0 oy
426 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (393 puan) tarafından
Kızlar robot süpürgemi mi home uygulamasına tanıtamadım bi türlü. Tara diyorum cihazı bulamıyor, manuel bulma yonteminde de cihazın ağını göremiyorum ağ listesinde yok, ne yaptıysam olmadı. Bu tarz sorunlar yaşayan var mı varsa nasıl çözdünüz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin telefonuyla dene bizimki de benim telefondan olmadi esimin telefonundan oldu snra onunkinden ben baglandim
(393 puan) tarafından
Canim nasil esinin telefonundan sen baglandin
(393 puan) tarafından
Detayli anlatabilir misin
tarafından
Esim kendi telefonundan kurulumunu yapti snra paylasima ac diye bi secenek vardi benim telefonumu secti bi kod mu ne geldi bana onu girdim ben de baglandm eger yapamazsan saticiyla iletisime gec canm onlar yardimci olurlar aylar oldu o yuzden net hatirlayamiyorum
(393 puan) tarafından
Satıcı mediamarkt canim, yardimci olurlar mi ki
tarafından
Kutunun uzerinde falan iletisim numarasi yok mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ustteki navigasyon yeri var ya oraya yakinlastir yine çıkmazsa da tarama falan yap kendi bul özelliği ile bnimki de öyle oluyor
(393 puan) tarafından
Canim nerdeyse yapistirdim telefonu cihaza olmadi
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Supurgenin ustundeki tusa ayni anda basip wifi etkinlestirdin ki? Bende cok zor yaptim, sarj standi takili degilmi
(1,363 puan) tarafından
Birde xiaomi musteri hizmetlerinibaradim ordanda anlattilar. Ve maalesef turkce kullanim klavuzu sadece orjinal sitesinde olup, 193.sayfadaymis
(393 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim baya bir kisi zorlanmis anlasilan ben de alinca farkettim hic kolay görünmüyor defalarca denedim, manuel kurulum yap dedigimde de viomi ile başlayan ağ adını bulamiyor cok canım sikildi
(1,363 puan) tarafından
Evet cok zor, mesela kullanim kosullari çince cikti önüme ve okuyup onaylayin diyor :) :) onayladim gitti. Hangi modelini aldiniz acaba?
(393 puan) tarafından
Vacuum mop pro canim
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Cnm telden konumu aç wifiyi aç sonra acma kapama düğmesi ve ev düğmesine ikisine uzun baş WiFi resetler ondan sonra wifi yo açtığımız yer varya orda gözüküyor mi vacum diye veya mi home uygulamasının üstünde kırmızı nokta çıkar ordan bağla 
(393 puan) tarafından
Canim kac kere yaptım bu anlattiklarini ama cikmiyor ya delircem
(2,858 puan) tarafından
Cnm robot vifi resetlendi dedi mi
(2,858 puan) tarafından
Ondan sonra WiFi yanında olsun şarj istasyonu olsun
(393 puan) tarafından
Diyor canim ingilizce resetlendi diyor, istasyon da wifi hemen yanında, uf ya niye olmuyo
(2,858 puan) tarafından
Cnm  teli sen wifiden cik sonra tekrar şifreni gir vifiyo bağla ayrıca konumu aç  ondan sonra mi home uygulamasında artı şeklinde yerde kırmız nokta olur veya cnm senin hani telin yukarısıñdan WiFi yerinden çıkar
0 oy
(393 puan) tarafından
Kizlar kurulumu tamamladık şükürler olsun, henüz bebegim durmadığı için haritalamaya baslamadik
0 oy
tarafından
Samsung telefonundan olmamisti. Esiminki xiomi di ondan bulduk baglandik biz
(393 puan) tarafından
O da mantıklı canım
tarafından
Birde o robot supurgeleri tek tek secerek baglamaya calisin. Sizinji ile orda yazan markalar uyusmuyor dogru olani bulmaniz gerek
(393 puan) tarafından
Cok mantıklı canim bu dedigin, biz belki de ona takildik bilemiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
3 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde tubas (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
5 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabiafule2 (331 puan) tarafından soruldu

412,578 soru

12,421,493 cevap

45,248 kullanıcı

Kategoriler

...