+1 oy
765 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (4 puan) tarafından

image

öncelikle kına boya değil çok zayıf ince olduğu için yaktım benimde zayıf güçsüzdü saçlarım annem kına yaktım hep sana öyle güçlendi derdi hep bende uydum yaktım eşimde yak dedi olmamış mı kızlar ya 

47 Cevaplar

0 oy
(3,489 puan) tarafından
Maşallahh çok çok güzel olmuş, kendi rengi sandım ben. Ben de hep yakardım eskiden, ipek gibi saçlarım vardı. Fırsat olsa da yine yapsam. 
-Reklam-
0 oy
(7,712 puan) tarafından
Çokta güzel olmuş ama eski halini de merak etmedim değil
(4 puan) tarafından
Attım canım
(7,712 puan) tarafından
Canım turuncu çok yakışmış kızına ben bayıldım yorumlarda ki olumsuzluklara hiç takılma hatta doğal zannettim yazını okumadan kahkül sormaya açtın diye baktım çok tatlı geldi gözüme maşallah
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ayy maşallah kuzuya
(4 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(677 puan) tarafından
Cook ttali yaa
(4 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(3,489 puan) tarafından
Ay takvimine göre aslan gününde kesin saçlarını, kozmikbakım diye blog var ordan takip edin, yanlış günde kesince olumsuz etkiliyor saçı. Mesela başak gününde keserseniz geç uzar, yay gününde keserseniz hızlı uzar, aslan gününde güçlenir. 
(4 puan) tarafından
Tamam canım bakayım bir sağol siz test ettiniz mi etkisi varmı
(3,489 puan) tarafından
Var bence hatta epilasyon günleri var ona da dikkat ediyorum, başak günlerinde o da.
0 oy
(219 puan) tarafından
Güzwl olmuş da alttan siyah çıkınca çok kötü duracak sürekli dip kınası yapmak gerek :))
(4 puan) tarafından
Yok zaten ara ara dipleri kumrala dönmüş bile
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş maşallah ❤️
(4 puan) tarafından
Sagolun canım
0 oy
(809 puan) tarafından
Yaa bence çok güzel olmuş benimde annem saçlarıma küçükken kına yaptı :) Allah nazardan saklasın çok tatlı maşaAllah
(4 puan) tarafından
Sagolun canım
0 oy
(129,022 puan) tarafından
masaallah gozlere bayildim
(4 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Rabbim bağışlasın maşallah çok tatlı, kendi saçı sarı miydi ondan böyle olmuş kına keşke yapmasaydın sacınin doğal rengi gidiyor eskisi gibi olmuyor, annemin sarımıymis küçükken anneannem yapmış senin gibi şimdi siyah annemun saçı. 
(4 puan) tarafından
Sarı evett kumral olur olsa olsa diye düşünüyorum 3 yaşına girmedi daha canım ikinci kınası 6 aylıkken yapmıştım birde etkisi olduydu biraz ve rengi değişmedi aktı kina
0 oy
(3,890 puan) tarafından
Vallahi ben kahkulden bahsedeceksin sandım. Kendi saçı gibi duruyor hiç anlamadım kına olduğunu. Eski saçı daha güzelmiş ama bu yakışmış güzelliğe
(4 puan) tarafından
Kahkulüde ben kestim ne merakım varsa kızıma yapıyorum kına yakmak istemiyordum aslında eşim de yak güçlenir diyince gaza geldim
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Yaaa çok tatlı olmuş maşallah
(4 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(7,938 puan) tarafından
Eski hali daha güzelmiş canım. 
(4 puan) tarafından
Tabi eskisi daha güzeldi canım ama işte güçlensin diye
0 oy
(2,402 puan) tarafından
Maşallah barekALLAH nazarlardan korusun RABBİM Âmin çok tatlı olmuş gerçek saçı sandım ben 
(4 puan) tarafından
Sagolun canım benim
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Eskisi de şimdiki de cok cok güzel maşallah çogu kız cocuğuna kına yakılıyor birşey olmaz akıp gidiyo zaten kalıcı değil yorumlara aldırış etme cok tatlı olmuş ama doğal hali bi başka güzel 
(4 puan) tarafından
Yani bende o düşünce ile yaktım 2. Kez ilkinde 6 aylıkti
0 oy
(6,317 puan) tarafından
Su guzellige bak biseyin yakismama ihtimali warmi ay masAllah
(4 puan) tarafından
Sağol canım benim
(6,317 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Ben beğenmedim canım eski saçı daha güzelmiş
(4 puan) tarafından
Evet eski saçı daha güzeldi ama işte güçsüz ince telliydi baya
0 oy
tarafından
Çok yakişmis ya
(4 puan) tarafından
Sagolun canm
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Çok güzel olmuş kız hele ojesine bak hele o maviş gözler ömre bedel maşallah rabbim nazardan korusun
(4 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(508 puan) tarafından
Güzel doğal durmuş ama eski saçının rengide çok hoşş hiçbir kuaföre yaptıramadım o rengi :-) :-) 

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 456 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 234 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu

408,253 soru

12,263,665 cevap

37,407 kullanıcı

Kategoriler

...