0 oy
149 göst.
Aile kategorisinde (39 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba sıze bısey sorucam eşim aradı dıyor dayımlar gelınıyle bıze gelıcek bugun ugrıcak diye boyle sey olunca kaynanam benı aramaz oglunu arar sadece oglu bu evde yasamıyo kı her defasında kaynanamlarn programına uyuyorum ama bu defa kabul etmek ıstemıyorum cunku emır vakiyi sevmıyorum teyzen geldı gel o geldı gelıyoruz gel musaıtmısın yok gelıyosunn var esıme dedım kabul edemem dıye tabı esım ıcın uzuldm gonul koydu napaym sızce bılemedım hıc otrup sohbt edıcek keyfım de yok acıkcası
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(965 puan) tarafından
Esin sana karşı iyiyse seviyosa seni eşin için kabuk et kırma derim yok zorla oda sana emrivaki ediyorsa sende inatlas kabul etme gelmesnler die
(39 puan) tarafından
Yok etmedı kuzum ama kırıldı baya
(965 puan) tarafından
O zaman eşin için kabul et yine bunuda ona şöyle senin için de yoksa asla kabul etmem de
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Ayyy en sinir olduğum şey. Bana da bazen oluyor beni aramayıp eşimi arıyorlar sanki o hizmet edecek evin hali vakti sanki onun kontrolünde. Yerinde olsam kabul etmem belki ders çıkarırlar. 
(39 puan) tarafından
Ay bende her programlarına katılıyorum bırkerede katılmasam ne olcak hamıleyım modum yok :(
0 oy
tarafından
Valla bende hiç sevmem emrivakiyi. Ben o evin hanimiysam bana önceden sorulacak müsait mısın diye . Aynı şekilde biri gelecek olursa bende eşime haber veririm. Bir kere hayır de bundan sonra habersiz gelemezler. Eşin de sürat asmasin bu zmana kadar senin hatrına sustum zaten de.
tarafından
O zman bırak eşin yapsın kendini yorma . Öyle bir durumda da kocan eşime bir sorayım desin . Kendi kendine gelin derse tabi herkes sana sorma gereği duymaz.
(39 puan) tarafından
İşin komık tarafı eşim gece 1 de gelıyor eve yani onları gormıcek
 benım adıma karar verıyor nasıl gelmeyın dıyım dıyo
dedım zaten sen yoksun
tarafından
Kbakma ama kocan da seni hiç düşünmüyor. Ne demek nasıl gelmeyin . Eşim son günlerde baya ağırlaştı dinleniyor daha müsait bir zmanda ben varken gelin desin. Millet yiyip içip gidecek olan sana olacak. Hiç kabul etmem bu durumda.
(39 puan) tarafından
Helal kız haklısın valahııı dogru soluyosun
tarafından
Canının kıymetini bil. Benim hamileliğim riskliydi çok zor geçti . O yüzden kimse umrumda olmadı. Son  3 ay yataktan kalkmadim yasaktı. Yorma kendini sende.
0 oy
tarafından
Aynı benim kaynanam bende buna sinir olduğumu belli etmek için eşime bahsettim durumu kaynanam eşimi arayınca eşim de anne ben müsait olup olmadığımızı bilmiyorum beni değil busrayi arayın dedi bir iki bir iki derken artık kayınpederim bile beni arıyor köye gelin oğlumu ikna edersin sen diyor 
(39 puan) tarafından
Bende solıcem artık her defasında skldm cunku her gelenı evıme kabul edıp ayaklarına gıtmek zorunda degılımkı belkı o gun ısım var belkı modum yok
0 oy
tarafından
Bence iyi yapmışsın. Eşine de söyle böyle durumlarda evin hanımı benim beni arasınlar diye. Eşin de desin aradıklarında eşimi arayın müsait mi bilmiyorum diye. Hiç sevmem emrivaki işleri.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 97 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 286 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Unalgll (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.

380,762 soru

11,400,152 cevap

34,929 kullanıcı

...