0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç bişey anlamadım biz sünnet içün cerrah a gittik oda dediki ben sünnetçi degilim kesinlikle 1 yaş altı aylık bebeklere sünnet yapmıyoruz eeee şimdi bu aylık bebekler nasıl sünnet oluyor 2 3 günlük bebekler sünnet oluyor bizde 6 aylık olduk onu doktora sordum o da dediki ben yapmadım düzgün de anlatmadı bilen varsa anlata bilirmi 

19 Cevaplar

0 oy
(283 puan) tarafından
3 aylıkken yaptırdık. Çocuk cerrahı yaptı belki devlet özel farkediyodur 
(283 puan) tarafından
Devlette mi sordun cnm
tarafından
Evet canım
(283 puan) tarafından
Biz özelde yaptırdık  tam bilmiyorum ama  genel anestezi ile yapacakları zaman belli bir yaş sınırı var diye biliyorum  genel anestezide damar yolu falan açıyolar çünkü
(2,568 puan) tarafından
Bildiğim devlette yapmıyorlar hemen
tarafından
Yok ya araştırdık eve gelecek hekim sagolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka doktora götür canım bazı doktorlar yapmıyor özellikle devlettwkiler ama bence bekleme 1 yaşını ne kadar küçük o kadar iyi 
tarafından
Hekim çağırıncam eve
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Devlette yapmıyorlar anestezi olduğu için biz özel de yaptırcaz inşallah bayramdan sonra
tarafından
Evet yapmıyorlar
0 oy
(878 puan) tarafından
Ne alaka biz 3.5 aylikken yaptırdık çocuk cerrahisi yaptı 
tarafından
Yok kabul etmedı
0 oy
tarafından
Benim oğlum iki yaşına gircek beş yaşına kadar beklicez çünkü durmaz eli anlamaz keşke kırkı çıkınca yaptırsaydik yapılabilir yani
tarafından
Yaaa bizde keşke erken yapsaydık
0 oy
tarafından
Oglum 1 yasinda hala sunnet ettirmedik o kadar pismanim ki ilk dogdugunda yaptirmadim diye. Suan hic yerinde durmuyo surekli pesindeyim doktorumuz ne kadar erken yaptirirsaniz o kadar iyi dedi biz hep erteledik
tarafından
Hekim çağırıncam valla eve 1 yaşi beklemem
0 oy
(4,431 puan) tarafından
3 aylıkken devlette cerraha yaptırdık.  Şimdi 16 aylık 
tarafından
İyi cnm bizde yapacaz
(4,431 puan) tarafından
Yaptırın canım erken en iyisi
0 oy
(9,623 puan) tarafından
5 aylıkken yapıldı onun yapmaması cok saçma 
tarafından
2 hastane var burda ikiside yok dedi bende eve çagırıcam hekim
(9,623 puan) tarafından
Canim onu çağırmakta parayla yani onu eve getittirmek yerine özelde yaptirsan daha iyi olur tabi herkesin kararına saygı duyarım ama evde yapılmasına karşıyım ben çünkü hastane ortamı gibi olmuyo veya klinikte yaptırabilirsiniz eger özel yoksa
tarafından
Ya bende bilmiyorum ki ev sanki daha mantıklı geliyor hastaneler temiz degil özel de merkezde yok :/
(9,623 puan) tarafından
Malesef devlet hastanelerinde eski hijyen özen düzen tertip ilgi kalmadı ama özel varsa oraya götürürsün belki diye düşündüm ama oda yokmuş eger özel klinikte yoksa nerden getittiriceksin doktoru çünkü devletten gelmezler yine özel hastaneden bulman lazım
tarafından
Devlet hastanesinden geliyor yapan kişi ben bi iyice araştırayım bakayım cnm sagol ❤️
0 oy
tarafından
Devlet hastanelerinde 1 yaş zorunlu canım ben de devlet hastanesinde yaptıracağım diye beklemiştim 1 yaşında olsun diye 9 Mart farugn doğum günüydü 1 yaş kontrolü ne götürmüştüm 11 Mart'ta da ilk Corona vakası çıkmıştı sünnet falan kaldı yani
tarafından
0 oy
(189 puan) tarafından
Devlette yapmıyorlar bir hatta 3 yaş altına devlette sorduysanız ondandır. Özeli veya araştırma hastanelerini deneyin. Biz Afyonda yaşıyoruz üniversite hastanesğnde çocuk cerrahına yaptırdık. 20 gün oldu beş aylık şuan. İyileşti bi sıkıntımız yok. 
tarafından
Hekim çağırıncam valla eve 1 yaşi beklemem sagol canım b
(189 puan) tarafından
Yani beklemeyin zaten imkanınız neyse onu yapın çok rahat oluyo minikken
0 oy
(1,379 puan) tarafından
5  aylıkken özelde yaptırdık sünneti canım . Belki devlet diye yaş sınırı koymuştur. Ama özeller de öyle bişey yok 
tarafından
Evet devlet yapmıyor,
0 oy
(1,086 puan) tarafından
40cikinca yaptirdmk
tarafından
Ne güzel
0 oy
(25,199 puan) tarafından
Sen doktorun iyisine denk gelmemişsin:D 4 bucuk aylıkken kendi çocuk doktorumuza yaptırdık 
tarafından
Yapmiyor lar, ya,
0 oy
(3,679 puan) tarafından
5 aylıkken yaptırdım ne kadar küçük yaptırırsan o kadar iyi 
tarafından
Be güzel
0 oy
(2,287 puan) tarafından
Bn 57 günlükken yaptırdım devlette hatta büyük çocukların ailelerine bni gösderip bakın en iyisini yapıyo geç kalmayın demişti dr 
tarafından
İnşallah bizde yaparız
0 oy
(711 puan) tarafından
Ne alakası varmış çocuk hareketlendikce daha zor oluyor oğlum 2 aylıkken yaptırdım
tarafından
Yok devlet yapmıyormuş
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ne alaka bnde ilk senden duydum aman oraya yaptırma zatende yaptiriyolar aylık bebekleri bnmde bebeğime erkek dediler ama tam emin değilim bir dahaki kontrolünde netlescek ama eğer oğlum olursa bnde 5-6 aylıkken yaptircam çocuk hatırlamasin onu diye 
tarafından
0 oy
tarafından
başka doktora da danış ben 2 3 günlükken yaptırdım. çok da rahat oldu. 
tarafından
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Canım bazı devlet hastaneleri lokal anezistezi yapmıyor o yüzden 1 yas altı yapmam Demiştir devlet ve Araştırma hastaneleri genel anestezi yapıyor ben 6 aylıkken yaptırdık özelde beklemek istemedim
tarafından
(2,015 puan) tarafından
Evet orda ücretler nasıl eve gelince burda pahallıydı biraz ben az daha ekledim özel hastanede yaptırdım
tarafından
300 istiyorlar size ne kadar dediler
(2,015 puan) tarafından
800 demişlerdi eşime uygunmus bekleme canım imkanın varsa yaptır
tarafından
Evet canım yapıcam inşallah hemen

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 313 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
6 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,444,281 soru

23,731,770 cevap

313,554 kullanıcı

...