0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kizim cumartesi gününden beri kusuyor hicbisey yemiyor az bisey yese kusuyor ishali vardi kesildi ama istah yok zayıfladı biraz da 

doktor viral enfeksiyonu olduğunu söyledi ya ilaçlarını kullaniyorum ama kusmasi durmadi cok istahli bir bebekti üzülüyorum yemedikce başına gelen varsa ne yapti yazabilir mi
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rota vırusu olmasın 
tarafından
B3nde aynı şeyi düşündüm ya
tarafından
Bende sordun ama enfeksiyon var dedi
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Tekrar bi gotur su kaybetmesin cocuk 
tarafından
Suyu çok iciyor zaten götürdüm kac kez serum takıyorlar
0 oy
tarafından
Tecrübem yok ama baharatsız salçasız yağsız hafif çorbalar versen mideyi yormayacak belki iyi gelir.
tarafından
Öyle yapıyorum canım ilkez başıma geliyor ne yapacağımı sasirdim
tarafından
Allah şifa versin kısa sürede.
0 oy
(436 puan) tarafından
Canım korona olmasın Allah esirgesin
tarafından
Negatif cikti canim yaptırdık test
(436 puan) tarafından
Çok şükür canım geçmiş olsun. Rabbim şafi ismiyle şifa versin
tarafından
Amin cok sagol canim
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşir inşaallah Kaç aylık cnm rota virüsü olabilir mi acaba inşaallah değildir 
tarafından
Sagol canim 18 olacak doktora sordugumda enfeksiyon dedi bende rotadan suphelenmistim
(2,945 puan) tarafından
İnşaallah değildir cnm
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bağırsak düzenleyici vermedi mi canım yada her ihtimale karşı rota virüsü araştırılmadi mi
tarafından
Ya birsuru şey verdi damla surup falan rotadan bende suphelendim ama enfeksiyon dedi
(4,589 puan) tarafından
Bağırsak enfeksiyonu da olabilir de benim kizda oldu öyle bı başladı anam kusma ishal valelem hamileym bide onla uğraşırken bana geçti bağırsak enfeksiyonu dediler toz şeklinde bı şurup verdi antibiyotik birde bağırsak düzenleyici bı toz verdi suya katıp icirmelik iki güne görmemiş gibi olduk
tarafından
Cok gecmis olsun canım
Bize öyle bir şurup vermediler bende anlayamadım birturlu
0 oy
(694 puan) tarafından
Tek doktorla kalma başka doktora götür test yapmadılar mi
tarafından
Kan ve idrar aldılar sadece
0 oy
tarafından
Ya gecen hafta benim kızım da öyleydi hastaneye gittik hep rotavirus vardı bebeklerde o olmasın aşısını yaptırmış miydin 
tarafından
Yok canım sağlık ocağındaki ebe gerek yok demişti benimde bilgim yoktu ozamanlar yaptirmadim
tarafından
Sen yine de başka doktora da götür canim rotaysa ona göre tedavi uygularlar benim kızım geçen hafta ishaldi sadce kusma yoktu bağırsak düzenleyici verdi 2 güne düzeldi şükür
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Başka doktora götür canım daha ayrıntılı bi test yapılsın rota da iste sadece enfeksiyondan bu kadar kusmaz kaç çıktı ki enfeksiyonu 
tarafından
Yarın artık öyle yapacağım tam bilmiyorum
0 oy
(361 puan) tarafından
Gecmis olsun Kötüsünü düşünme hemen kuzum üşütmüştürtl havalar soğuk o yüzdendir geçer insallh su ver çokça 
tarafından
Çok sagol canim tombis bebekti zayıfladikca üzülüyorum biseyde yemiyor :( inşallah geçer biran önce
(361 puan) tarafından
Geçer iyileşince yer üzülme bu aralar benim de kızım hastalanıyor hasta iken hic bisey yemiyor süzülüp kaliyo sonra iyileşince eski formubda:;))
0 oy
(3,064 puan) tarafından
Doktor neden yatış vermedi yazik çocuğa bi serum felan takilsaydi arkadaşımın kizida olmuştu ishal kusma rota vurusu olmuş kiz 1 hafta hastanede yattılar 
tarafından
Serum taktilar ama bilmiyorum şuan ishali kesildi
0 oy
(13,583 puan) tarafından
Rota virüsü testi yapıldı mı
tarafından
Hayir yapmadılar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Allyse (0 puan) tarafından soruldu
0 oy