0 oy
164 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,629 puan) tarafından
Canım okdar cok kola icmek istir sız nezaman ıctin ız kola 

5 Cevaplar

0 oy
(158,287 puan) tarafından
5gunluk suan bende bekliyim surda
-Reklam-
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Ben içtim tabi az sütun çeker suyunu çıkarmadan icebilirsin:)
(1,629 puan) tarafından
Tamm canım teşekkür ederim azcık
0 oy
(322 puan) tarafından
Canım benim iki bebegimde kolikti. Yani aslında ne yaparsan yap gazı vardı ama ne zaman gaz yapacak şeyler yesem iyice rahatsızlaniyorlardı. Bizimde feleğimiz iyice şaşıyordu. Abur cubur gaz yapacak ne varsa ağzıma bile koymadım. Normalde abur cubur hastasıyım her gün muhakkak yerim. Neyse ilk iki hafta çok zorlandım bide emzirirken daha çok canım çekiyor böyle şeyleri. Sonra alıştım. Cocuk ne zaman emmeyi bıraktı o zaman rahat rahat yedim içtim herseyi. Ama emzirirken her Allahın günü aynı yemek hastane yemeği gibi düşün tatsız tuzsuz. Canım çok çektiyse iki yudum iç gaz yapmadın bebeğe 
(1,629 puan) tarafından
Bende oyle fıt yemek wardır patates agırlık lı sebze oda az az artık ne yapacağı mı bilmiyorum corba tavuk Baska yok
(322 puan) tarafından
Olsun canım sabret 6 ay sürüyor gaz muhabbeti sonrası rahatsın. Ben nerdeyse yemeği falan da bırakıp sadece ekmekle beslenecektim. O kadar çaresiz kaldım.
0 oy
tarafından
ben arada içerim bu ayın 25i 3ayi bitiyo 
(1,629 puan) tarafından
Bızım de 4 aylık Olcak ıste 12 gunu war ama cok cekıyor kıyamıyorum gazı olur diye
tarafından
bisey olmaz kiz bi bardaktan:) bazen benim de burnuma kokar resmen 1 bardak içerim   cok gazliysa bebegin gündüz iç sonra rezene yada kimyon cayi iç  gazini alır
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Bir yudum olsun için göğsünüz şişer
(1,629 puan) tarafından
Tamm canım tesekederimm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
7 cevap 156 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 576 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,203 soru

23,772,786 cevap

316,004 kullanıcı

...