Kız bende iki defa başıma gelmisdir kaynanamin yanında rahat ol yani yalnız deyilsin
Ayy tövbe yaa sesli güldüm kız o nasıl bişey şu an düşününce ben bile utandım senin yerine valla kıyamam yaa ama benim kaynatam derdi hep bakın öyle şeyler olabilir insanlık halidir gayet normaldir gülünecek bişey değildir falan diye ama çok şükür başıma gelmedi allahım sen gösterme yarabbim
bi an kendimi o halde düşündüm baktı mı sana ayyy
Ayyy kız beni güldürdün allahtan seni güldürsün
Insallah kayinpederin kulaklari esitmemisdir kiz orda caudanliqi burakip kacacana bi basqa setin ustune atsaydin
Bende hamileyken kaynımın yanında yapmıştım
Ay agirlastigim zamanlar yine kaynima gülecem diye altıma yaptım neyse ki lavovaya koştum üzerimi değiştirirken hormonlardan dolayı ağlamak tuttu onunla olayı kapattim
Üzülme üzülme boşver iki güne unuturlar içinde kalıp dert olacağına dışına çıkıp dırt olsun
ahahahha olmuşla ölmüşe çare yok
Benimde başıma gelmişti bi kere eşimle ve kaynanamla oturuyordum açık alan da bi baktım bi gürültü dedi pırt içimden dedim geberr şimdi mi pirtladin allah seni napmasin ağzımla o sesi çıkarmaya çalıştım falan olmadı dahada rezil oldum gulermisin aglarmisin seni anlayabiliyirum çok kötü bu durum insan sanıyorki hep bizim osurugu hayal ediyirlar
Kız bari kocanın üstüne ataydın ne kadar ayıp aşkım fln derdin oda anlardı
1,493,120 soru
24,396,561 cevap
349,763 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın