Şimdi benim hayalim bir giyim mağazası açmak bir markayı çok beğeniyorum ve hep yapmak istemişimdir daha önce ğersonel olarak çalıştım mağaza sahibi olan kadın her ay ev değişiyordu kiracı olarak ama her değişmesinde evinin eşyası ı bile değişiyordu evden bişey taşımıyordu ihtiyaç sahiblerine veriyordu eski eşyalarını karlı bir iş olsa o kadın öyle yapamazdı misal . Arabayı satıp o işe girmeyi düşünüyorum ama araba eşimin . Benim hayalimde olduğunu biliyor. İşlerin ve dükkanın benim olabilmesi için ne yapmam gerekir nasıl yaklaşıp konuşmam gerekir burda çok var eş arası ilişki uzmanları ve psikolok gibi konuşan annelerimiz . Neden böyle istediğim ise kendi işim olsun ve hayalimi gerçekleştirebileyim istiyorum yarın birgün eşime bişey olursa kendi ayaklarım üzerinde durabilmek istiyorum . Eşine bişey olursa sana kalıcak vs diceksiniz ama şuanki dükkanımızı kaynıma bırakmak istiyor yarın birgün böyle bişey yaşamak istemiyorum oyuzden kendime yönelik düşünüyorum yoksa açmayı düşündüğüm mağazanın geliri zaten evimizin olucak vs biliyorum ama ilerisii için gene
kardeşine vs bırakma ihtimali olmasın diye birazda
Eşimin kafasına yattı bu iş inşallah adım atıcaz Evet nasıl ikna edebilirim