0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (125 puan) tarafından
Herkese merhabalar hanimlar, 27 aylik ve 13 gunluk olmak uzere 2 çoxugum var sukur, 1. Cocugumda kaynamamin senin sutun yok baskilari uzerine 3.hqftada mama takviyesi yaparak 3.ayina kadar emzirebildim maalesef, o yuzden icimde hep ukteydi emzirmek simdi 13 gunluk bebegimi emzirmeye calisiyorim, sutun yok laflarina kulaklarimi tikamaya calisarak, ama sinirlerim asiri hassas, biri bana bisey demese bile sinirlerip kendi kendimi yiyorum ve onceki emzirme seruvenini kafaya takip ya yine olmazsa diyorum. Ilk cocugumla ilgilenemiyorum, zaten suan tam 2 yas sendromunun oldugu zamanlar hic dinlemiyor beni daha da cildiriyorum bagiriyorum istemsiz geri pisman oluyorum ama is isten gecmis oluyo. Kendi annem rahatsiz kiz kardesim ya da bana eslik edebilwcek kimse yok etrafimda, kayinvalidemjn gelmesjni de ben istemiyorim, cunku surekli sunu ye sut olsun bunu ye, senin sutun az, ben oglumu 3 yasina kadar emzirdjm laflarindan bunalti geldi bana. Biliyorim gececek bu ilk degil ama lutfen benim gibo olanlar yazsin dertleselim dualasalim beraber o kadar ihtiyacim var ki...

4 Cevaplar

0 oy
(8,357 puan) tarafından

Ayni benimde basima geldi ama kaynanam deil ablamgilden doymuyor dediler o kadar cok gelirdiki fiskirirdi sutum gece mama ver gunduZ emzir ac o cocuk dediler:)

Bende 3 aya kadar emzirdim sonra emmedi sutumde kesildi ztn stres yapma soylenenen kulak asma anne de ben 1. Cocugu sukur buyuttum biliyorum artik cocugum icin neyin iyi kotu oldugunu biliyorum birak bu cocugumu kendi bilgilerimle buyutmeye calisayim sende haklisin okey ama bende 1 cocuk buyuttum bu 2. Dersin kulak asma sutunu icir sonuna kadar ne kadar emzirirsen gogsunu uyartmis olursun gogus ne kadar emzirirsen o kadar ihtiyac duyuldugu anlamina varir ve daha cok salgilar
-Reklam-
0 oy
(135,945 puan) tarafından
allah yardimcin olsun
0 oy
(386 puan) tarafından
Canım benim öncelikle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Bebek senin bebeğin süt senin sütün ben zaten insanları anlamıyorum sezeryan doğuruyorsun mecburiyetten niye normal doğurmadın diyorlar emziriyorsun mama ver diyorlar mama versen sen yetersiz annesin emziremiyo musun diyolar diyolar da diyolar kısacası ağzı olan konuşuyor. Anne olan sensin bebeğinin ihtiyaçlarını en iyi sen anlarsın çünkü iç güdülerin seni doğru yönlendirir kimseyi kafana takma kulaklarını tıka he de geç ama bildiğini okumaya devam et. Öncelikle kendini sakinleştirmenin yollarını bularak işe başlayabilirsin 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Çağır kaynananı yardıma illaki çenesini tutamayıp yine canını sıkacak işte ozaman dök içini ağzına gekeni say lohusalık piskolojisi dersin tam zamanı.Bi daha içinde kalsda diyemezsin ben yardıma çağırdım sen düşman gibi ezmeye gelmişsin beni de.Aynı şeyleri yaşadım bende yalnızım iki yaşına gelene kadar bunalacaksın sonra geçecek Allah yardımcın olsun canım 
(125 puan) tarafından
Sonrasinda esimle tartismasak inan yapacam, esim annecidir biraz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
31 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,897 puan) tarafından soruldu

412,697 soru

12,425,553 cevap

45,461 kullanıcı

Kategoriler

...