0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (417 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızım şimdi kolesterol olcturmeye gitti n olur dua edin

5 Cevaplar

+1 oy
(16,484 puan) tarafından
Rabbim.sifa versin 
-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Allah iyilikler versin kuzuya 

Kaç aylık,yada yaşında 
(417 puan) tarafından
11 yasinda
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Rabbim şafi ismi hürmetine sifa versin inşallah canım ❤️❤️
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Geçmiş olsun kaç yaşında kızın
(417 puan) tarafından
11 yasinda
(2,353 puan) tarafından
inşaAllah yoktur benim kızımda 4 buçuk yaşından beridir kolestrolu var ailede varsa genetiktir bizim genetik maalesef
(2,353 puan) tarafından
Kızım şuan 14 yaşında
(417 puan) tarafından
Kızımın testi çıktı malesef çok yüksek ldl 530 normal kolesterol 600 biz zaten ilaç kullanıyorduk ama uzun zamandır bırakmıştık siz nasıl tedavi uyguluyorsunuz
(2,353 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah
Bizde ilaç kullanıyorduk bırakmıştı tekrar test verdik bekliyoruz doktora gitmeyi
(417 puan) tarafından
Biz ağır 20 kullanıyoruz acaba kardiyoloji ye goturdunuzmi hic
(417 puan) tarafından
Sizinki kaçtı acaba yükseği
(2,353 puan) tarafından
Şimdi kaç çıktı bilmiyorum öncesinde 350 400 du  
Kalp için götürdüm kalp kapağında düzleşme varmış kontrol altında şuan
(417 puan) tarafından
Bizde götürdük kont bişey demedi sadece kalp kapağı sızdırıyor dedi sizindemi ldl yüksek
(2,353 puan) tarafından
Evet bizimde ldl yüksek bizim üç yıl önce kalp kapağı tam kapanmıyor dediler üç hafta önce de götürdük şimdi de düzleşme varmış dediler bende anlamadım
(417 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun rabbim evlatlarımızı korusun bizim 1.sinifta kontrol de çıktı şuan 11yasinda biraz ara vermiştik ilaca malesef çıkıms babasınin yüksek bizimde bende yok genetik oluncadusmiyor dediler sizin bı bilginiz varmı ilacı sureklimi kullaniyorsunuz
(2,353 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
Bizim 4 buçuk yaşında halsizlik çok vardı diye götürdüm çıktı ve üç ayda bir ilaç vermişlerdi kullandık geçti sandım ama geçmiyor maalesef genetik olunca devamlı diyet yapması lazım dedi diyetisyene gittik liste verdi ama çok zor uygulamak yinede dikkat etmeye çalışıyoruz birde yükseldiğinde gözaltıları morariyor sizinde öyle oluyormu
(417 puan) tarafından
Hayır olmuyor bizde diyetisyene gittik ama maalesef uyamadik çok açıktı dayanamdi bizde o şoku bugün yaşadık normal kolesterol 600 ldl 530korktuk vlla çoksa üzüldük bugün yaniden ilaç aldık sizinkine fayza ediyormu ilac
(2,353 puan) tarafından
Çok üzüldüm çok yüksek ya  Allah yardımcınız olsun inşaAllah biz dikkat edince iyi oluyor ilaç tek başına yetmez diyet şart listeye uymaya çalışın inşaAllah düzelir
(417 puan) tarafından
Devlet hastanesine goturuyorsunuz valla sabah 10dan buyana basım ağrıyor bişey olcak diye kızıma çok korkuyorum
(2,353 puan) tarafından
Bizde devlete gidiyoruz araştırmaya korkma yediklerine dikkat edin birde doktor bize ayçiçek yağı kesinlikle yasak demişti fındık yağı yada hakiki zeytinyağı yemeklerde kullanın demişti ben hep zeytinyağı kullandım fayda etmişti abur cubur yemesin bir süre dikkat edin düzelir inşaAllah Allah'ım size bağışlasın inşaAllah korkmayın sen güçlü olmaya çalış ki kızına sağlıklı bakabilesin
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun bana çok iyi geldiniz yağı kesicem teşekkür ederim abur cubur okula hergun götürmüş tü onuda kesicem genetik kolesterol zor düşer demişti acaba damarları etkilermi size birşey dedimi
(2,353 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun yok canım etkilemez dikkat edince kontrol altına alabilirsiniz ilaç diyet aynı anda perhiz yapın düzene girer korkmayın bende çok korkmuştum ama diyetisyenin dediklerini yapınca herşey yoluna girdi çok şükür şimdi ki durumunu doktora gidince ogrenicegiz inşaAllah çok yüksek değildir kızım yatılı okuyor orda dikkat edemiyor
(417 puan) tarafından
Biz çok saçma sapan bir doktora gitmiştik çok korkuttu bizi damarları eytkiler nakil yapılır felan diye eşimle tartıştı eşim çok sinirlendi başka bir doktora gittik diyetissyene gönderdi ama ilacı bırakmaz hata olmus
(417 puan) tarafından
Bide acaba kalbe zarar verirmi bı bilginiz varmi
(2,353 puan) tarafından
İlacı doktora sormadan bırakmayın lütfen ve evet kolesterol kalp rahatsızlığını tetikliyor bize ilk sordukları ailede kalp hastası kimse varmı diye olmuştu
(417 puan) tarafından
Birdaha asla birakmicam en kısa zamanda kalp içinde gidicem ama İst çok pahalı çocuk kardiyoloji devlette sıra yok n yapcam bilmiyorum sabahtan buyana öldüm öldüm dirildim
(2,353 puan) tarafından
Çocuk doktoru sevk açınca kolay bulunur kardiyoloji için MHRS den çabuk bulunuyor biz öyle yaptık hemen aldık sıra sizde öyle yapın inşaAllah bizde İstanbul dayız Anadolu yakasında oturuyoruz siz nerdesiniz
(417 puan) tarafından
Biz Güngören de oturuyoruz çocuk doktoruna gidim
(2,353 puan) tarafından
Aynen çocuk doktoru sevk edince kolay alırsın sıra Allah yardımcın olsun inşaAllah
(417 puan) tarafından
Herşey için çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin
(2,353 puan) tarafından
Rica ederim ne demek helal olsun inşaAllah hiçbir şeyi kalmaz Allah sağlık sıhhat versin size bağışlasın içini ferah tut güçlü olmaya çalış inşaAllah
(417 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bukadar beklemiyordum biyerine zarar verir diye çok korktum ama ilacını bugün aldım basladik
(2,353 puan) tarafından
Şifa olsun inşaAllah bide her gün şifası için 450 hasbinAllah ve nimel vekil tesbihini çek çok ferahlık veriyor benim küçük kızım epilepsi hastası ona çekiyorum her gün Elhamdülillah çektiğimden beri hiç nöbet geçirmedi
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun iyiki tanıdım sizi cekicem Allah'ın izniyle çok saol
(2,353 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun sende sağ ol şifa olsun inşaAllah ♥️
(417 puan) tarafından
Ya kusura bakmayın bişey sormak kolesterol dan dolayimi kardiyoloji ye gittiniz doktormi gonderdi
(2,353 puan) tarafından
Estağfurullah yok benim kızımda kalp ağrısı oluyordu bizde götürelim dedik öyle gittik
(417 puan) tarafından
Ya benim kızımın hicbiseyi yok hicbiseyi o kadar da yüksek ama biz korkuyoruz damara kalbe zarar verir mi diye
(2,353 puan) tarafından
Yaa tabiki dikkat edilmese ilaç içilmese ve diyet yapılmasa tabiki zararı olur kontrol altına alındımı  sıkıntı olmaz inşaAllah
Genel durumu nasıl mesela
(417 puan) tarafından
Eğer olcturmeseydik haberimiz bile yoktu çocukta yada vücutta hiç bir belirti yok bizde kalbe damara zarar verir diye korkuyoruz
(2,353 puan) tarafından
Allah korusun korkmayın dikkat edin dua edin düzelir inşaAllah
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
(2,353 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun rica ederim
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah iyi sonuçlar alırsınız. 
(417 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nagiş❤️ (13,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 15 göst.

409,258 soru

12,300,480 cevap

38,418 kullanıcı

Kategoriler

...