Evet kızlar burayı cok okuyordum ama hıc yazmıyordum. Bugun nasıp oldu ıcımı dokmek. Ben de esım den bıraz sıkayetcıyım. Benı cok sever buna emınım ama aıleme karsı cok soguk. Mesela babam baska sehırden geldı bızı gormeye dogru duzgun yanında oturmaz bı laf etmez. Oturdugu zaman da tel elınde ugrasır. Ben onun aılesıyle yasıyorum. Annesı babasu ve ıkı genc kardesıyle onlarla aram cok ıyı 2 yıl oldu bı defa olsun tartısmadım hıc bırıyle. Ama o benm kılere oyle degıl. Bunun dısında bı sorunumuz yok. Ve 14 haftalıkta hamıleyım .Ne onerırsınız
Esinin ailene Boyle yapmasinin nedenir nedir ki sence ve esine tatli dile anlatinmi niye boylesin yanlis bisey mi gordun falan sor bi istersen
Ailene niye böyle davrandığını sor eşine kuzum ben senin ailene böyle yapsam zoruna gitmez mi onların da senin de diyerek birbirinizi kırmadan güzelce konuşun ortada çözülmeyecek bir şey yok
esinle esinle konuştun mu
Yapısı öyledir rahat edemiyordur canım bunda artniyet arama
Kendi ailene uzak misin canım ? Beraber pek vakit geciremediginiz için isinamamistir belki ama sen onun ailesiyle yaşarken böyle davranması çok çok saçma bence. Seni bu kadar seviyorsa uzmemesi lazım. Rahatsız olduğunu açık açık anlat belli et bence. Sonuçta senin ailen söz konusu
1,491,951 soru
24,378,877 cevap
348,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın