0 oy
116 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (215 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler saçlarını hiç kesmedik tel tel olsun diye ama hiç uzanıyor çeşit çeşit toka alıp takmak istiyorum ama uzamadi gitti ne yapsam uzar uni bayb şampuan kullaniyor

4 Cevaplar

0 oy
(10,891 puan) tarafından
ecowell kullanıyorum ben
(12,028 puan) tarafından
Her çocuk bir olmuyo ama elbet uzar saclari yani.
(10,891 puan) tarafından
evet bir şekilde uzuyor. o bahsettiğim yeğenimin şimdi dolu dolu uzun saçları var. biz sadece heves ediyoruz bir an önce olsun dşye:)
(215 puan) tarafından
Aynen öyle valla toka bulamıyorum kısacık saçları
(7,591 puan) tarafından
Bende ilk kızımın saçıni 7.gun kesmiştim sonra uzaması çok pişman oldum ikinci kızım 8 aylık at kuyruğu oluyor saçı tabi palmiyeden hallice ama her yerden toplanıyor en azından. Yapı meselesi bir şey sürme daha çok küçük o
(215 puan) tarafından
Ya tamm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Bu şekilde 
(215 puan) tarafından
Eşim istemiyo yoksa daha küçükken yapicaktim eltimin 2 kızı var hiç kesmemisler de ince tel tel saçları sizde kesmeyin dedi eşimde kesmiyor şimdiden sonra hiç kestirmez
0 oy
(1,602 puan) tarafından
1yasindan sonra uzuyo zaten cocuklarin saclari ya. Cok takma kafana ecowell iyi ama sac icin
(215 puan) tarafından
Bir kişi daha yazmış alıp kullanicam bakalım ama kış ayi yaz ayi gibi hergun yikiyamam artık bu sene değilde yaza kadar uzamazsa öyle alirm sizce olurmu
(1,602 puan) tarafından
Olur tabi.
(215 puan) tarafından
Tamam çok tesekkurr ederim
0 oy
(976 puan) tarafından
Benim kızım uzun saçlı 1 yaşından beri at kuyruğu yapabiliyorum 1 yaşından sonra da ecowell kullanmaya başladım etkisi oldu  galiba saçı uzun ve kıvırcık olunca pek anlamadım ama kullananlar çok memnun. 
(215 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim nerden alabilirim eczanede var mıdır ve en son kaç tlye almistiniz çok pahaliysa hiç almiyim
(976 puan) tarafından
Pahalı biraz Trendyoldan 370 e almıştım zamlanmistir
(215 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 110 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
3 Aralık 2021 Aile kategorisinde busraa46 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 20 göst.

403,339 soru

12,081,317 cevap

36,354 kullanıcı

...