0 oy
575 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba hanimlar. Ben sorunumu sizle paylasmak istiyorum. Esimin bir cocukluk arkadasi var. Baglilar bir birlerine. Amma cocuk sanki esimi annesi biliyo. Kendi basina hic bir is yapamiyo. Bekar diye tabi kiz yanina gidiyo geliyo hepsini esime anlatiyo . Tabi esimin haberi yok msjlarina baktigimdan. Doktora gidicek esimi cagiriyo arabasi bozuluacak esimi cagiriyo. Bir yere gitmesi gerek ben yolu bilmiyorum gel beraber gidelim diyo. Esim normalde alkol alan biri degil. Amma bu arkadasiyla olunca alkolda aliyo. Esimi alkol almak icin tahrik ediyo resmen.Kayinvalidemlere gidiyoruz arabasiyla oraya kadar gelib esimi gorusmek icin cagiriyo. Yani resmen 2 ci es gibi hayatimi mahv ediyo.  Yeni evlendigimizde hatta gece 2 de felan msj yaziyodu. Sonra ben esime rahatsiz oldugumu soyledim. Artik geceleri yazmiyo. Bende esime rahatsiz oldugunu anlatinca sana ne yapiyorki arkadasim iste arada bulusmakda ne var diyo. Bende diyemiyorumki msjlarinizi okudum kari kiz yanina gidiyo senide bozucak. Kavgamiz hep o cocuk yuzuden oluyo. Tecrubeli hanimlar bana yol gostersin. Ben yenu evliyim bilmiyorum. Nasil davraniyim ne yapiyim nasil konusayimki esim o arkadasindan uzaklasin. Yalnis anlamayin esimi arkadaslari cok onlarla sorunum yok. Amma iste bunun yaptiklar esime yapisik ikizi gibi davranmasi onu alkol almaya tesvik etmesi kari kiz yanina gidince gelib esime anlatmasi beni cok rahatsiz ediyo. Lutfen bana yol gosterin.

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evlenmeden önce yok muydu bu arkadaşı bilmiyor muydun? 
(9 puan) tarafından
Sadece ismi geciyodu. Evlenmeden once esim ailesiyle yasadigi icin pek fazla gorusmuyorlardi. Simdi esimle yasadigimiz yer onlarin evine cok yakin. O yuzden sık sık gorusur oldular.
tarafından
Benimde eşimin öyle arkadaşı vardı ama ben pek karismadim. Şimdi memleketten uzakta yasiyoruz 36 yaşında eşim ben 34 şuan bile bekar arkadaşları var arar gel gezelim derler onlar içse eşim içmez içemez. Ben hiç Bi zaman rahatsız olmadım çünkü rahatsız edecek türden insanlar değiller.  Yani gezip dolaşması neyse de alkol almak nedir. Konuş sürekli iyimser şekilde rahatsız olduğunu söyle o bağırıp çağırsa da sen hic sinirlenmeden rahatsızlığını dile getir yavaş yavaş uzaklaşır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona bi kız bulup evlendir olup biter haga)) şaka bi yana eliminde aynı anlattığın gibi bi arkadaşı vardı ve o İzmir’de yaşıyordu biz urfadayız sürekli çağırıp duruyordu 2 sene bu yüzden tartışıp durduk çocuk evlendi eşi hamile ve 1 senedir kafam rahat 
(9 puan) tarafından
Ya evlenmek niyetide yokki. Kendiden buyuk abisi var 41 yasinda o bile bekar dusun yani.
tarafından
Açık açık konuş biz evliyiz sorumlulukların var bana karşı madem benimle ilgilenmeyip arkadaşınla ilgileneceksen niye evlendin falan diye
0 oy
tarafından
Valla canım açık açık konuş bence benim eşimin de var bi arkadaşı o sadece oyuna çağırıyor pubg oynamaya ben ona bile tepki koyuyorum diyorum o bekar istediği zaman girer çıkar bi sorumluluğu yok bizim bebeğimiz var tam yemek saati oyuna çağırıyor falan diye bence eşine anlatmalısın
(9 puan) tarafından
Bende diyorum o bekar bin tane yere girer cikar diye. Oda bekar olunca noluyoki diyo. Kotu gunumuz olursa yardima ihtiyacimiz olan zaman olursa o kosup gelecek ilk diyo. Toz kondurmuyo yani
0 oy
(135,100 puan) tarafından
anaa zor durum sinir bozucu
0 oy
tarafından
Seni üzmek veya korkutmak istemem ama zamanla bu kadınla beraber olur bu Belki de olmuştur da ne olursa olsun tepkini koy istemediğini belirtti aynı şeyi sen yapmış olsaydın o kabul eder miydi bunu düşün kesinlikle zaman kaybetmeden Bağlarını koparmak gerek gerekirse ailesini anlat bunu
tarafından
Kız ne kadını erkek arkadaşı olayı yanlış anladın galiba :d
(9 puan) tarafından
Arkadasi kadin degil erkek.
tarafından
Şuan gülme krizine girdim hahahahah Bi insan Bişyi Ne kadar yanlış anlar adlı yorum hahahhahahahaahajaj
Nedense kız diye okudum ya :))
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Evlenmesini sağla o zaman uzaklaşır 
(9 puan) tarafından
Evlenmiyoki . 30 yasi olacak nerdeyse niyeti yok. Anne babasininda umurlarinda degil resmen.
(1,160 puan) tarafından
Bulamadığı için öyledir o
Eşinde bitiyor is abartmasinlae bu kadar
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Mesajları gördüğünü bi şekilde belli etmelisin canım neden rahatsız olduğunu anlat kaygılarını söyle 

Elin adamı yani sonuçta her aradığında açmayıversin 
0 oy
tarafından

Benimde vardı öyle bir kumam :D

Kızlardan kıskanmadım ama ona deli olurdum. Çok şükür eşim yüzünü gördü de sildi atti. Mal gibi s*çmaya eşimle giderdi. 

(9 puan) tarafından
Yaa benim esimde gormuyo nasil biri oldugunu. Kullaniyo resmen esimi issiz gucsuz biri
tarafından
İşte benimkide görmezdi. Ön koltuğa otururdu ben arkada olurdum iterdi arkaya kadar inadından. Biryere gitsek topluca eşimin yanına geçerdi hemen :D yemin ederim bir ara gay mi diye düsündüm.
(9 puan) tarafından
Keske bende kutrula bilsem
tarafından
Çok dua ettim valla. Yoksa ondan kesin bir zarar gelecekti. Var yemez köpeğin tekiydi. Dua et.
0 oy
tarafından
Evlenirse o arkadaşı kurtulursun:)
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım ben yoldan çıkarma olayına asla katılmıyorum eşinin içinde varsa zaten yapar arkadaş bahanedir egerki arkadaşına çok bağlıysa esin arasını senin yüzünden bozarsa ilerde hep sana diyecek sen bozdun aramızı bence farklı bı yol izle çünkü insanız bekarda evlide arkadaşımız olabilir onların yaşam tarzları farklı olabilir bence herşey eşinde biter 
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Açık axik konuş eşinle. Sen artık evli bi adamsın de. 
0 oy
tarafından
Arkadaşının yoldan çıkardığını sanmıyorum. İnsan istemezse zorla ne alkol ne madde içirmezler sonuçta. Senin yakın arkadaşın sana gel hadi madde alalım dese alır mısın? Bu sende biten bir olay.. Ya da bekar adam kız arkadaşları oluyor diye senin eşin de gidecekse bu eşinin kendi karakteri. Bugün bu arkadaştan kurtulsan da yarın başkalarının lafıyla yine yanlışlar yapar. Eşin de bitiyor iş. 
0 oy
tarafından
Benimde var öyle hemde 4 tane kumam var erkek Allahtan bu kumalar kız gerçekten ilk başta çok rahatsız oluyordum şimdi olmuyorum tanıdıkça sevdim hatta kış olmasa her akşam bize gelip çay içerler ikisi evli diğerini baş göz ettik çok şükür biri tek kaldı onu da evlendirsem tamamdır ama kopmuyorlar 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Benimde öyle bi kumam vardı :Dd sürekli çağırırdı ilk gecemizde saat 2de aradı dengesiz. Hep görüşmek istiyodu kapının önüne çık geldim falan diye arar dururdu 5 yasından beri arkadasım diyip kıramazdı eşimde. Ben ne yaptım biliyomusun bi kız bulup onunda evlenmesini sağladım:Dd artık haftada 1 veya 2 haftada 1 görüşüyolar eşimle :Dd kurtuldm darısı sana 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Esiminde  var.oyle ama cok sık gitmez ayda 1 kere 3 saat falan o yuzden rahatim ama esimin kardesi hemde teyzemin oglu olur onunla gorusmesini hiic istemem icmeye cagirir 10 da gider 12 de gelir bende konusmam bi kac gun sonra gitmem der 2 ayda bir falan gider iste bende çözüm bulamadim buna 

Konusmasalar gidip gelmicez kardesimle gorusemicem bu yuzden yapcak biseyim yok 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Aynısı benim basimdada vardi tepkimi koydum arrk ya o ya ben diycek duruma girdim sevgiliydik kac defa ayrildik bu yüzden en son nikahimizin oldugu günde hattini alip kirdim tamamen cikardim hayatindan is sende biter tepkini sert koy
0 oy
tarafından
Bekar arkadaşına eş bul :D ahaahahaahha  o evlenirse  anca kurtulursun belki o da gider eşiyle takılır  ki abim in 7.bekar arkadaş ı vardı arkadaşlarıyla idi teker teker hepsi evlendi. En son bi kalmıştı omda evlendi.    Hergün saatler. Beraber geçirirler di günlerini de. Şimdi anca dört beş   haftada bir anca  ayda da bir iki toplana biliyorlar 
0 oy
(704 puan) tarafından
Benim çevremde buna benzer bi örnek var bana eşim. Anlatti. Eşimin kuzeni oluyor o bekar. Bide kuzeninin hala oğlu vr evli 2 çocuklu. İkisi çok takılıyor bekar olan alkol karı kız herşey vr yaş 30. Ben gözümle görmedim. Kulagm la. Duymadm ama eşim o evli olanında artk yoldan cktgni karı kzla takıldığını fln söledi evliliğinde sorunlar olduğunu. Bana arkadaşını şöle sana kim. Olduğunu soliyeyim demisler. Yapmaz bnm. Eşim demeyin kızlar ummadgnz taş baş yarar arkadaş çok önemli 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Kuma gibi bişey olmus resmen:))

Bizim de var oyle yolda kalir vs cagirir ama hastaneye götür falan gibi her şeye cagirmaz arkadasi bekar ama kotu bisey cektigini görmedim keske benim de olsa oyle arkadasim derim ama senin kininki fazla seymis
0 oy
(522 puan) tarafından
Ay bnm esimde böyle bi arkadaşı var çocukluk zaten diyorum yuvamız yıkılırsa bu arkadaşın yüzünden olcak diyorum sürekli esimi arıyo gel git bıktım bnde 
(9 puan) tarafından
Aynen benimkide oyle napiyim nasil uzaklastirayim bilmiyorum.
(522 puan) tarafından
Bnde bilmiyorum canım bn ne yaptıysam uzaklasmiyo her yere onla gider arkadsı alkol alıyo esimde alıyo onun yanında bi evlenseydi keşke blki böle olmazdı

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 644 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Fatma0203 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 485 göst.
0 oy
20 cevap 650 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,821 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
9 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu