0 oy
288 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (75 puan) tarafından
Kullananlar  memnunmusunuz   yada   dik süpürge önerisi olan varmı

17 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından
Ben kullanıyorm çok memnunum 
(3,102 puan) tarafından
Canm birsry sorcam toz toplama yeri varya seninde disinami topluyor tozu
-Reklam-
0 oy
tarafından
kırmızı olan çok güzel çekiyor 
(75 puan) tarafından
Yani dip köşe temizlik yapacak kadar temizlermi
tarafından
evet temizler çünkü çekim gücü güzel
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm yeni grisini aldim daha 1 hafta oldu alali.smdilik guzel.
(75 puan) tarafından
Kırmızı olanın yorumları daha iyi  gibiydi niye girisini tercih ettiniz
(3,102 puan) tarafından
Aynidir canm ya grisininde yorumlari guzeldi.kirmixi istemedim oyuzden griyi tercih ettm.haliyi guzel cekiyor vakumluyior.ama asiri degil.yani dip kose temixlik icin yeterli olmaz.ve uzun sure acamazsin kucuk bir makina motorunu yakarsin canm.benm nirmal supurgem var bunu mutfaga aldim yada ufak tefek dokulen seyler icin
(75 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(4,413 puan) tarafından
5 senedir kullanıyorum valla çok memnunum.  Hatta diğer süpürgeyi bile çıkarmadım kutudan bunu kullanıyorum. 
0 oy
tarafından
Benimki FAKİR elim ayağım herşeyim ☺️
0 oy
tarafından
Kırmızı olandan var memnunum. Sadece çabuk doluyor haznesini diğer süpürgeler göre daha sık dökmek gerekiyor onun dışında pratik
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Kayınvalidrm de vsr çok memnun. Bende arzumun var bide şarjlı karacsnın var. 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Sarısı var günlük süpürmeye iyi oluyo elinin altında dip köşede süpürüyo ama büyük süpürge çıkarıyorm ben öyle dip köşe yapacagm zaman
0 oy
tarafından
Muhtesem bırsey 
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Bende var cok guzel buyuk supurgemi hic cikartmiyorum bile surekli onunla supuruyorum
0 oy
(33 puan) tarafından
Ben gri olanı 1 buçuk yıldır kullanıyorum her gün günlük ev süpürürüm onunla. Büyük temizlik için de haftada 1 diğer süpürgemi açarım. Benim elim ayağım evde resmen ve çekiş gücü hiç azalmadı 1 buçuk yıldır. Yani büyük temizlikte bile kullanılsa kullanılır açıkçası diğeri ile çok fark göremiyorum çekim gücü çok iyi. Anneme de aldırdım o da çok memnun. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bn aşırı memnunum kızım doğdu doğalı elin kolum
0 oy
tarafından
Kuzum ben çok süpürge denedim o kırmızı dik fantom var ya vallah canavar gibi çekiyor utanmasa beni de çekecek vicdansız arçelik kırmızı aldım normal büyük süpürge ama fantom un yerini tutmuyor gidip yine fantom u açıyorum kocaö diyor bu süpürgeden neden vaz geçemedin sen ben mutfak için elimin altında pratik olsun diye almıştım ama bağımlılık yaptı :D
0 oy
(4,314 puan) tarafından
Ben Fakir kullanıyorum memnunum ama dip köşe uzun temizlikte büyük süpürge açıyorum
0 oy
(328 puan) tarafından
Aşırı güzel çok iyi
0 oy
(11 puan) tarafından

image

fantomun çok iyi çektiğini biliyordum ve almadan önce yorumları okudum baya iyiydi aldım ve memnunum 
0 oy
tarafından
Kaynanama aldım. Memnun ki hiç sesi çıkmıyor:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 271 göst.
1 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 508 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 351 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,284 soru

23,618,918 cevap

306,717 kullanıcı

...