0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
17gun önce 20 aylık oğlum gözünden ameliyat oldu tıkanıklık vardı doktor damarları açıldı dedi. Ameliyattan önce gözlerinden sürekli yaş geliyodu yani ağlıyor gibi yaş geliyodu tıkanıklık Var diye amelîyat etti doktor ama şimdi sağ gözü yine yaş geliyor çok hemde acaba açılmadı mi damarlari doktora goturecez ama ne zaman bilmiuorum. Sizede bı sorayım bilgisi  olan vardır belki diye

5 Cevaplar

0 oy
(135,135 puan) tarafından
gecmis olsun bildigim bisi degil
tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından
geçmiş olsun canım bir bilgim yok postun yukarı çıksın
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bende geçen sene yaptırdım oğluma buz böyle bir sıkıntı yaşamadık bir ay sonunda gözüne takılan tüp çıkarıldı şuanda hiç bir sikayetimiz yok dediğin. Normal gelmedi bana gözünün içinde gözyaşı gelen yerde misine ipi gibi ip olması lazım o mu çıktı acaba canım doktor hiç kontrole çağırmadı mi sizi
tarafından
Hayır kontrole çağırmadi ya
(1,629 puan) tarafından
Peki damla falan yazmadilar mi size bize yazmışlardı iki tane iki hafta kullanın diye
tarafından
Verdi bir damla ve merhem verdi ve masaj yap dedi yapıyorum ama bilmiyorum pazartesi götürecem galiba doktorina
0 oy
tarafından
Bence başka bir uzmandan görüş alın. 
tarafından
Ya dedim kendi doktoru ameliyat etmisya bı görsün eğer bı netice almasam başka bı doktorada gösteririz
tarafından
aynen geçmiş olsun. ameliyat olmasa masaj yap derdim ama yapılmaz şuan tabi.
0 oy
(508 puan) tarafından
Benim oğlumda da ilk aylar vardı götürdüm doktora kanal tıkanıklığı var dedi. 5 gün bir damla kullandım sürekli masaj yap dedi 1 yaşına kadar geçmezse amaliyat olur dedi. masaj yapıyorum şuan akmıyor açılmıştır umarım

Tekrar götür doktora canım geçmiş olsun 
tarafından
Ya bizde ilk zamanlsr masaj yaptım damla kullandım geçmedi ameliyat mecburi dedi doktor ama yine akıyor valla ameliyattan sonra kontrolede cagirmadi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 291 göst.
15 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 246 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
18 cevap 399 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,839 soru

12,362,799 cevap

41,701 kullanıcı

Kategoriler