0 oy
879 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1.5 yasinda oglum var ilerde ne olur bilemeyiz ama maddi manevi durumada bakınca tek cocuk yeter diye düşünüyoruz :ermm:

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

61 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardeşsiz bırakmayın valla
tarafından
Annene de bakım tek doğurdum daha dogurmucam de seni nasıl yirtar
tarafından
Ndn ytrsn bnm krrm kmse krsmz
tarafından
Hadi be ordan o kadar medeniyete karşıyım
Her anne yirtanilir :D
tarafından
Bnm annm ck mdni. Yrtlnmz
tarafından
Ne diyonuz kiz anlamiyom
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Bana kalsa tek eşim izin vermiyor
0 oy
tarafından
2. 5 yasina kadar öyle düşündüm sonra evde ne kadar sıkıldığını gördüm ki kendide kardeş kardeş diyodu bi baktım hamileyim şimdi dört gözle gelmesini bekliyoruz araları 3.5 olacak belki daha fazla ama şu ana kadar keşke demedim eminim doğduktan sonra da demicem 

Inş kismetiyle gelir ve bizde iyi büyütebiliriz yavrularımızi☺
0 oy
(848 puan) tarafından

Şuan bende düşünmüyorum psikolojik olarak bitik durumdayım eğer kaza falan olmazsa:)

0 oy
(157 puan) tarafından
35 haftalık hmileyim ben şimdiden düşünmüyorum kaynanam görümcem vs 2.nin adını düşünüyo şimdiden yani çok geriliyorum istemediğimi söyledikçe ikincide ikinci nirinci bi çıksın diyorum falan ama yok 
0 oy
tarafından
Henüz bebeğim yok bende bitane düşünüyorum rabbim nasip eder inşallah ta ona uzun ömürler verir
0 oy
(14,149 puan) tarafından
Benimde oglum 28 aylik hamileligim dogumum.sonrasi gaz kolik diz hepsi cok.zordu hala da zor bi cocuk tek yter saglik versin rabbim derken hamile kaldim:) simdi 68 gunluk Rabbim veriyo kolaylgini saglik versin hepsine
0 oy
(2,923 puan) tarafından
İki çocuk ideal bence ya tek buyumesij
0 oy
tarafından
Peşinden 2. Oldu olmasaydı onu da etmezdim. Düşünmedim hiç olursa ne olur diye 9 sene sonra oldu çünkü ilki olursa olur olmazsa olmaz dedim oldu. 3 yu Bi durum olmazsa kazala felan istemiyorum yani yapmam bakamam valla madden de ancak yetiyoruz ayrı ama psikolojik olarak da bakamam
0 oy
tarafından
Evet bende tek çocuk düşünüyorum 
0 oy
(999 puan) tarafından
Benimde Bir buçuk yaşında oğlum var tüp Bebek oldu zaten çok zor oldu bidaha olurmu bilmem ama Allah olmayana versin bitanede yeter
0 oy
(878 puan) tarafından
Ben düşünüyorum eşime de söyledim kafanda 2. Çocuk varsa sil at diye o da kabullendi artık 
0 oy
tarafından
Oğlum iki yaşına girecek bende öyle düşünüyordum ama ona kardeş olsun istiyoruz artık eskiler gibi olmasada en fazla üç
0 oy
(152,252 puan) tarafından
tek diyip suan 2. emziren ben
(1,518 puan) tarafından
Sevda dikişin varmıydı
yok keside yok bus sefer saglam.acildim
hastaneye gitmeden her sanci geldinde dusta sucak su tuttum faydasi olsu sanirim ondan
(1,518 puan) tarafından
Ya maşallah ne güzel çoğu ikinci doğumunu yapan kesisiz dikişsiz doğuruyor ay inşallah bende öyle doğurrum ilkinde çok periiiiişandımda
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Biz de tek çocuk düşünüyoruz.
0 oy
(677 puan) tarafından

Doğumu ve zorluğu görünce tek cocuk dedim amma velakin bi oglum var simdi bi kızım da olmasin mi:D

0 oy
tarafından
Benim 5 aylık kızım var ikinci düşünmüyorum.
0 oy
(161 puan) tarafından
Ben yurtdisindayim burda çocuk yapınca okulunu bitirene kadar para ödüyorlar ve birçok imkan evlendiğimde 5 istiyordum şimdi ise bir tane yeter derken ikinci geliyor..Ama bu son olur iki tane yeter çünkü kendimide dusunmeliyim çocuk sahibi olmak kolay değilmiş onu anladım
0 oy
tarafından
Bende sezeryan oldum cok zordu tek olsun hic istemiyom 2 yi
0 oy
tarafından
Bende sezeryan oldum cok zordu tek olsun hic istemiyom 2 yiii

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,833 göst.
0 oy
40 cevap 1,166 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannn (43 puan) tarafından soruldu