Merhaba hanimlar. Ben sorunumu sizle paylasmak istiyorum. Esimin bir cocukluk arkadasi var. Baglilar bir birlerine. Amma cocuk sanki esimi annesi biliyo. Kendi basina hic bir is yapamiyo. Bekar diye tabi kiz yanina gidiyo geliyo hepsini esime anlatiyo . Tabi esimin haberi yok msjlarina baktigimdan. Doktora gidicek esimi cagiriyo arabasi bozuluacak esimi cagiriyo. Bir yere gitmesi gerek ben yolu bilmiyorum gel beraber gidelim diyo. Esim normalde alkol alan biri degil. Amma bu arkadasiyla olunca alkolda aliyo. Esimi alkol almak icin tahrik ediyo resmen.Kayinvalidemlere gidiyoruz arabasiyla oraya kadar gelib esimi gorusmek icin cagiriyo. Yani resmen 2 ci es gibi hayatimi mahv ediyo. Yeni evlendigimizde hatta gece 2 de felan msj yaziyodu. Sonra ben esime rahatsiz oldugumu soyledim. Artik geceleri yazmiyo. Bende esime rahatsiz oldugunu anlatinca sana ne yapiyorki arkadasim iste arada bulusmakda ne var diyo. Bende diyemiyorumki msjlarinizi okudum kari kiz yanina gidiyo senide bozucak. Kavgamiz hep o cocuk yuzuden oluyo. Tecrubeli hanimlar bana yol gostersin. Ben yenu evliyim bilmiyorum. Nasil davraniyim ne yapiyim nasil konusayimki esim o arkadasindan uzaklasin. Yalnis anlamayin esimi arkadaslari cok onlarla sorunum yok. Amma iste bunun yaptiklar esime yapisik ikizi gibi davranmasi onu alkol almaya tesvik etmesi kari kiz yanina gidince gelib esime anlatmasi beni cok rahatsiz ediyo. Lutfen bana yol gosterin.