0 oy
356 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar iyi akşamlar. 1hafta önce son adet tarihime göre 5 ama doktor kese ölçünce 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra gel dedi. 1 hafta geçti muhtemelen uygulamaya göre 6 haftalık olsa da 7 haftalık görünecek bebek şuan. Ama hiç belirti yok sadece bazen hafif göğüs ağrısı var. Ama göğüs ucu kararması yok. Karın ağrısı başta vardı şimdi yok çok nadir. Bazen başım dönüyor ama öyle mide bulantısı yaşamıyorum. Hafif etkiliyor. Yaa proloton depot oksapar ve progestan kullanıyorum duphaston kullanıyorum. Bebeğe bisey olmamistir dimi. Kan tahlili artık vermiyorum da. Niye belirti yok diyorum aklıma takılıyor. Cumartesi doktora gideceğim ama merak ediyorm. Sorun yoktur dimi 

11 Cevaplar

0 oy
(14,546 puan) tarafından

:)

Oğlumda hiç belirtim yoktu.

At gibiydim.

Kızda oldum yaşlı nene,

Ögurmekten sırtım egilmisti ahahah

Şuan 8 haftaligim halsizim sadece

(166 puan) tarafından
Maşallah yaa  bende sağlıkla güzel sonuçlar alırım ya dua ediyorum. Bende düşük yapınca önceden o yüzden şuan korkuyorum inşallah sorun olmaz diyorum. Duanızı eksik etmeyin lütfen canm❤️
tarafından
Aaa Merve hamile misin . Maşallah cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(14,546 puan) tarafından
Amin bitanem Allah razı olsun :)))))
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım o belirtiler herkeste olmuyor herkeste ki belirti de bir olmuyor bir adada gögüzte karartma falan olmuyor hepsi yavaş yavaş hamileliğin ilerleyen zamanında oluyor bulantı bende hiç yaşamamıştım 
(166 puan) tarafından
Anladım canm. Bende sağlıkla güzel sonuçlar alırım ya dua ediyorum. Bende düşük yapınca önceden o yüzden şuan korkuyorum inşallah sorun olmaz diyorum. Duanızı eksik etmeyin lütfen canm❤️
(7,375 puan) tarafından
Bende öyleydim korkma benimde 2 düştükten sonra oldu kızım şimdi 16 aylık aklına öyle şeyler getirme
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Canım inşallah bi şey olmaz öyle aklına getirme ve inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin gerçekten hiç o belirtileri yaşamadan hamilelik geçirenler oluyor bence mükemmel bi şey ben kusmadan kasılmadan mahvoldum hamileliğim zor geçti ve gerçekten çok yorucuydu 
(166 puan) tarafından
Amin canm benm ınşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırım ya dua ediyorum. Bende düşük yapınca önceden o yüzden şuan korkuyorum inşallah sorun olmaz diyorum. Duanızı eksik etmeyin lütfen canm❤️
0 oy
tarafından
Kız daha dur yeniymis. Sonra sonra hissedersin. Ben ilk başta tesadüf öğrendim hamile olduğumu. Sonrasında baş donmesi fln başladı.
0 oy
tarafından
Canım illa belirti olacak diye birşey yok ben ne kustum ne aşerdim ne halsizlestim karın ağrısı falan hiçbirsey olmadı kilo bile almadım hamile kaldığım kiloyla 3 kilo çocuk doğurdum sıfır kilo ile . İlla belirti olacak diye birşey yok 
(166 puan) tarafından
Ayy maşallah yaa. Ne güzel ya ilk gebelik bide öncesi 2 düşük var o yüzden biraz korkuyorum canm acaba sorun mu var diye. İnşallah bende sağlıkla kucağma alırım inşallah duanızı eksik etmeyin lütfen
tarafından
O göğüs kararması falan 27. Haftadsn sonra basliyor sen daha dur koltuk altın bile kararacak :D
(166 puan) tarafından
:))) hadi yaa ya belirti az olsun ama yerler olmaz inşallah :))))
0 oy
tarafından
Ne güzel işte millet istifa etmemek için neler yapıyorlar  bnde İlk çocuğum da öyleydim
(166 puan) tarafından
Ne güzel işte insan korkuyor canm acaba sorun mu var diye. İlk gebeliğim düşükte olunca biraz tedirginim. İnşallah bende sağlıkla kucağma alırım duanızı eksik etmeyin lütfen
0 oy
(413 puan) tarafından
Belirti herkeste olmayabiliyor ki bendede yoktu kan verdim kaset test yaptım herşey pozitif bazen hala eşime test almtesr yapayım diyordum garibim gidip alıp geliyordu ikiz olmasına rağmen hiç bı belirti yaşamadım sadece baş dönmesi oda normalde de vardı biraz fazlalaştı o kadar
0 oy
(4,060 puan) tarafından
İlk haftalar normal olan bu canım migde bilantisi yaşamanı hiç istemem ben 13 haftaya kadr şu bile içemedim çok zor oluyor 5 kilo vermiştim bu senin yaşadıkların en normali dua et gelmesin migde bulantısı 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Daha küçük normal yani bı kaç güne halsizlik başlar bulantı filan
0 oy
tarafından
Maşallah de kız kendi kendine nazar edeceksin. Mide bulantısı,yanması fln çok zor doğuma bile kusa kusa gittim. Hiç geçmeyecek sandım çok şükür geçti. 

Herkesin aynı olmuyor ins sen rahat geçirirsin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(166 puan) tarafından
Amin canm benm Allah razı olsun. Bende 2 defa düşük yaptm o yüzden biraz korkuyorum acaba sorun mu var acaba diye takılıyor kafama. İnşallah bende sağlıkla kucağma alırım duanızı eksik etmeyin lütfen
tarafından
Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin stres yapma . Hamileliğin tadını çıkar.
0 oy
(218 puan) tarafından
Her gebelikte belirti olacak diye bir şey yok. İlerde ne belirtiler göreceksin zaten bıkacaksın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,554 göst.
20 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yakisikli oglusum (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcan123 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,416 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...