0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gece 3 de bebeğim uyandı emzirdim yatırdım herzaman bir kaç dk sonrası veya en geç 1 saat sonrası uyanır uyanınca ağlıyor mama yapana kadar. Dedim  o uyumuşken gidip mama yapayım nede olsa birazdan uyanacak şansa uyumus 6da uyandı bende uyku sersemi o hemen uyanacak diye uyuduğum için mamayı sersemlikle verdim. 1 saat geçti üstünde daha yeni uyudu birşey olurmu çok korkuyorum

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öyle zamanlarda yaptığın mamayi hemen dolaba koy. Eğer kokmadiysa bir şey olmaz ama mama oda sıcaklığında çok çabuk kokuyor inşallah bir şey olmaz. Bir de sogumustur o mama çocuk da baya uykuluymuş ki sıcak soğuk demeden icmis:)

tarafından
Odamız soğuk canım altım yakmadigi için :(
Hep öyle yapıyorum ama bugün uyku galip geldi.
Açken bir birşey fark etmez yer :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bsey olmaz ama bi daha verme 
tarafından
Yok daha vermem asla bu ders oldu bunu düşünürüm vermem artik
0 oy
(741 puan) tarafından
Ben olsam vermem
tarafından
Bende vermiyordum zaten . O uykuyla uçurdum yarisina geldi fark ettim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben vermiyorum bir kere iki saatlik mamayı verdim çocuğum kivranmisti bidahada vermedim
tarafından
Bende bilerek vermedim zaten
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Ben olsam vermem soguk mama beklemiş mama zaten vitamini kaybediyor
tarafından
Ben size böyle mamayı verirmisiniz diye sormadım. Böyle oldu korkuyorum dedim. Uyku sersemi olan birşey dedim. Bende bilerek veren bir anne değilim zaten. Yardımcı olmayacaksınız yazmayinda yorum
(5,950 puan) tarafından
Böyle annenelere hayret ediyorum uykusu ne tatlida 3 saatir mama vermis hala da yorum yapmayın diyo rahatlığın bukadarı dr sor birsey olup olmagini... olmas deriz birsey olur allah korusun takip et bebegini ..
tarafından
Ben kendini oveceksen yorum yapma dedim. Sen vermezsin bende bilerek vermedim diyorum zaten sırf egonuzu tatmin etmek için yazarsınız bu şekilde. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler
tarafından
İyi kda tatlı değil çocuğunu biraakip uykuya devam etmedim. O sersemlikle ve q saat oadaan uyanmış diye düşünerek verdim. Yazdığımı iyi okuyun.
(1,048 puan) tarafından
Ya uyaninca taze yap mamayi canim bakteri uruyor
tarafından
Hep öyle yapıyordum zaten ama ağlamaktan perişan oluyordu oyuzden busefer dedim yapayım nede olsa birazdan uyanacak uyanmamis uyandığında o düşünceyle uyandigim için verdim
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Artik olmus olan ama termosa ilik su koysan mamayida yanina alsan uyaninca hemen katip versen sanada pratik olur ben kızımın sutunu öyle yapiyorum dur isitip geleyim demeye agliyor 
tarafından
Valla şuan cin gibi intikamını alıyor saçımı çekiyor :)).
(7,438 puan) tarafından
Ahahahah sen misin 3 saatlik mama veren ha diyip çekiyormus :))
tarafından
:))) gerçekten evet
tarafından
Bsey olmaz yavrucum korkma daha dikkatli ol endiseye gerek yok :)
(7,438 puan) tarafından
Aynen ishal yapar en fazla :))
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım o bakteri oluşturuyor 1 saatten fazla durduğunda ama artık uyku sersemi vermişsin sen bugünlük bir gözlemle bebeğini bir farklılık var mı diye dalgınlığıma gelmiş insanlık hali olabilir bizde yorgun oluyoruz 
tarafından
Ya normalde çok dikkat ederim zaten çok fazla mama yiyen birisi değil geceleri birtek 10 aylık ek gıdasını alıyor emziriyorumda mamaya çok ihtiyaç kalmıyor.ama bugün böyle oldu çok üzgünüm. Korkuyorum
(7,375 puan) tarafından
Korkma sakin ol insanlık hali insanız yani bir anda olabilir sen sadece bugünlük bir gözlemle hareketlerini bir şeyi yoksa yoktur zaten kendini de şuçlama canım olabiliyor yorgunluk uykusuzluk
tarafından
Şimdilik iyi canım biraz rahatladım  cin gibi valla
(7,375 puan) tarafından
Sıkıntı yapma tatlım insanlık hali işte iyi bak ne güzel bir şeyi yokmuş hadi gözünaydın
0 oy
tarafından
Yok bacım olmuyor tecrube ile sabit ama verme tabi Bi daha 
tarafından
Yok vermem mermezdimde zaten hep yaptığım mama biterdi ama dediğim gibi bugün hemen uyanacak düşüncesiyle uyudugum için uyanınca öyle yaşadım sanki sonra kendime geldim fark ettim insAllah olmaz teşekkürler
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Benimde bı ara öyle olmuş tü ama ben tadına bakmadan vermem bı baktım nasıl eksimizzzz hemen döktüm
tarafından
İyi fark etmişin canım
0 oy
(2,191 puan) tarafından
En fazla bugün biraz midesini üşütür biraz kusar beklemiş mamayı içtiği için  ama birşey olmaz bir daha dikkat edersin zaten 
tarafından
Kussunda insAllah icindeki gider canım . Daha yapmam öyle zaten
(2,191 puan) tarafından
Olabilir canım ya insanlık hali uykusuz kalıyoruz yorgun oluyoruz ,hiç birşey olmaz üzülme sen  en fazla kusar o kadar
0 oy
(679 puan) tarafından
1 saati geçince vermeyin birdaha midesini de üşütebilir o mama.buz gibi olmuştur bozulmasa bilr ki tadı değişmiştir 
tarafından
Evet biliyorum vermezdim ama bugün uyuyasi tuttu normalde uyanirdi hemen
0 oy
tarafından
Koksaydı içmezdi canm bişey olmamıştur korkma
tarafından
İnsAllah canım sagol
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Bidaha verme canım 2 saatten sonra bakteri oluşturuyormuş, ben yanıma termos alıyorum o kıpırdanmaya başlayınca kalkıp ılıştırıp koyuyorum daha rahat oluyor öyle dene bide
tarafından
Yukarıda bir arkadasda öyle yapıyormuş bende öyle yapacam artık ya
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bakteri ürüyor namanin icinde belki wnfeksiyon gibi seyler olabilir canim 
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Bunun cevabini bende cok merak ediyorum. 1 kutu mamanin yarisi hep çop oluyor bizde. 2.5 aylik oglum zorla emziriyorum. Yani o istemiyo emmek, ben agzina tikistirip hoplaya ziplaya emziriyorum. Emince yine agliyo mama yapiyorum bazen yiyor bazen yemiyor, dursa olmuyo, atsam gonül razi degil... 
tarafından
Normalde yapılan mama oda sıcaklığında 1 saat buzdolabında 24 saat bekletilmesi lazım canım
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Birşey olmaz cnm inşallah uyku sersemiykn vermssn bidha ypmazsn melek o rabbim korur Allahn iznyle
tarafından
Yok daha vermem öyle yapmam canım ders oldu çok şükür birşey olmadi
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bence termos kullanın. Şöyle güzel sıcak tutan bi termos. ben daha önceden decathlondan almıştım çok iyiydi. Ha sonradan kapağı gevşedi ama iade ile uğraşmadım o benim hatam.
tarafından
Termosum var canım artı öyle yapacam

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,817 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
7 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
11 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mifamilia (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
30 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

403,496 soru

12,088,674 cevap

36,379 kullanıcı

...