0 oy
2,330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (287 puan) tarafından
Mrb kızlar kızım 3 yaşında kan tahlilini sağlık ocağı yaparmi? Randevusuz bakiyorlarmi

6 Cevaplar

0 oy
(2,041 puan) tarafından
Bende gidicem de bakalm
(287 puan) tarafından
Küçük oğlum 1 yaşında ikisiyle hastaneye gitmk çok zor oluyor  sabah bı gidicem ya ins yaparlar
-Reklam-
0 oy
(2,561 puan) tarafından
CNM yapmıyorlardı kızım 9 aylık yaptılar cuma artık yapıyoruz dedi
(287 puan) tarafından
Aaa çok iyi bizim ebeyede sormuştum oglum 9 aylıktı kan sayımı yapilcakti yapmiorz demişlerdi 4 yaşından önce damar bulmak zor oluyor demişti ama smdi kızım için yaptırmak istiyorm canm iki çocukla çok zor oluyor has gitmek ya
(2,561 puan) tarafından
CNM geri ara sor hemşire numarasını işte  be de numarası var hep ararım
(287 puan) tarafından
Sabahtan ararım canım ozamn tşk ederm
(2,561 puan) tarafından
Rica ederim cnm ne demek oğlumda hastanede yaptırdım yapılmıyor denildi 3 yaş kill çocukta cuma aradı gel desi kan için alınıyor mu dedim evet bu sen başladım dedi
0 oy
tarafından
Yapmıyorlar diye biliyorum
0 oy
(15,633 puan) tarafından
Bize eczaneden kelebek enjektör ucu alip getirirseniz aliriz kanini demişlerdi. 
(287 puan) tarafından
Fiyatları ne canım peki biliyormusun
(15,633 puan) tarafından
Bilmiyorumki canim. Pahali değildir heralde.
(287 puan) tarafından
Olablr canm
0 oy
(361 puan) tarafından
Bizim sağlık ocağı bakıyor randevusuz da gidiyorum geçen yaptırmıştım 
(287 puan) tarafından
Ay inşallah bizede yapar canm kaç yaşında çocuğun
(361 puan) tarafından
16 aylık
(287 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Oğlum için 8 9 aylıkken  gitmiştim parmağından almışlardı ama ben hastanede yine kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında çıkan sonuçla hastanedeki arasında dağlar kadar fark vardı çünkü saglik ocağında parmaktan aliyolar oda net sonuç vermiyo 
(287 puan) tarafından
Has acılı bakıp yapsa tahlili eşimle gotururdul yine
(9,624 puan) tarafından
Canm seker hastalarının seker ölçmek için kullandığı bi cihaz var bilmiyorum hiç gördün mü ona benziyo ufak bi iğne var parmağa batiriyo ordan çıkan kan ucundaki kağıda gidiyo ordan ölçüm yapiyo..acilden normalde yapiyolar ama yine de bilemiyorum..eger sağlık ocağı koldan veya el üstünden yaparsa daha iyi olur ama parmaktan iyi sonuç vermiyomus cocuk doktoru öyle demişti
(287 puan) tarafından
Bncede canım o tahlil pek sonuç vermez biz yetişkin gibi kan alınması lazım el veya kol oyle olucaksa boşuna çocuğun canını yakmaya gerek bile yok
(9,624 puan) tarafından
Muhtemelen cocuklarda damar bulunmadığı için o daha kolaylarina geliyo ben oğluma onu yaptırdım kanı cok düşük çıktı 2 gün sonra hastaneye başka bise için gittik orda kolundan alındı çocuğun kan değeri gayet normalmiş Allahtan sağlık ocağının verdiği ilaçları alıp vermedim boşu boşuna vermiş olucaktım halbuki oğlumun damarları kolay bulunuyo hatta hastanedeki hemşireler her seferinde masallah der hic zorlanmadan alırlar ben elinin üstünden alın dememe rağmen parmaktan aldılar
(287 puan) tarafından
Doğrudur canım hastane ortamında kan alınması aslında daha doğru

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 124 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
11 cevap 265 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu

408,366 soru

12,268,691 cevap

37,539 kullanıcı

Kategoriler

...