Elektrikler kesildi biraz muhabbet edelim hadi eşimle konuşuyorduk bu konuyu birden aklıma geldi.
Ben eşimle sevgiliyken annem babam hiç istemedi uzak diye bir sürü olaylar oldu aileler falan tartıştı neyse biz ayrıldık o ara eşimde sevgiliyken benim hiç arkamda durmadı yani durdu da niye annesine izin verdi annemi babamı aradı falan tartışık ayrıldık
Sonra birileri esimle tekrar barışmayım diye birini buldular bana bende cahillik mi diyim sinirle mi diyim daha bu ara 18 yaşındayım gittim nişanlandım onunla
Nişan gecesi eşim tek mesaj atmıştı bana sana tek birşey diycem insAllah bana yaşattığını sende yaşarsın.. O zaman eşim de benim memleketimdeydi nişan sesleri falan duymuş içmiş ağlamış
Sonra o çocuğun annesi bana çok hakaret etti vurdu etti zaten sevmiyodum attım nişanı
Aradan 1 ay geçmeden o nişanlandığım çocuk başka biriyle nişanlandı ben sevmiyordum çocuğu ama 18 yaşında nişanı atılmış bir kız oldum diye çok üzülmüştüm ağlamıştım o çocuğun nişan seslerini duyarken
Ve sonuç olarak yaşattığımı yaşadım çok pişmanım bunun için o kadar şeye rağmen eşimle evlendik çok zor oldu ne kavgalar çıktı ama şuan çok iyiyiz şükürler olsun sizin var mı böyle hikayeleriniz