0 oy
695 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben calismak icin degil sirf cocuguma iyi ebeveyn olabilmek icin cocukgelisimj okudum cocuk 3 4 wyligindan beri esim surekli saka diye yuzune vuruyor ensesine vuruyor cook sinirleniyorum yapma dedikce tamam diyip yine yapiyor iki hafta once buyuk tartistim sen cocuguma vuracaksan benim o kadar aldigim egitim hepsi bosmus cocugumu bile egitemiyor koruyamiyorum dedim bugun yine cocugun ensesine saka diye vurdu cil dir dim bildiginiz sartellerim atti yine bayaa kavga ettim abartiyorsun cocukla aramiza giriyorsun diyor sizcede abartiyormuyum hala cok sinirliyim 

23 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Yani bnde yuzune agzina poposuna vura vura severim.bu dovmek degilki.annee yesinn agziniiii anne yesin dötünüü dye dye vurrum vurrum vurdukca vurasim gelir.oda guler.yani cocugn cani acimiyorsa karismayin bnce onunda evladi brakinda oda doya doya sevsin gonlunce.can acitmadiktan snra nolacakki
-Reklam-
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bende çocuk gelişimi okudum ama annelik çok farklı bişe bence herkes iyi anne olabilmek için çocuk gelisimimimi okuması lazım yani sen smdi okudun diye süper bı annemisin sadece bunu merak ettim.2.ci eşinin psikolojik sorunlarimi var şaka diye 7Aylik bebegemi vurulur o şakadan ne anlar 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Cocugu koruyabilmek için illa eğitim almak zorunda değiliz veya eğitim almış olmak mükemmel anne demek değil..eğitim almamış olsan bile senin çocuğunu koruman lazım bu annelikle alakalı bi durum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakusuu (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 70 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
2 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,338 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,929 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler

...