir.
(3,169 puan) tarafından
Yağmurcetin Canım e devlet sitesine sosyal yardım bilgileri sorgulama yaz orda yaziyr
tarafından
tesekkur ederım canım
0 oy
tarafından
Hayır cnm neyse o gelir. Pttye gidip ibraz edeceksin ysni gösterip fatura tutarı düşecekler eğer yatan paradan fazlaysa siz kalanı ödeyeceksiniz. 450-1000 kusur arası  yatacak..nakit vermiyorlar

Bizim fatura  daha kesilmedi kabul edildi diyor daha 
(3,169 puan) tarafından
Benimkinde tamamlandı yazıyor pazartesi giderim olmadı. Hayır bide tutarı yazsa iyi olurdu ne kadar fark götürucem para onu ayarlardim
tarafından
Faturan ne kadar cnm..en az 450 yatıracaklar ona göre götür yanında
(3,169 puan) tarafından
930 TL canım
tarafından
Yanında yine de 480 götür cnm duruma göre o kadar verirsin fazla yatarsa ordan ödenir elinde kalan senin olur
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Gidersen ne diyecek bana da de kiz benim de tamamlandi yazıyor ama bildigim kadarıyla orda para görünmesi de lazim 1 haylftaya oda belli olur galiba
(3,169 puan) tarafından
Şu an gelen bir yazı yokmuş eşim sordu. Ama araştırdığım kadarı ile 21 inde verilicekmis
0 oy
(31 puan) tarafından
Canim bende baktim esimin hesabindan tamamlandi yaziyor eşime habet verdim dogalgaz faturası yanindaydi git dedim pttye yatti herhalde diye oda gitmis daha bisey yok parada yatmamis ama tamamlandi yaziyor anlamadim vallaha 
(3,169 puan) tarafından
Bende sordum eşime oda sormuş henüz bi yazı gelmedi demişler ama araştırdığım kadari ile 21 inde verilcekms
(31 puan) tarafından
Oyle mi hayirlisi olsun canım hepimiz icin
(3,169 puan) tarafından
Biraz da olsa yardımcı olur inşallah canım
(31 puan) tarafından
Tabi canim olmaz mi canim
0 oy
(827 puan) tarafından
Başvuru nasıl olur ben yapamadım
(3,169 puan) tarafından
Başvurular devam ediyor mu bilmiyorum

İlgili sorular