0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (820 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yaa kızlar canım çok sıkkın bir haftaya taşıncam annem seneler önce vakumlu hurç almıştım bende getirdim kızımın küçüklerini koydum taşınırken kolay olsun die güzelce yerleştirip aldım havasını 2 3 dk sonra eski haline geldi çok sinir bozucu yaa :( taşınmaktan nefret ediyorum artık 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hep öyle oluyor canım onlar maalesef 
-Reklam-
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Yırtık felan mi var canım bende kullanıyorum bı sorun yasamadim
(820 puan) tarafından
Yok canım yırtık değil öyle olsa hiç çekmez havasını alıp içeri gittim geri geldim hava dolmuş içi geri
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Kalın büyük çöp poşetlerini de vakumlu hurç olarak rahatlıkla kullanabilirsin canım aklında bulunsun
(820 puan) tarafından
O nasıl olcak canım anlat lütfen
(2,631 puan) tarafından
https://youtu.be/tUquraRXY8I izle bak canım. Vakumlu hurç aramak zorunda kalma sürekli :)
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Yırtık olabilir bendeki yaptigim gibi kaliyo bende tasincam malesef :/
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Kız bnde aldım bimden yorgann yastıkları koydum havasını aldık bi.saat sonra eski haline döndü hepsi o kadar sinir oldum ki içine sokarken hatcadığım emeğe ayrı acıdım verdiğim paraya ayrı :(
0 oy
(210 puan) tarafından
Vakumlu hurç gayet kullanışlıdır işkence derken anlayamadım
(2,631 puan) tarafından
Yırtık olanağı var canım vakumladıktan sonra geri eski vakumlanmamış hale dönüyor. Buda bildiğin işkenceye dönüyor
(210 puan) tarafından
Hmm oda sizin şansınıza çıkmış
0 oy
(327 puan) tarafından
Anam bende almak istiyodum bime geliyo arada ama vazgectim suan tühh

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 450 göst.
1 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Laviniaa.1 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 165 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde SL (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
0 oy
8 cevap 338 göst.
22 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Assssuuu (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,819 soru

24,377,190 cevap

348,406 kullanıcı

...