Kizlar benim derdim hic bitmiyo esim yüzünden. Ben normalde gebzede oturuyorum annemler falan bana yakın butun cevrem vs burda hatta babamin evinde oturuyorum kira vermiyorum. Benim eltim canakkaleli normalde istanbulda oturdular kaynimla evlenince sonra kaynanamla kavga edip canakkaleye tasindilar bunlar kaynanam da bana yakin oturuyor zaten oglu gittiginden beri onun ozleminden deliriyor resmen kadın. Esim normalde fabrikada depoda çalışıyor ama asil meslegi araba tamirciligi kaynimda sürekli buraya gelin dükkan acalim diyor bu yaza kaynanamgil gidiceklenis burdaki evi kiraua verip. Esimde diyorki ben burda depodq az para aliyorum 6000 tl alıyor kizlar fazlasiyla yetiyor iki tanede de kizimiz var zaten. O sadecr tamir yapmak istiyor takimlarida var daha once dukkanimiz vardi burda is yapmayınca kapattık ve ben dükkandan hic kazanmadik biz yani sadece eltimlerin düğününü yaptik onlara altınlar vs alindi ben bilezik bile verdim dukkan borcu vardi ama geride yapmadılar bana agzim yandi o dukkandan yani esimde oraya gidelim dukkan acal8m diyor bende burdaki duzenimi hic bozmak uzaklasmak istemiyorum bide zaten kaynanamla görüşmek istemiyorum hatta kayinpeder onu kandilde aramadım diye beni engelledi heryerden diyorumki bende onlarin pesine mi gideyim gercekten istemiyorum hic kimsem yok orda canakkalede daha cok is var diyip duruyo esim hadi diyelim olmadi burayi biraktik gittik ne *** yicez elimizden gidenle kalakaliriz diyorum olsun yine fabrikaya giderim diyor walla kafayi yicem bana akil verin kizlar basima agrilar gitti