0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar 3 haftadır duzenli olarak kahvaltıda  sonra egzersiz yapıyorum göbek ve karin egzersizleri birasi gitti şekillendi ama sanki daha gitmiyormus gibi geliyor bu arada yediklerime dikkat ediyorum diyet yapıyorum bu göbek nasil.gidecek ya birde benim sezeryanlar dan sonra sarkmisti  şu an önceye göre biraz gitti Buda gitse bqska bir yerim yok zaten bir göbek var

9 Cevaplar

0 oy
(108 puan) tarafından
Gitmez onlar bizim bi parcamiz artik kuzu
(135 puan) tarafından
Deme yaa :/
(108 puan) tarafından
74 kg ile 2 bcuk sne once dogum yaptim hic kilo verememistim smdi 2. Ye hamileyim kilo verdim 68e dustum ama gobişim beni hic yalniz birakmadi saolsun :) ama sen verirsin egzersiz flan yapiyin ne guzel
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen düzenli şekilde devam et canım illaki gider 
(135 puan) tarafından
İnş dümdüz olmasada ayva göbeğe razıyım:)
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Kırkım çıktı göbek kaldı bu doğumda ya daha normal kiloma var düşmeye ben de düşünüyorum nasıl gidecek diye ama bi şey yapmıyorum paso süt olsun diye yemeye devamkeee
0 oy
tarafından
Hiçbirsey yapmadım emziriyorum yememe bile dikkat etmedim kan şekerim düşüyor çünkü sadece korse kullandım şuan sıfır göbek canım çok kafana takma gider
0 oy
tarafından
Mekik çekiyomsn canım
(135 puan) tarafından
Evet yari mekik gibi canim ebru şallı alt karin egzersizleri
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Göbek eritme spor egzersiz seysi falan play den indir ise yariyor duzenli yapınca 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Canım düzenli bir şekilde yapmaya devam edersen gider inşaAllah en az 3 ay aksatmadan yapmalısın sonrasında istediğin gibi olunca ara ara yapmaya devam edersin
(135 puan) tarafından
Sende yatın mi canım hiç yani gidermiş birkaç aya yapsam hergun
(5,117 puan) tarafından
Ben yaptım ama doğum yapmadım hiç hamileyim şu anda. Ablam yaptı doğumdan sonra kilo verdi hemen ama göbeği gitmedi. Bu şekilde hiç ara vermeden 3 ay boyunca yaptı göbek kalmadı birde üstüne karın kası yaptı  şimdi dümdüz olmuş
0 oy
(123,074 puan) tarafından
kiz bende kalmiyo sanirim genetik bu is
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Gitmez canim neyi sevmezsen saril siplak yapisir kalar oyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
26 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.