0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından
Kızlar kızım 20 aylık kahvaltı asla yapmıyor daha peynirin tadıni bilmez kahvaltı da sadece bir su bardağı ballı süt içiyor sizce bu ne kadar tok tutar yada tok tutar mı acaba ne taptiysam kahvaltıyı bir türlü sevdiremedim kızıma...

5 Cevaplar

0 oy
(11,508 puan) tarafından
Sütü lik kalktığında için bi zaman sonra kahvaltı hazırla sütle doyar diye düşünüyorum benim kıxımda 20 aylık 7 de kalkar süt veririm sekiz buçuk gibi kahvaltı hazırlarım yer 
(11,508 puan) tarafından
Yer dediğime bakmayın doyasıya değil ama tadım yapıyor :)
(488 puan) tarafından
Yok canım neler yaptım neler denedim ama kahvaltı kesinlikle istemiyor dediğim gibi sadece süt içiyor kahvaltı niyetine
(11,508 puan) tarafından
Bi süre kahvaltı deneme uzak tut unutsun ben öyle yaptım ek gıdaya ilk vaşladığında hiç yediremedin bi bıraktım yeni yeni başladık ve unutmuş yiyor
(488 puan) tarafından
Olur aslında bide öyle deneyelim
-Reklam-
0 oy
(7,781 puan) tarafından
İkiniz beraber oturup yapmalısınız ne yazıkki çocuklar bir şeyi alışkanlık haline getirmeyince büyüdüklerindede öyle gidiyor ben kızıma çay vermedim küçükken şimdi 13 yaşında hala çay içmez pişmanım küçükken alıştırmadığıma.
(488 puan) tarafından
Zaten beraber yapıyoruz şekilli tabaklar yapıyorum değişik yiyecekler hazırlıyorum ama yok kahvaltı yapmak istemiyor
(7,781 puan) tarafından
Kahvaltı da önemli yani inşallah öyle gitmez .
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Benimki de oyle corba makarna pilav baska bisey yemiyor 21 aylik
0 oy
(503 puan) tarafından
bende bu dertten muzdarip olanlardanım malesef :( 17 aylık kızım ne kahvaltı ne yemek hiç birşey yemiyor. her yolu denedim. sadece taze sıkılmış portakal,mandalina ve greyfurt suyu içiyor bir biberon ve kuru ekmek yiyor. bunun dışında birşey yedirmek mümkün değil 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Benim kızım Allaha şükür yiyen bir bebek. Ama zeytin verirken konuşurum şarkı söylerim. Kaşar peyniri kaşar peyniri çok güzel bir peynirdir kaşar peyniri...... Peyniri uzunca keserim elimde oynatırım..... Kahvaltıda 5 tane siyah zeytin, 2 dilim kaşar, 1 yemek kaşığı kadar çökelek, yarım turp, 4 çay kaşığı pekmez, yarım yumurta ya da patates, sucuk..... Ne piştiyse ondan yer..... Ama bazen yemek istemez zorlamam sonra kendi isteyene kadar bişey vermem hiç.... 21 aylık bu arada 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 511 göst.
0 oy
9 cevap 369 göst.
7 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 672 göst.
0 oy
15 cevap 826 göst.
27 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,970 soru