0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (5,263 puan) tarafından

:angry: eee sağlık bakanlığı şimdi buna müdahale edecekmi 

Yada uzman casuslar grevmi yapsın şimdi arkadaşımıza iftira atıldı şiddete uğradı siye yav ben bu doktorlari sağlık çalışanları anlamıyorum en ufak seyde grev yapıyorlar ama askere nasıl davrandı ama askerlerimiz her ne olursa olsun mesleklerini yapıyorlar helal olsun vatan için can feda 

9 Cevaplar

+1 oy
(3,851 puan) tarafından

En İyi Cevap
Son dönemde sağlıkçılarin bı tarafı iyice kalktı.  Her şeye grev grev dediğin gibi. Bir suri meslek hasisliga uğruyor bu ülkede. Öğretmenler okuyor ediyor yıllarca atanamiyorr bizim kapıcı biyoloji öğretmeni mesela. Eşim uzman çavuş askeriyede üvey evlat muamelesi görüyorlar bütün zorluğu pis işleri onlara veriyorlar ama ne bı kadro ne bişey var.
(3,851 puan) tarafından
Ya onu geçtim doktor maaşı belli olma o zaman kardeşim az geliyorsa. Bir öğretmen nasıl ki mezun olduğunda 20 30 çocukla uğraşması gerektiğini biliyorsa atama sorunlarini biliyorsa bile bile öğretmen oluyorsa sende doktor olmiycan parası az geldiyse grev grev ne yani bizde ailece randevu almıştık eşim zor izin alıyor zaten askeriyeden iptal ettik uzadı şimdi hala gidemedik. Alzheimer hastası desene sağlık ocağında ilaç yazmamışlar o gün grev var diye dönüşte eve giderken adam kış günü kaymış düşüp kafasıni vurmuş yere kanamis. Eşim normal askerleri hastaneye götürdü rahatsız olanları askeri araçla hastanede askerlere bile bakilmamis grev var diye. Yazık değil mi bu insanlara.
tarafından
Işte düşünmüyorlar canım kim sıcak yerlerinde Nar yani Bunu da bile bile yapıyorlarsa Sabah 9 Akşam 4 dedim mi çıkıyorlar  Bir öğle yemeği saatinden bir 5-10 dakika öncesini asla gelmiyorlar ve düzgün ilgilenmediklerini de cabası buna rağmen maaş beğenmiyorlar neden asgari ücret artmış onların atmamış ya da ne istiyorsunuz ki ama devletin bari polis memuruna askerine bulaşmayın ne istiyorsunuz o Adamcağız anda kalktığınızda adamı dövmüşler tamam mı uzmanı yetmezmiş gibi bir de uzman bizi dövmüş dediler Allah'tan Kamera kayıtlarını polis hemen çıkardı ortaya Yazık vallahi yazık Ben acıyorum bu zihniyetteki insanlara bir sürü insanı mağdur ettiler asker yaralı ya da koşuyor asker hastaya da koşuyor askerin Sana da koşuyor sivile de koşuyor savaşa da koşuyor yardıma ihtiyacı olana da koşuyor yani yine de hakkını veremiyorlar
(3,851 puan) tarafından
Çok haklısın vallahi diyorum ya bu saglikciya şiddet olayında bı yerlerini kaldırdılar ya nasılsa inanırlar diye sıkışınca hemen saldırdı bize derler
tarafından
Allah sorsun vallahi haksız yere ne yapılıyor ise
(3,851 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım biz para için görev bırakanları da gördük vatan için canını evladını evini herseyini bırakanın da gördük... 

Umarım gereken yapılır. Askerimize uzanan diller kopsun. Bide alkışlarla protesto etmislerdi uzman çavuşu. Utansalar keşke..
(5,263 puan) tarafından
Sinir oldum valla pisliklere
tarafından
Bende valla sabahtan beri her yerde karşıma çıkıyor çok sinir oldum. Uzman çavuş için de çok üzüldüm. Allah kimseyi iftiraya ugratmasin. Doktor değil ne olursan ol önce merhamet sahibi olacaksın...
0 oy
(187,067 puan) tarafından
nolduki ne etmis dr
(5,263 puan) tarafından
Sağlık bakanlığının sayfasında herkes tepki göstermiş doktor uzman cavus benj darp etti demis ama yalanmış kameralari izlemişler doktor hatalı cikmis ve uzman çavuşu görevinden almışlar yalan çıkınca geri dönmüş mesleğine
(187,067 puan) tarafından
adam iftirayami ugramis yazik yaa
0 oy
(2,929 puan) tarafından
Nolmus kii ....
0 oy
tarafından
Onu bunu bilmem ama olan vatandaşa oldu ogluma randevu aldim doktorlar grevde diye boşboş geri döndük 
(5,263 puan) tarafından
Yazik günah insanlara kac insan mağdur oldu kurunun yanında yaşta yandı
tarafından
Canım onu Doktorlar paraları Naz buldukları için yaptılar o yüzden dolayı insanımızı çok Sersefil ettiler vatanın canı askerlere emanet ama askerimizin canı kime emanet onu bilmiyoruz rezerve et Allah'a emanet Ama bu ülkede böyle insanları koruyorlar bir de
0 oy
tarafından
Vallahi maaşımızı az dediler grev yaptılar ama uzmanların askerlerin para için askerlik yaptığını söylediler zaten biz zihniyetsizlik olduğu apaçık ortada Allah'tan kamera görüntüleri ortaya çıktı da uzmanın bir şey yapmadı Tam aksine saldırdıkları net ortada Umarım bunu yapanlar güzel bir ceza alır çünkü ben de izledim Çok sinirlendim
(5,263 puan) tarafından
Aynen ya hep kendileri haklı olacak mağdur olacak yazıklar olsun
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Olay ne bişey bilmiyorum ben
0 oy
tarafından
Keske ağzını burnunu kirsaydi da boşuna iftiraya ugramasaydi . Neyse ki ortaya çıktı suçsuz olduğu
0 oy
(3,283 puan) tarafından
Valla doktorlar kendilerini birşey sanıyorlar hastaneye gidiyorsun afralari tripkeri hiç çekilmeye doğru düzgün muaoyene etmiyorlar bide o doktor belli ki yeni mezun olmuş yani iftura atmış ama tabi kameralı unutmuş ta orda o an birçok kişi var niye onlar yalan olduğunu söylememiş Allah sorsun hesabını inslal

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 410 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (1,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 137 göst.
0 oy
13 cevap 452 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 571 göst.

Kategoriler