+1 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kizlar cuma sünnet olucak gün geçtikçe iyice korkmaya başladım varmi tavsiyeleriniz oğlum 14 aylık çok acırmı ne yapmam lazim bez bir numara büyük mü takiyim bide şehir hastanesinde olucaz galiba tam uyutucaklar narkozun çokmu zararı olur ve aynı gün taburcu mu ediyorlar yoksa kalıyor muyuz baya soru sordum kusura bakmayin merak ettigim birsuru şey var:( 

14 Cevaplar

0 oy
(2,554 puan) tarafından
Biz bardak koyduk canım acimasin bez değmesin diye deneyebilirsiniz. Netten araştır kağıt bardak.
(736 puan) tarafından
Tamam canim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(135,704 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
(736 puan) tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(38 puan) tarafından
Yaptilar ustumuzu giyip çıktık hic beklemedik lokel anestezi idi 3 aylikti bi sorun olmadi bardak koyduk buyuk beden bez aldik  verilen kremi kullandik hic sorunumuz olmadi
(736 puan) tarafından
Çok sagol canim insallah biz de sorunsuz hallederiz
0 oy
(508 puan) tarafından
3 aylıkken yaptık 20 gün falan oldu. 2 beden büyük bez taktım her alt açmada kremini sürdüm yapışma falan olmadı 2 günde şişlik indi 
(736 puan) tarafından
Peki ordaki o yara çok kötü mü görünüyor bakilamayacak gibimi
(508 puan) tarafından
Bence o kişiye göre değişir canım ya sünnet olurken ben yanındaydım bebeğimin eşim dışarıda kaldı çünkü o dayanamaz kesimi dikişi hepsini izledim. Yarasıda bana göre kötü değildi ama kız kardeşim bakamıyordu. Kızarık ve şiş oluyor
(736 puan) tarafından
Bende cok kötü oluyorum canim ya bebegim 14 aylik sezaryen dikiş yerime bakarken hâlâ içim gidiyor insallah bende senin gibi soğukkanlı olabilirim teşekkürler
(508 puan) tarafından
Ben biraz fazla soğuk kanlıyım sanırım. :) geçen yaz eltim oğlunu yaptırdı genel anestezi ile aynı gün taburcu oldular. 3 yaşındaydı 3 gün acıyor acıyor diye geziyordu sizinki de biraz büyükmüş belki 1.2 gün zorlanabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun
0 oy
(1,009 puan) tarafından
10 gunluk sunnnet oldu goz kremi verdi doktor iki gun sonra pansumani söktük 1 hafta 10 gubde tamamen iyilesiyor seninki buyukmus canim allah kolaylik versin canım 
(736 puan) tarafından
Allah razi olsun canim keske bende daha küçükken yaptırsaydim
(1,009 puan) tarafından
Kundaktayken daha rahat geciyir zaten hep agliyorlar hic yerindende kıpırdamıyorlar o avantaji var seninki anlar cok cani yanar yerinde de durmaz
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm bi beden buyuk bez al bide karton bardak kes ictigimz yeri tenine gelecek sekilde koy.alt kismindan keseceksin az.ki bezi kapattgnda pipiye degmesin.krem verirler zaten anestol ve bide antibiyotik krem verirler onu surersin.allah kolaylik versin sana bebeginede sifa insallah.
(736 puan) tarafından
Çok sağol canim Allah razi olsun karton bardak baya fayda sağlıyor galiba Çok duydum bunu
(3,102 puan) tarafından
Ya doktorumuz koyma dedi ama bezi drek kapayinca beze degiyor ve cocuk ciyak ciyak agladi.6 aylikken yaotrdm ben.hemen aldim kartonu koydm walla rahatladi
0 oy
tarafından
Ben bi 10 gun once bebeğimi sunnet ettirdim 2 aylik bizimki dikissiz oldi derisi yakildi o kdr stres o kdr korku yasadim ama hic dusundgm gibi zor olmadi cok sukur sadece bezi bi büyük numara kattm ekstra bise yapmadım kremlerini devamli surdum 1 haftayada iyilesti 
(736 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canim masallah. Insallah biz de kolaylikla atlatiriz cok sagol
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Nerdesin canım sen bende sünnet yaptırmayı düşünüyorum çam sakurayı aradım pandemi dolayısıyla yapmıyoruz dediler bana bide şehir hastanelerinde sünnet için ücret veriyor muyuz
(736 puan) tarafından
Pandemi dolayisiyla yapmıyoruz diyecek kadar bi pandemi kalmadiki canim bence artik yapmalilar sehir hastanesinde ucret ödenmiyor
(1,368 puan) tarafından
Evet kalmadı ama bende bilmiyorum pek ilgilenmediler zaten bahane uydurdular
0 oy
tarafından
Biz 10 gün önce olduk 85 günlük idik lokal sadece orayı uyusturdu dikişli olduk çok kolay oldu bardak falan da koymadık doktor 3 tane krem verdi bezine sürdük bol bol akşam ertesi güne bir şeyi kalmadı maşallah şimdi baya baya normale döndü bez bedeninide aynı taktım büyük takmadim ama gevşek taktım zibinlarini citlamadik o kadar 
(736 puan) tarafından
Masallah  cok geçmiş olsun inşallah bizde hemen atlatiriz
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Benimki 8 aylıkken lokal anestezi ile oldu. İlk gün biraz ağladı ve huysuzdu o da çok normal.  Bezin içinde daha çabuk iyileşir diyorlar. 
(736 puan) tarafından
Insallah öyle olur cok tesekkur ederim ılk gün icin tabi umutlu değilim ben de pek:)
0 oy
(87 puan) tarafından
Kremini her alt açısında ihmal etmezsen bide bardak koyarsan bi sıkıntı olmaz canım görüntü olarak da 3 4 güne düzeliyor kızarık ve sis gibi gözüküyor 
(736 puan) tarafından
Cok sagol canim insallah kolaylikla atlatırız
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Biz de tam bayiltma idi bisey olmaz ins kuzum..bez bi buyuk ve karton bardak unutma
(736 puan) tarafından
Insallah canim cok sagol bez ve karton aklimda
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Doktor bize sadece bezi 1 numara büyük alın bardak falan koymayın dedi ilk bi kaç gün zor oldu ama krem ağrı kesici ilaç verdi 1 hafta da iyileşti
(736 puan) tarafından
Insallah bizimde hemen iyileşir cok tesekkur ederim bezi büyük alicam
0 oy
tarafından
Sadece iğne vurulurken açıyor. Uyustugu için sünnet edilirken hiç acımıyor çocuklar korktukları için ağlıyorlar cnm.
(736 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canim

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,688 göst.
0 oy
21 cevap 770 göst.
0 oy
26 cevap 645 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 66 göst.