Herkese merhabalar hanimlar, 27 aylik ve 13 gunluk olmak uzere 2 çoxugum var sukur, 1. Cocugumda kaynamamin senin sutun yok baskilari uzerine 3.hqftada mama takviyesi yaparak 3.ayina kadar emzirebildim maalesef, o yuzden icimde hep ukteydi emzirmek simdi 13 gunluk bebegimi emzirmeye calisiyorim, sutun yok laflarina kulaklarimi tikamaya calisarak, ama sinirlerim asiri hassas, biri bana bisey demese bile sinirlerip kendi kendimi yiyorum ve onceki emzirme seruvenini kafaya takip ya yine olmazsa diyorum. Ilk cocugumla ilgilenemiyorum, zaten suan tam 2 yas sendromunun oldugu zamanlar hic dinlemiyor beni daha da cildiriyorum bagiriyorum istemsiz geri pisman oluyorum ama is isten gecmis oluyo. Kendi annem rahatsiz kiz kardesim ya da bana eslik edebilwcek kimse yok etrafimda, kayinvalidemjn gelmesjni de ben istemiyorim, cunku surekli sunu ye sut olsun bunu ye, senin sutun az, ben oglumu 3 yasina kadar emzirdjm laflarindan bunalti geldi bana. Biliyorim gececek bu ilk degil ama lutfen benim gibo olanlar yazsin dertleselim dualasalim beraber o kadar ihtiyacim var ki...