0 oy
544 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,077 puan) tarafından

image

Kızıma koleksiyon yapıyorum. Şimdilik bunlar var bakalım zamanla nasil olacak :) Sizlerinde böyle koleksiyon yapmayı sevdiği yada yaptığı bir şeyler var mı? Kendine olur çocuğuna olur :) Bu arada genel olarak dolap uygulamasından alıyorum bebeklerini, 2. El temiz kullanılmış buluyorum yoksa bütçe dayanmaz :)

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çorap biriktiriyorum ben ya kıyamıyorum da giymeye sonra 
(1,142 puan) tarafından
:D ben de yenileri bir süre saklıyorum şekil sukul olanları kıyamayip sonra amaan deyip giyiyorum :D
tarafından
Hiç giyemiyorum belkide 6 7 yıllık çoraplar vardır
(1,142 puan) tarafından
Hadi ya :) e ne giyiyorsun pekii eninde sonunda yırtılır eskir yeni giymiyor musun.giymek için çirkin çorap mi alıyorsun özel olara yoksa :) ben genelde en az güzel olanları harcarım :)
(1,077 puan) tarafından
Çorap sever arkadaşım vardı bir tane :)
tarafından
Önce önüme diziyorum sonra eleye eleye birkaç tane çıkarıyorum sonra sayısı azalmasin diye yerine yenisini alıyorum LC deki çorap reyonu favorim eşim diyor ordan bakmadan hızlıca geç ☺️
-Reklam-
0 oy
(8,703 puan) tarafından
Cok guzel yeterince oda dolusu koleksiyonu var aman aman:))
(1,077 puan) tarafından
Haha oluyor zaten doğru diyorsunuz bizimde oyuncak dolu ama oynadığı şeyler 1 elin parmağını geçmez:)
0 oy
tarafından
Çok tatlılar ama güzel bişey 

Ben yapmıyorum ama kızım isterse birgün kendine yapsın
(1,077 puan) tarafından
Aslında istediği zamana bırakmak en mantıklısı ama herşey o kadar artıyor ki ben bir yerde yatırım gibi düşünüyorum ucuz buldukça alıyorum 2. El uygulamasından. Hepsini bir anda vermeyi de düşünmüyorum:D
0 oy
tarafından
Gorumcemin kızınin 10 tane LoL bebeği var hiç kıymet bilmiyor . O yüzden ben 1 tane aldım şuan çok kıymetli 
(1,077 puan) tarafından
İşin aslı bende saklayarak veriyorum. Mesela bir süre kaldırıyorum ortadan 1 ay atıyorum hiç görmüyor sonra bir çıkarıyorum yeni almış gibi kıymetli oluyor :)
tarafından
En iyisini yapıyorsun hepsini verirsen eğer eline hiç kıymeti olmaz çünkü . Lütfen yanlış anlama demek istediğimi gördüğüm şeylerden dolayı yazdım . Çünkü gorumcemin çocuklarının aynı oyuncaktan bir sürü var ve hiç kıymet bilmiyorlar kırıp döküyorlar
(1,077 puan) tarafından
Evet canim bende böyle olmasın diye çözüm buldum inşallah öyle bir çocuk olmaz :/
0 oy
(415 puan) tarafından
Ben sadece bir oyuncak bebek aldım  bebeğin yanında iki küçük bebek de var tatlı  ir set büyüyünce kendi beğenip kendi seçsin istiyorum . Bunun dışında kendim büyük bir bebek ördüm ve hep eğitici oyuncak kitap ve müzik aleti alıyorum 

Ama favorim kitap 
(1,077 puan) tarafından
Bizdede epey kitap var çok kitap alırım kızıma teyzesi var ondan epey oyuncak geldi oyüzden ben pek oyuncak aldım diyemem hepsi eğitici oyuncaklardı. Şimdide bunlarla oynamaz ben saklıyorum ilerde çıkaracağım önüne. Şu an boyama yapıyor sticker yapıştırmayı çok seviyor hamur oynuyor hep beraber bunları yaparak geçiyor günlerimiz :)
(415 puan) tarafından
Kaç  yaşında biz daha 3 buçuk aylıgiz  bez kitapla oynamayı seviyor
(1,077 puan) tarafından
21 aylık ben yeni doğandan beri kitap okurum ona hep alırım aldığım zamanda toplu alırım o sebepten her ay değilde 3 4 ayda bir alırım. Yalan olmasın ama 50 den fazla kitabı vardır diye tahmin ediyorum. Hep özenle seçiyorum. Kendimde çok severim kitap okumayı inşallah o da öyle olsun çok isterim elimden geleni yapıyorum
(415 puan) tarafından
Ne güzel annesin kalp bırakıyorum buraya
(1,077 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz canim sağolasın
0 oy
(14,173 puan) tarafından

Bende saat hastasıyım çok seviyorum kol saatini  :)

Kızın mi istiyor bu bebekleri sen mi alıyorsun onun için  :)

(1,077 puan) tarafından
Kızım henüz küçük canim 21 aylık kendileri bu bebeklerden anlamıyor ben kendim onun için hazırlıyorum. İlerde çıkartacağım şu an hepsi saklı :)
(14,173 puan) tarafından
Ne güzel bi düşünce inşallah severek oynar ben çocukken hiç bebeğim yoktu hep pelus oyuncak araba kamyona ilgiliydim  :)
0 oy
(119 puan) tarafından

image

böyle birşey yapmayı düşünüyorum bende inşallah 
(1,077 puan) tarafından
Evet güzelmiş canim oğlun var sanırım:)
(119 puan) tarafından
Oğlum var ama daha doğmadı 36+5 iz
(1,077 puan) tarafından
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah:)
(14,173 puan) tarafından
Biz hevesleniyoruz da onlar sevecek mi acaba oğlum olursa uzaktan kumandalı jip kızım olursa kocaman kokulu bebekler var ya onlardan istiyorum derdim hep bakalım nasip  :)
0 oy
tarafından
Ben hiç almadım bundan. Bir yazı okumuştum ondan etkilendim galiba.

Fiziksel özellikleri nedeniyle çocukların psikolojisini çok etkiliyormus.
(1,077 puan) tarafından
Evet bunu bende duydum ama ben hep bunlarla büyüdüm kuzenlerim de öyle oyüzden sanırım bu konuda yazılanları dinlemeyeceğim. Inşallah olumsuz bir etkisi olmaz. Zaten henüz küçük kendisi anlamıyor bunlardan hepsi gizli şu an ilerde çıkacak inşallah:)
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Oğullarım için hot whels ve match box serisi yapıyorum :)
(1,077 puan) tarafından
Harika canim güzel günlerde oynarlar inşallah :)
(13,626 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
tarafından
Bizim oğlana da babasi ayakkabı koleksiyonu yapıyo
(1,077 puan) tarafından
Ayakkabısı 2 spor 2 de yazlık sandalet var o kadar :D
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Ben kitap koleksiyonu yapıyorum oğlum için şimdiden 50 kitabı olmak üzere, bol bol okusun inşallah odasına güzel bi kitaplık alıcam 
(1,077 puan) tarafından
Benimde kızımın 50 civarı kitabı var. Çok severiz kitapları :)
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kızım için bişi yapmadim kendi isterse yapar ilerde ama benim küçükken davetiye koleksiyonum vardı katalog katalog cuvallarca :)
(1,077 puan) tarafından
Şimdi duruyorlar mi canim merak ettim :)
(4,589 puan) tarafından
Yok büyüyünce sıkıldım galiba birazda anneannemin gazıyla ekmek pişirdik üzerinde bol.bol liseye geçince şehir.degistirdim o yüzden getiremezdim çok.fazlaydi:)
(1,077 puan) tarafından
Anladım canim olsun zamanında hevesinizi almışsınız:)
(4,589 puan) tarafından
Fazla fazla hemde:))
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Su an ev de 10 tane Barbie 8 tane polly pocket var diğer bebekler hariç. Göze değişik gelenleri alıyoruz bakalım :)
(1,077 puan) tarafından
Güzeller ya ben aşırı seviyorum bebekleri :)
(7,119 puan) tarafından
Ben de çok severim canım. Bugün bir tane Barbie daha eklendi koleksiyona :D
(1,077 puan) tarafından
Hayirli olsun canim güle güle oynasın yaşı kaç kızınızın :)
(7,119 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım. Büyük kızım 10 yasında kucuk kızım 28 aylık :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
22 Kasım 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 605 göst.
16 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 779 göst.