0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (878 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oğlum 3 gün sonra 21 aylık olucak normalde 17 aydan beri gece 1 kez mama içerdi dün 2 kez istedi vermeyince kıyameti koparıyor su getiriyorum mamayı gösteriyor tamam 1 kez içmesine raziyim da bu aralar sapıttı :(  direk net bi yöntem var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ben 22 aylıkken yani bu ay mamayı bıraktırıp süt vermeye başladım. Yatmadan iciriyorum balla tatlandırıp. Bazen sabaha karşı istiyor 
(878 puan) tarafından
Akşam 7.30 da yemek yiyor 9 gibi süt iciriyorum uyuyor gece de 1 kez mamaya kalkıyordu ama 2 ye çıkartmaya başladı çokda yiyor yemek anlamıyorum ki
(2,493 puan) tarafından
İnan bazen açlıktan değil alışkanlıktan oluyor. Çünkü çok şükür büyüdüler artık. Süt dene canım.
tarafından
Fatmam baban nasil oldu ??

Bu arada fatmama katiliyorum.Biraz dirayetli ol kuzu .Bu tamamen aliskanlik.Artik gece beslenmesini kesmen lazim❤️
(2,493 puan) tarafından
Allah'a şükür iyi canım bir gece kaldı eve çıkardılar. Bir damarda sıkıntı varmış ona da stent falan lazım değil ilaç kullan demiş doktor.
-Reklam-
0 oy
(9,590 puan) tarafından
18 aylik dr. Bize de biraksin dedi ama ne mümkün
(878 puan) tarafından
Aynen öyle mümkün gibi gözükmüyor:(
0 oy
(2,668 puan) tarafından
28 aylık ve kesemeyen ben gece süt isteyen ısrarla bir kızım var
(878 puan) tarafından
Of senin kızda baya büyükmüş acaba dirayetli olup ağlayınca vermesek 1 2 gün unuturlar mi
(2,668 puan) tarafından
Bn vermıyorum 1 aydır içmesede kalkıyor oyun oynuyor saatlerce uyumuyor
0 oy
(83 puan) tarafından
Valla ben direndim gece kalkmasına rağmen şu verdim salladım emzik verdim önce gece 1 e düşürdüm sonra hiç vermedim şimdi gece yine kalkiyor en fazla 2 defa uyaniyor o da her zaman değil onda da emzigini veriyorum yatiyo bazen şu veriyom bazen ayağımda salliyom ama hemen uyuyo yani mama veya süt bsy istemiyo cok şükür 14 aylik oglum şu an 11 aylıktan beri böyle 
(878 puan) tarafından
Işte bizde mama yerine verebilecek bişey yok hani emzik olsaydı doğruydu dediginiz
(83 puan) tarafından
Evet emzik kurtarıcı oluyor ama ilk zamanlar emzigi atıyordu mama istiyordu şu veriyodum suyu da atiyodu bi süre hic bsy vermeden salliyodum o agliyodu tabi bu sırada sonra emzigi ya da suyu verince alıyordu benim de çok zor geçti gece 2 saatte bir mamaya kalkiyordu yeni doğan gibi zor oldu ama başardım darısı başına ne diyim canim
0 oy
tarafından
Kuzum benim oğlum 8 aylık kendi bıraktı. O yüzden bilmiyorum ama bilen biri çıkar inşallah 
(677 puan) tarafından
Ay masil birakti canm ya benimki de 9 aylik gece 3 yada 4 kere uyanir emer uyur
tarafından
Kuzum ben aksine çok vermek istedim. Katiyen içmedi ne sütümü ve mamayı. Özellikle geceleri kendim kalkardım. Şimdi 18 aylık son 10 aydır gece süt mama içtiğini bilmem. Zorladım olmadı ama neden bıraktı bilmiyorum. Fakat 1 2 kez muhakkak su içmeye kalkıyor. Bazen hiç kalkmıyor günü günü tutmuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 134 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 67 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu