0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar böyle kısaca bahsedicem ayrıntıya girmeden benim bir arkadaşım var başka bir şehirde yaşıyor eşi hovarda sahip çıkmıyor kayınvalidesiyle anlaşamıyor falan  meçhul durumdaydi bir kaç kez kartına para attım faturasını ödedim iki tane bebeği var küçücük onlara kıyafet aldım mama bez aldım gönderdim ama malum ekonomi Orta da inanın şu an evimde çay yok tüp bitmiş sabah çay bile demleyemedim ekmek zeytin yedim iki gün önce napıyosn ediyosn yazmış öyle konuştuk biraz sıkıntısından bahsetti bende elimden geldiğince yardımcı oldum keşke yine olabilsem dedim neyse şimdi baktım sosyal medyadan silmiş wp de profili yok halbuki ne zaman yazsa arasa yardım ettim ama artık gerçekten elimde yok çok kırıldım kahroldum yemin ederim yazık kiii ne yazık

8 Cevaplar

+1 oy
(7,975 puan) tarafından
Bi insani kırk gün sırtinda taşı bi gün indir senden kötüsü yoktur..

Nankörluk etmis arkadasin uzak dur muhattabinj birak
(402 puan) tarafından
Gerçekten öyleymiş çok şaşırdım hiç beklemezdim benim bir zorundaligm olmamsina rağmen yardım ettim yine olsa yine ederdim ama yok napsaydim
-Reklam-
+1 oy
(788 puan) tarafından
Allah bilsin canım sen elinden geleni yapmış sın boşver değecek insan değilmiş seni menfaati için seviyormuş yüzünü göstermiş yani bence hiç de zoruna gitmesin.
(402 puan) tarafından
Çok şaşırdım çok kırıldım yemin ederim dünya gerçekten menfaat dünyası olmuş
(788 puan) tarafından
Canım annemin söyle Bir lafı var kişi adamı sağ sever komşu adamı var sever aynen de öyle oluyor
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Kendi kendine gitmiş işte 

Allah için yapmışsın. Gerisini boşver. 
(402 puan) tarafından
Gitmesini gerektirecek naptim ki ona
(4,659 puan) tarafından
Hep yardımcı olmuşsun aslında yine istemiş ama senin bu defa durumun müsait değil onu anlamış senden ysrdım grlmeyeceğini anlayınca gitmiş. Yani bu defa yardım etmemişsin
0 oy
tarafından
Arkadaş kazığı da insanı çok yaralıyor be vallahi çok iyi anlıyorum seni. Senin yaptığın bir yanlış yok, ama bu öfke içinde kalmasın. Ben olsam bir mesaj yazardım. İçimdekini dökerdim. 
(402 puan) tarafından
Hiç içimden gelmiyor vallla çok kırıldım gerçekten
0 oy
(20,414 puan) tarafından
Demekki çıkar arkadaşıymış boşver Allah kurtarmış
(402 puan) tarafından
Orası doğru bak
0 oy
tarafından

Sosyal medyada herkesimi çıkarmış?3-5kişi kalmış? Yoksa tek seni?

Belki eşi 3-5insan haric herkesi çıkar fotonu sil demiş senle alakası yoktur.
(402 puan) tarafından
Herşeyi tam takir duruyor beni çıkarmış wp de profili görmeyince baktım oraya
0 oy
tarafından
Menfaati olana kadar arkadaşmis canım benim boşver böyle birinden arkadaş olmaz zaten tatlı su arkadaşı
0 oy
tarafından
Aaa çok yüzsüz ya . Verince iyi vermeyince kötü mü. Ayrıca iyilik etmişsin ama vermek zorunda da degilsin. Yerinde olsam bundan sonra o arasa ben konusmazdim . Kendi kaybeder herşey maddiyat değil , minnet duyup teşekkür edeceği yerde yaptığına bak ya ayıp vallahi. Herkes insan kullanmaya bayılıyor. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 440 göst.
10 Eylül 2022 Aile kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 254 göst.
11 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 231 göst.