0 oy
334 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,233 puan) tarafından
Kızlar cok merak ettim uzun süren yeşil sömük neden durmaz normalmı acaba görümce in 4 yaşına girecek oğlu 1 aydır hep sümüğü akıyo doktorda götürmüyor bileniniz varmı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nezle yada alerjidir 
(1,233 puan) tarafından
Olabilir canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soğuktan bası üşütmüştür ithap falan dur başı felam ağırlıyordur ama gelmesi iyi bişey tüm pisliği atıyor artı bide kafası rahatlıyor
(1,233 puan) tarafından
Bnde merak ettim saol canm
0 oy
(995 puan) tarafından

Ay ilk okulda biri vardı çocuğun burnunda hep yeşil sümük vardı birde burnu okka gibi ve dikdi burun delikleri karşıdan gözüküyodu bakınca o geldi aklıma :dizzy:

(1,233 puan) tarafından
Hay Allahı ya temiz en azından bizimki annesine temizletiyo
0 oy
(219 puan) tarafından
Benim oğlan da kreşe başladı sümüğü kesilmiyordu kızımı alerji doktoruna götrrken oğlanı da götrdük onun da eski doktoru zaten akara alerjisi çıktı bir sprey ve toz verdi odasında halıyı kaldırdık dyson süpürge alın dedi allahtan bizde var peluşları kaldrn dedi pikesini çarşafını her hafta 60 derecede yıkayın dedi 3 6 yaş arası oluyormuş alerjik bünyeli çocuklarda doktorumu da tavsiye ederim gitmek isterseniz ve istanbuldaysanz 
(5,269 puan) tarafından
Oo cok ya istesrmde gidemem maddi açidan
(219 puan) tarafından
Malesef öyle gerçekten ama dediğim gibi liv fln çok daha pahalı küçüğe her ay gidiyorum ama büyük için her ay gitmeme gerek yok siz de bir kez gidebilirsiniz isterseniz alerjik bünyeliyse astıma çevirmesin allah korusun
(5,269 puan) tarafından
Gecen gun goturdum kulak burun bogaza doktor bahar alerjisi var dedi burnu tikaniyodu gece bu gecici mi canm yani astim yapar mi
(219 puan) tarafından
Evet bahar alerjisi rinit diyorlar sanrm yani şöyle ki bu durum orta kulakta sıvı birikimine geniz eti büyümesine vs yol açıyor dedi bir de nefes alamadığı için gece rahat uyuyamıyor derin uykuya geçemitor bu nedenle büyümesi de etkileniyor dedi o yüzden 1 aylık bir tedavi yapacağız dedi boyuna kilosuna baktı işte kendisi bize bişeyler sordu mayene etti astım olma riski yok dedi ama 6 yaşa kadar böyle olacak bunu ilaçlarla azaltacağız dedi kreşe mi başladı peki neden azdı alerjisi
(5,269 puan) tarafından
Yok canm evde havalar soguyunca basladi tikanmaya anlamadim bnde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
22 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,383 soru

23,620,221 cevap

306,766 kullanıcı

...