0 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde (771 puan) tarafından
Kızlar bu kayit oldugum sitede herhangi bir para talep etmediler. Hatta teyit amaçlı benim hesabima 5 tl gonderdiler. Bende o parayi geri yolladim onlarin hesabina. Aktiflik icin gerekli bir islemmis bu. Diger sitelerde direk bizden istiyorlar 5 tl yi. Bizim cebimizden para çıkmadı yani.urunler 5 gun icinde gelir dedi. Ve parayi urunleri yapip onlari goruntulu aricakmisim onlar görüp parayi hesabima atacakmis sonra ben teslim edicekmisim kargoyu. Egerki parayi atmazlarsa urunleri kargoya teslim etmeme hakkım varmis.once hesabima parayi atcaklarmis. Bana güvenilir geldi acikcasi.bakalim 2-3 gune gelicek ürün sabirsizlikla bekliyorum

30 Cevaplar

0 oy
(6,065 puan) tarafından
Vala bna güvenliri gelmedi nye dyeceksen görüntülü olarak aryacak lar dyrısun ben güvenmem kart bilgilerini alıyrolar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
TC falan istedilermi canim
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ne isiki Onuda açıkla canimmm
0 oy
tarafından
Kız 5 lirayla güven mi saglanirmjs Allah aşkına,  şu devirde dilenciye versen beğenmez o parayı :) 

Asil onlar senin güvenini kazanmak için yapıyorlar hatta ilk başta öyle yapacaklar belki de paranı gonderecckler sonrakilerde sana şöyle böyle deyip isteyecekler bence öyle yani. İns güvenilirdir ama saçma geldi açıkçası bana. Sen yine de temkinli ol sonraki dönemde güvenini kazanıp para isterlerse asla verme.
0 oy
(32 puan) tarafından
Ah canım ah o 5 tl senin adina papara hesabi actilar sende para göndererek aktifleştirdin hemen ara papara musteri hizmetlerini adina hesap acildiysa benim hicbir alakam yok diye belirt. Bana da boyle yaptilar hesabima 200 tl para attilar ben fark ettim ve parayi geri yollamadim bunlar o kadar buyuk dolandiricilar ki kac farklı numaradan aradı msj atti tehdit etti dedim gel karakola verim parani
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Hiç güvenli değil canım guvenme ibanini ele geçirmek için zaten hesabini
0 oy
tarafından
para ve kimlik bilgisi istemedilerse bişi olmaz 
0 oy
(973 puan) tarafından
Bende gördüm ama tüm kimlik bilgilerinin seri numarasina kadar istiyorlar ne kadar güvenilir acaba senin yerinde olsam guvenmezdim
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Geçmiş olsun.  Hemen o kartı iptal ettir . Komşumda aynen böyle dolandırıldi. Papara gibi bi hesap açılmış adına 
0 oy
(143 puan) tarafından
Eğer düzgün güvenilir çıkarsa bana da site adını at bende yapayım canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 96 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 601 göst.